BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 831
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 720
   Надявам се, да приемате новодошли в темата Simple Smile.
   Не съм писала досега, защото гледам малко от дъжд на вятър, вчера вече си изясних кой как се казва и за какво се бори (приблизително поне) и смятах днес да се изразя и аз за голямата любовна драма, но днес изгледах пак само последния половин час и... съм в изходна позиция. Какво се случи тази вечер и защо така изтрещяха тези хора?

# 721
Явно само аз тук се кефя на бай Георги 😁 Голяяям, направи ги всички луди, сваля маски и е абсолютно необходим персонаж в къщата

На кой е свалил маска?

# 722
Виктор ревеше на диванчето /сефте/, а Теодора го гледаше с любопитство и зле прикрита гордост и в очите й се четеше  ''Ама аз съм била мноо готина и и неотразима бе, чуек! Мъжете се избиват за мене!''

Участието на бай Гошо в Биг Брадър е черешката на тортата в неговия животец, и се бори със зъби, нокти, лакти и някое друго матерно мръснословие, за да се задържи по-дълго време. Вари го, печи го, но номерата са му...като на етноса.

# 723
  • София
Явно само аз тук се кефя на бай Георги 😁 Голяяям, направи ги всички луди, сваля маски и е абсолютно необходим персонаж в къщата

На кой е свалил маска?

Освен неговата си, друга не е свалял.

# 724
Тоз пък Виктор като какъв се изживява, дере се, ще въдворява ред, нелеп...

# 725
  • София
Виктор ревеше на диванчето /сефте/, а Теодора го гледаше с любопитство и зле прикрита гордост и в очите й се четеше  ''Ама аз съм била мноо готина и и неотразима бе, чуек! Мъжете се избиват за мене!''

Участието на бай Гошо в Биг Брадър е черешката на тортата в неговия животец, и се бори със зъби, нокти, лакти и някое друго матерно мръснословие, за да се задържи по-дълго време. Вари го, печи го, но номерата са му...като на етноса.

Еее, вие мисли ли четете?

# 726
  • София

На кой е свалил маска?

Освен неговата си, друга не е свалял.
Мдам, реално само собствената си свали. И е тотал щета това момче. А това самочувствие откъде го вади. Кой пък е толкова велик навънка Joy
Чух откъс от някаква негова песен, която бяхте постнали, нали велик певец! Леле мале е работата. Припевът й “мангасарке, мангасарке”, ме уби просто.

# 727
  • София
И на мен ми свършиха палчетата,  колко бяха на час?

Гошо..връщай се в Карлуково.. търсят те, ама не у вас, а в лечебното заведение.

# 728
Да направя паралел Ванеса - Теодора. И двете си имат някой навън. Как се държи обаче Ванеса и как се държи Теодора? Въпросът е реторичен Grinning

# 729
Лошо ми става като гледам, че има хора които го подкрепят… отвратителен, лицемерен, егоистичен, лъжец и наглец… това е той!

# 730

Еее, вие мисли ли четете?
Лично мнение и четене на мисли са различни неща, но щом поставяте знак за равенство - нека така да бъде.

# 731
  • На морето!
Бай Гошо е съвършен риалити образ. Здраво ги раздруса както бяха позаспали покрай любовната история.
Другият Георги го забравям, че е там, дано него изгонят зрителите.

# 732
Не изкара Атижа проста к**ва, а я обиди, че била глупавичка и се вързала.
А тя извън образа, в който се е вживяла, е деликатно и добро момиче с манталитет, различен от българския и ѝ личи, че не е расла по нашите ширини.
Откровена, искрена, беззлобна, нищо не разбира от интриги, веднага бай Мангау по неговия кантар я представи по джентълменски за глупавичка, а в себе си за будала.

# 733
Не изкара Атижа проста к**ва, а я обиди, че била глупавичка и се вързала.
А тя извън образа, в който се е вживяла, е деликатно и добро момиче с манталитет, различен от българския и ѝ личи, че не е расла по нашите ширини.
Откровена, искрена, беззлобна, нищо не разбира от интриги, веднага бай Мангау по неговия кантар я представи по джентълменски за глупавичка, а в себе си за будала.
Да, голям джентълмен Simple Smile

# 734
Каквото ще да е, Биг Брадър си изигра картите добре. Показа тази злоба, която Ланеца таеше в себе си и се опитваше да прикрие под зле изпяти песни и мазни усмивки. Чак не знам защо се изненадах, че може да падне толкова ниско. Не само с мисията, но и с реакциите и думите му преди и след това. Но пък един път участниците демонстрираха някаква форма на интегритет и му казаха в прав текст, че е долен интригант и играта не трябва да е на всяка цена. Той го изкара на дискриминация - типичното извинение, когато на хората от този етнос не им изнася. Е, поне епизодът беше по-интересен от вчерашната ББ версия на “Малката булка”.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 03:32 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт