BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 874
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 705
Тия да не са напиха. Ще се избият..

# 706
Ей тва е скандал

# 707
  • София /Абсурдистан
Георги е готов да влезе в политиката. По манталитет и речник го докарва.

# 708
  • София
Аз пак да върна темата на Теодора и Виктор. Тя нали повече нямаше да се занимава с него? Пак един до друг, сега Теодора го кара са се успокои…

Тук добре, че се намеси. Виктор ще почне да налага някого скоро, той не може да се контролира.

# 709
Ванеса си каза още в началото, че не иска да ѝ се забърква името с друг мъж… правилно избухна!

# 710
Ванеса ми се струва, пе много я е страх от гаджето, не да не го загуби, а да не я бие примерно.
Озверява да отрича, когато някой я забърка с мъж в къщата.

# 711
Ромския Кулагин. Същия п€дал

# 712
А Виктор е голяма Drama Queen! “Опитва се” да успокои нещата, а той вика повече от каращите се… и пак започва да реве и да се вайка

# 713
  • София
Ромския Кулагин. Същия п€дал
Абсолютно!

# 714
  • Някъде в Матрицата
Мале, грозна работа. Или абсолютно нормално като за биг брадър.

# 715
Циганска работа. Не можа да приеме, че просто не го харесват и веднага започна да пищи, че е дискриминиран. Да намери начин ББ да му отнеме имунитета и да е пак на пангара.

# 716
Георги се разгърна тотално... В началото си казваш - няма да съм предубеден, ще му дам шанс. То бързо ти потвърди всяко предубеждение и затвърди репутацията, с която етносът му се слави.

# 717
Явно само аз тук се кефя на бай Георги 😁 Голяяям, направи ги всички луди, сваля маски и не само той се разгърна, а "разгърна" съквартирантите, сам срещу всички остана и е абсолютно необходим персонаж в къщата. И да, всички там са пълни лицемери и интриганти, начело с траверса

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 12:44 от Catfish

# 718
Георги ще откачи, той явно не понася да е номиниран.
Щото го играе “дискриминиран”. Както биха казали в махалата - гошеее, гоше, да те пере мойто аз Joy

# 719
От утре нататък ще гледам много внимателно и всеки, който приеме Георги обратно в типичния му мазен стил на извинение с прегръдки и сополи - спирам да го броя за жив.

Дано Ивонне не поддаде и вече спре да се занимава с този треторазряден мангобарон. Радо също не искам да го гледам как се лензи с този и се извиняват - симпатичен ми е и вероятно ще е на финал.

Но от останалите ще има доста, които ще имат детската наивност да простят за шести път на този манго. Дъно.

Общи условия

Активация на акаунт