BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 54 564
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 165
  • Viena
Вчера в колко са предавали на живо?

# 166
  • Буркина Фасо
16ч.  то си го пише на картинката.

# 167
  • Viena
Мерси,не съм видяла 😘

# 168
Вчера в колко са предавали на живо?

Не си изпуснала нищо общо взето 👍

# 169
Само на мен ли този Петър ми е адски неприятен? За жалост продукцията го крепи, защото е техен човек

# 170
Само на теб естествено. Като прочетеш коментарите назад, ще се убедиш, че ние тук го обожаваме.

# 171
Само на мен ли този Петър ми е адски неприятен? За жалост продукцията го крепи, защото е техен човек
😄 Не си сама. Крепейки го, продукцията ни принуждава да я идентифицираме с него. Хич не е ласкателно.

# 172
Само на теб естествено. Като прочетеш коментарите назад, ще се убедиш, че ние тук го обожаваме.
Единственият по-обожаван участник е Косара. Еххх, колко жалко, че отпадна. 😁

# 173
  • Sofia
Те дали знаят,че награда за финалиста няма 🤑
Не мога да разбера какъв е този напън за известност и излагация 🤔

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 10:56 от Doli

# 174
Те дали знаят,че награда за финалиста няма 😀
Не мога да разбера какъв е този напън за излагация 🤔

Наградите предварително са си ги взели, за да влязат в роли SmileSmileSmile

# 175
  • Sofia
Съмнява ме да са получили нещо.
Ванков е стиснат.
Всеки очаква покачване на последователи и реклами/участия.

# 176
Ако няма дразнители в къщата няма да е интересно. Ако всички са мили ,добрички,разбират се ,живеят в една хармония без скандали и интриги никой няма да гледа. Всички гледат заради сеира.

# 177
Вече втори ден няма активна анкета за гласуване, какво да свърши Енигмата. Сигурно още мъдрят какво да му измислят. И аз гласувах да не целува Атижа. Дали са се усетили вече, че масово зрителя не харесва "агента си"? Иска ми се следващата анкета да е - Искаш ли да сменим Енигма с друг играч?

# 178
На много места прочетох, че Виктор имал годеница. Дали е вярно това? Ако казусът вече е обсъден и изяснен тук, явно съм пропуснала и се извинявам за евентуалното повторение

# 179
Да де, трябва да има дразнители, но да се дразнят помежду си, не зрителя. Петър е в състояние направо да ме откаже да гледам.
Какво да обсъждаме годеницата на Виктор, или има, или няма. И да има, ако му е завъртяла главата Беба, отпада. Ако пък е стратегия, може да са се уговорили с годеницата. Все тая.

Общи условия

Активация на акаунт