BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 864
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 690
Не му ли каза, че мисията е тайна и никой не трябва да знае, а да направи преврат?
Той каза на Марио, а после и на Беба, че има мисия..
ББ каза че трябва да направи преврат като убеди другите мравки да гласуват за него да стане кралица. За Ивоне изрично каза че не трябва да разбира за преврата. А Беба си каза директно, и то на Ивоне, да го направят кралица. И накрая успешна мисия. Логика - няма. Laughing

# 691
  • София
Колко палци имахме на час, да не взема и аз да прехвърля лимита и после да трябва да се връщам да ви лайквам 😎

# 692
Най-добре е да анулират “тайната мисия”, за която всички разбраха. Георги ще откачи, той явно не понася да е номиниран.

# 693
  • София /Абсурдистан
Никак не е добре да се насъскват хората един срещу друг. И ББ с циганските номера също.

# 694
Така е, но май Биг Брадър има една везничка, на която тегли "правила" и "сеир" и в този случай, погазването на правилата е приемливо, защото насреща имаме яко сеир. Проста математика Sunglasses

# 695
Ох. То и животът на мравките не бил лесен... Георги ланеца вече ми лази по нервите.
Интересно ми е колко ли им е като сума седмичният бюджет

# 696
  • София
Такова настървение досега не е имало... То са псувни, то е чудо...Дънооо

# 697
Няма ли тоа цигански тулуп да го изгонят служебно.

# 698
  • София
Само някой да не удуши Георги в съня му 😃

# 699
Тая Ванеса защо все се бута между шамарите? На всяка манджа - мерудия е тя. Точно тя дето е 40 кила, е тръгнала да ги разтървава винаги...

# 700
Ох, ами аман от тоя цигански манталитет. Само той има семейство , само той има жена. Да излиза. Язък за имунитета.

# 701
Тоя мангал ми идва в повече вече

# 702
Малеийййй, лудница!
Хем се забавлявам и гледам сеир, хем тоя прекали, направо се шокирах от него.

# 703
Аз пак да върна темата на Теодора и Виктор. Тя нали повече нямаше да се занимава с него? Пак един до друг, сега Теодора го кара са се успокои…

# 704
Най-накрая този мангал си показа истинското лице. Грозна, грозна постъпка и продължава с гнусотиите. Въъън! Гнида.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 03:31 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт