BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 54 587
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 210
Да съгласна съм. Този Велин излиза пред цяла България да говори с Виктор да не се закача с приятелката му,а всички виждаме Теодора как се държи с Виктор. И на всички е ясно ,че и тя се захласва по него . Моят мъж ако се държи така вътре с някоя ,направо го оставям няма да се показвам по телевизията да се излагам..

# 211
Жал ми е за Велин. Малък е и е влюбен, плюс че явно беше решил да си получи неговите 2 минутки слава по телевизията - вместо това падна от високо. Не стига, че още повече пролича колко нелоялна е приятелката му, ами всички му казаха в прав текст, че се държи инфантилно. По-добре да си намери друга.

# 212
Нали имал собствен бизнес или аз поне така разбрах
Какъв му е бизнесът?
Визитката, с която влиза в предаването:  Flowers Jack O Lantern

Виктор е от Бургас и се определя като “батка”. Повече от фитнеса обича само красивите жени. Носи душа на поет и пише стихове. Дали ще намери дама в Къщата, на която да направи литературно четене?

Определял се като "батка" хахахаха много акъл има в това момче ,да добавя ,че си е направил татуировка на ББ и доста време ходеше гол да показва мускули и яки татуси
Аз разбрах,че и той като Теодора имал студио за красота

# 213
  • Варна
Беше казал, че има салон за красота и това е още едно нещо, което им съвпада с Беба. 😀

# 214
Видяхме го как подстрига Марио, така че… Дано само го притежава, без да фризира. 😁 Иначе на мен ми се стори че каза, че иска да отвори вейп шоп в Левски Г. Цензурираха го, тоест се чу **** шоп, но по устните му ми се стори, че е вейп.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 14:38 от Lilly_85

# 215
Имената на котки и кучета също съвпадат

# 216
Нямам думи за мисловните му способности, ако мечтите му са да отваря магазин за вейпове в Левски Г.

# 217
  • Варна
Тази спрягат по сайтовете

устни 💋 - Беба номер 2
Вече е ясно. Виктор ги избира по джуката.

# 218
На тази снимка може да е всяка. Годеница, сестра, братовчетка, приятелка.

# 219
В очите си приличат. Може да са роднини.
//
Имат с Бебка и двамата салони з акрасота.

# 220
Сигурно затова и двамата са тоооолкова красиви
А щом е и с поетична душа - скоро очаквам да избухне, римувайки мръсница със….светица, разбира се, вие какво си помислихте Joy

# 221
Е то в неговата поезия не е задължително да има рима ,само кратки и непълни думи

# 222

Да не би да е сестра му? Наистина доста си приличат в очите. Някой от ЦРУ школата на бг мама дали ще може да намери коя е сестра му?

# 223
  • София

Да не би да е сестра му? Наистина доста си приличат в очите. Някой от ЦРУ школата на бг мама дали ще може да намери коя е сестра му?

Не му е роднина със сигурност. Момичето твърди, че вече не е с Виктор и то от доста време:

# 224
Виктор май отвътре го влече да е в ролята на нещастно влюбен. По друг начин не мога да си обясня, че толкова не може да се осъзнае колко жалко и абсурдно е всичко това.

Общи условия

Активация на акаунт