BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 53 310
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 60
diziler, wtf? Никой на никого не е длъжен да пуска теми, еле па по определен начин.
И на мен не са ми плащали, споко. Не знам защо това изобщо се изтъква, всичко е доброволно. Но да бързаш да публикуваш нещо, без да си се постарал, само и само да не го пуснат други.. е меко казано странно. Аз се занимавам с немалко теми (както казах), няма да се захващам и с Биг Брадър. При предаване, което е едно от най-гледаните в момента... да се пусне тема без анкета.. е пълна нелепица. Първата тема за новия сезон беше без анкета. Втората тема беше с анкета, с липсващо име (това на Николай)... като ви харесва така... ръкопляскайте. Нека аз да съм крив.

# 61
diziler, wtf? Никой на никого не е длъжен да пуска теми, еле па по определен начин.
И на мен не са ми плащали, споко. Не знам защо това изобщо се изтъква, всичко е доброволно. Но да бързаш да публикуваш нещо, без да си се постарал, само и само да не го пуснат други.. е меко казано странно. Аз се занимавам с немалко теми (както казах), няма да се захващам и с Биг Брадър. При предаване, което е едно от най-гледаните в момента... да се пусне тема без анкета.. е пълна нелепица. Първата тема за новия сезон беше без анкета. Втората тема беше с анкета, с липсващо име (това на Николай)... като ви харесва така... ръкопляскайте. Нека аз да съм крив.

Да, бе, разбрахме, колкото пъти ще повториш едно и също. Ай, чао.

# 62
Да, с кестенява коса е много по-симпатична.
То всичко хубаво, но явно друг публикува от профила ѝ – иначе не виждам как преди седмица ще поства видеа от игрите в къщата.

# 63
  • USA
Да, с кестенява коса е много по-симпатична.
То всичко хубаво, но явно друг публикува от профила ѝ – иначе не виждам как преди седмица ще поства видеа от игрите в къщата.
Това си е нормално, повечето от социалните мрежи на участниците са активни(вероятно чрез техни близки). Иначе не ви харесва повече Ванеса с кестенява коса, харесва ви повече с филтри и обработка. Grin Другото шокиращо е, колко от последователите й и тези на Ивонне са купени. Ивонне си е купила един милион последователи, ако помня правилно.

# 64
Аз не се шокирам, защото знам как работи това с бройките последователи в социалните мрежи. Наясно съм, а и имам представа от бг обществото на така наречените популярни личности, колко аудитория, пазар и кой какво. Wink
Да, има филтри, определено. Те всички от тези популярните профили ползват. Но поне с тях е ок, не прилича на бита риба в лицето.

# 65
Рейтинг за по-миналата седмица (14-20 окт)

В първата си седмица ББ беше на 2 място след Игрите, сега е на 7 😶

# 66
Може и да има филтри на снимките, но като цяло ми е красиво лицето на Ванеса. Има правилни черти, хубави очи, скули, поне мое мнение.

Не мога изобщо и за минута да загледам Игри на волята и Островът на гривните… не знам защо, обаче са ми много скучни. Едно и също с тези игри,  някак вниманието ми не се задържа. Учудвам се на високия им рейтинг.

# 67
@Rose Madder, споко, и на мен не ми плащат. Но когато се захвана с нещо, го правя.
Много негативна енергия още от понеделник
Чак пък "негативна енергия". Всеки има право да коментира и да констатира. В случая констатирам нещо, което е факт. Нещо, което е напълно вярно. Ако влизаш и в други теми от този раздел "телевизия", виждаш разликата, предполагам.
Както и да е. Хубав понеделник от мен.
Представям си ако бяхме очи в очи как викаш

# 68
  • USA
Аз не се шокирам, защото знам как работи това с бройките последователи в социалните мрежи. Наясно съм, а и имам представа от бг обществото на така наречените популярни личности, колко аудитория, пазар и кой какво. Wink
Да, има филтри, определено. Те всички от тези популярните профили ползват. Но поне с тях е ок, не прилича на бита риба в лицето.
Шока идва от това, че никой нормален човек няма да си купи толкова много последователи без никакъв реален енгейджмънт. Изглежда смешно, така ме разбирай.

# 69
Темата ми харесва такава каквато е.
Още повече самото предаване няма някаква особена познавателна значимост или от сферата на общата култура като художествени или географски субекти, че да изисква повече вложение от това на обикновен сеир.
Че и анкети от сорта кой колко влюбен и в кого бил...айде нема нужда.
Канализирайте енергията си в по-смислени каузи, тук коментарите към епизода допълват картината и забавляват свободното ни време, което е и целта.

# 70
Дъми, да, смешно е доста. Суета. Пари на вятъра. Ако си бранд някакъв – разбираемо. Де ще закачат аудитория, де за престиж, но лични профили с толкова последователи, ако не си Анджела с онли фенс, си е гола суета.
//
Господинът с възмущението, ако това е даване на мнение, представям си как се конфронтирате или вдигате реален скандал. Scream
//
Днес ще има ли лайв от 16? В програмата не го виждам.

# 71
Странно. Няма предаване днес.

# 72
Странно. Няма предаване днес.
Има 2 часа на живо от 16 ч. в Nova Play

# 73
Благодаря. Иначе го няма отразено по програмата на Нова.

# 74
Добро утро, благодаря за новата тема.
Според мен русото не е най-подходящия цвят за Ванеса Simple Smile .

Това не е Ванеса със сигурност.
Тя е, просто толкова много фотошоп и фейсап има, че си е изменила физиономията, не прилича на нея си. Laughing Иначе във визитката казва как няма никакви корекции и пластични операции, ама снимките ги коригира до неузнаваемост. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт