BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 54 578
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Точно! Благодаря 😃

# 196
Каква е наградата си го пише и в Уикипедия, освен че го казаха на откриването. Имайте хигиена на информираност, това, че финалиста няма да получи нищо е от статии, пуснати от най-долнопробните жълти сайтове.
Тъкмо гледам лайфа от вчера. Няма такова гнусно човече като Петър, как пък нон стоп има нужда да е на всяка манджа мерудия.
Георги Нормалното (не знам как да му викам иначе) се включи много добре. Чак не ми се вярва, че има адекватен човек в къщата.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 12:46 от Rose Madder

# 197
  • София
Цоп и аз тук.

За Виктор не вярвам грам да има годеница. А това с Теодора според мен е и до някъде стратегия....Той и в разговора с Велин нещо каза, че е и за играта. Възможно е да има и някакви симпатии, но чааак толкова скоро пък и чак такива сълзи да лее за някакви си фуста ми е прекалеено.

Петър много ме дразни и прекалено много ми се превъзнася....на моменти едвам го изтърпявам заради него.

Атижа е мило момиче/жена, но явно е много наивна и му се връзва на този.

Веселка и тя ме дразни като заговори.

Георги (милионерчето), честно не знам за какво е вътре. Поне до сега не съм му хвала разговор с някой и нещо повече да разбера за него. Освен вчера на мисията им (мравките) където спореха и тогава го видях, че говори....

Марио, ми е симпатичен, но яко го нарочиха за аутсайдер, че сега и той спря да се включва в разговори......

Сега според мен пак ще има скандали и те ще са провокирани от Петър и според мен пак ще вкарат в скандала Марио. После Веселка и Георги ланеца.....
Не знам сериозно искам Петър да го разкарат от къщата. С нищо на мен не ми е интересен.

# 198
Тази спрягат по сайтовете

устни 💋 - Беба номер 2
Ами, че тя по-симпатична от Беба.

# 199
Явно Георги милионерчето е скучаещ милионер. И аз не разбирам какво прави там ,някак си безличен ми се струва.
Атижа изглежда интелигентна,но като чух съкровената и мечта каква е плюс направената торба отзад и плюс симпатиите и ревността към Петър,някак си не ме кефи

# 200
Милионерчето е странен. Направи ми впечатление още като влизаше - каза нещо от сорта, че се е съгласил да участва, защото майка му настоявала и това ѝ било мечта. Не знам защо по ягодите една майка би искала да гледа как се гаврят със сина ѝ в национален ефир, но… Добре.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 13:34 от Lilly_85

# 201
 Атижа е далеч от интелигентна, просто е добродушен и неконфликтен човек, но много наивна и с повърхностни мечти.

# 202
Честно казано ми писна всеки ден да гледам любовта драма между Теодора и Виктор…
Едно и също е всеки ден… то не беше реване, не бяха мечти, не бяха обещания и не знам си какво още…
Днес ще е същото така като гледам от рекламата

# 203
  • София
Честно казано ми писна всеки ден да гледам любовта драма между Теодора и Виктор…
Едно и също е всеки ден… то не беше реване, не бяха мечти, не бяха обещания и не знам си какво още…
Днес ще е същото така като гледам от рекламата

То любовна драма няма. Има  Виктор, който не спира да реве и да се тръшка. Опитва се да го играе наранен обаче нека не забравяме как крещеше и се пъчеше на Марио. Къде му бяха сълзите и състраданието тогава?

# 204
  • София
Тази вечер ще е чуек срещу чуек
https://www.facebook.com/share/r/mUBvNZeKoEVvQVBb/

# 205
Аз си нямам друга работа днес и продължавам да гледам лайфа и си мисля за това момче Виктор, на което, в момент на скука, единственото, което му идва в главата са чалга хитове - дали знае поне един чужд език, който да е не е на ниво 2-ри клас и какви са му плановете за бъдещето освен да е "спортист"? Толкова безперспективен ми изглежда. Sad

# 206
Явно ще гледаме какво се е случило след лайфа в събота… И на мен ми писна от Виктор и Теодора, изтърка се тази нишка. Искам да дадат повече ефирно време на тези, които за сега стоят настрана от проблемите.

# 207
Нали имал собствен бизнес или аз поне така разбрах

# 208
Гледах рекламата за днес и се чудя тази Теодора сериозно ли му задава въпрос дали му е дала надежди….?!?
Първо, че хем си има приятел, хем непрекъснато с него говори. Гаджето ѝ каза, че тя си дружала повече с мъже. Добре, ама тогава защо не говореше с нито един от останалите мъже в къщата? Нито прегръща някой от останалите мъже в къщата, нито е говорила с тях.
Това са някакви циркове от нейна страна. Много добре знае, че пускаше въдички на Виктор. Ако ММ ме гледа отстрани и се държа като Теодора, по-скоро ще ми иска развод или поне ще е доста ядосан. Така не се държи обвързана жена…

# 209
Нали имал собствен бизнес или аз поне така разбрах
Какъв му е бизнесът?
Визитката, с която влиза в предаването:  Flowers Jack O Lantern

Виктор е от Бургас и се определя като “батка”. Повече от фитнеса обича само красивите жени. Носи душа на поет и пише стихове. Дали ще намери дама в Къщата, на която да направи литературно четене?

Общи условия

Активация на акаунт