BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 828
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 765
Уанга Бунга не знаех и аз на кое е столица
Е то няма такова. Тя така го произнесе, с цел да иронизира. Иначе: Улан Батор. Или както се води Ulan Baatar Wink Чингиз Хан къде е вилнял?
Скрит текст:
Има една велика книга на "Вакон" за Монголия, четох я по време на пандемията, много ми хареса. След 20-те години на 20 в. руснаците са им разказали играта, всички храмове разрушени, а хората, които не слушкат... в лагерите на Сталин. И така... Степи, юрти... интересна страна.   В столицата Улан Батор, мръсният въздух е такъв, че е направо ад да се живее.
И да, изцепките на двете Златки няма кой да ги мине.  Но за тях.. не е учудващо. По-скоро за този, дето се пише за интелектуалец (г-н Енигма) беше учудващо.

# 766
Леле Ами Виктор има много дразнещ глас и речник

# 767
  • Сф
Атиджето няма какво да се потриса, защото там такива истерици, вадят пистолета и ги изпозастрелват...тука само се карат...
Тя едва ли е расла в подобна среда там.

Както много пъти облезязахме Ивонето е прекалено емпатична, ходи да прегръща всеки, намира добри думи за да го успокои и ето че тази добрина се обърна срещу нея...Била цветарка, егоист и т.н.
Лошо е, че доброто се приема за лошо, а лошото за добро и се оправдава по много начини ...
отново не съм съгласна , лавиращите сред всички обикновено са най- голимите интриганти и помяри като характер . Няма как да си приятел с всички първо, второ къде наистина отива справедливостта, линията на поведение,  ценности, предпочитания и подобни?
Интересно, че и  другите мишки не затапиха Гошо в лице с доводи. Зад гърба му най- лесно.
П
Блекота е отвратителен!

# 768
Ивонето че е 50-годишна незадоволена нимфоманка, та за това целува и прегръща всички
То май я нарече така, заради признанието й преди 2 седмици, че с 2000 мъже била правила джиджи биджи  Flowers Jack O Lantern

# 769
видях го как крещи като маймуна Simple Smile да ги озапти. Най- силната маймуна от семейството Joy

На мен той ми е любим с как в моменти на възторг почва спонтанно да крещи "A-У-А-У-А-У", като анимационен герой Grinning

# 770
  • София
Атиджето няма какво да се потриса, защото там такива истерици, вадят пистолета и ги изпозастрелват...тука само се карат...
Тя едва ли е расла в подобна среда там.

Както много пъти облезязахме Ивонето е прекалено емпатична, ходи да прегръща всеки, намира добри думи за да го успокои и ето че тази добрина се обърна срещу нея...Била цветарка, егоист и т.н.
Лошо е, че доброто се приема за лошо, а лошото за добро и се оправдава по много начини ...
отново не съм съгласна , лавиращите сред всички обикновено са най- голимите интриганти и помяри като характер . Няма как да си приятел с всички първо, второ къде наистина отива справедливостта, линията на поведение,  ценности, предпочитания и подобни?

На другата крайност беше Косара, никой не й беше приятел, откровена и арогантна до безобразие с изкривена представа за ценности и отговаряща на критерия за помиярско поведение...
Лично аз предпочитам да гледам Ивонето.

# 771
И двете са крайности, но ако за Косара можеш да прогнозираш в кризисен момент отношението към себе си и съответно да отреагираш, за Ивоне няма начин. Няма чак толкова добронамерени към всички, просто го играят.
Относно Георги - има безброй епитети, които си е заслужил и могат да го охарактеризират. Интелигентни хора сме, няма нужда да се аргументираме етнически.

# 772
  • София
Какво като го играе??  Досега скарала ли се е с някого, налетяла ли е на бой, какво лошо им е направила? Дори и да го играе, добре й се получава...всички скочиха да я защитават и това е показателно.

# 773
Какво като го играе??  Досега скарала ли се е с някого, налетяла ли е на бой, какво лошо им е направила? Дори и да го играе, добре й се получава...всички скочиха да я защитават и това е показателно.
Въпрос на принципи и предпочитания. Аз на мазните хора никога не съм се радвала и гласувала доверие.
Дълга е нивата, има време да лъсне. Ще ѝ се изкефя, ако удържи до края, но няма да ѝ повярвам.

# 774
Цитат

На мен тя/той най ми харесва там като образ. И начина по който се справи със ситуацията. С нея много лесно се живее. Тя първо, преди всичко останало, е отваряща се и приемаща всеки, без да го съди за нищо, и не е поза, автентична ми е. Тя с всеки може да се сприятели, защото по природа, не е осъждаща, точно такива хора и характери обичам. За това е ОК с всички. Мен сега ще ми е интересно, с Георги как ще им се развият отношенията, след снощното скъсване на приятелството им. Защото за първи път попада в такава ситуация в къщата.

Цитат
отново не съм съгласна , лавиращите сред всички обикновено са най- голимите интриганти и помяри като характер . Няма как да си приятел с всички първо, второ къде наистина отива справедливостта, линията на поведение,  ценности, предпочитания и подобни?

Няма пряка връзка. Аз не вярвам в приказката, ако си приятел с всички, значи не си приятел на никого. Не мога да разбера защо да е задължително ако харесваш някого, да мразиш друг, че ако и него харесваш, значи нямаш принципи, ценнности, предпочитания и си интригант като характер. В тази роля аз между другото виждам Ванеса. Тя лавира навсякъде, и интригантства, и откровенни лъжи разнася, кой какво е говорил. А не Ивоне. Ивоне ми прилича от типа хора, които умеят да виждат само доброто в хората. За това лесно се сприятелства с хората, не го прави със задни мисли, или с цел да се хареса. Природата и е такава, да вижда доброто в хората, не недостатъците. А ти няма как да се сприятелиш с някого, без да видиш нещо добро в него.

# 775
  • София
Цитат

На мен тя/той най ми харесва там като образ. И начина по който се справи със ситуацията. С нея много лесно се живее. Тя първо, преди всичко останало, е отваряща се и приемаща всеки, без да го съди за нищо, и не е поза, автентична ми е. Тя с всеки може да се сприятели, защото по природа, не е осъждаща, точно такива хора и характери обичам. За това е ОК с всички. Мен сега ще ми е интересно, с Георги как ще им се развият отношенията, след снощното скъсване на приятелството им. Защото за първи път попада в такава ситуация в къщата.

Цитат

Няма пряка връзка. Аз не вярвам в приказката, ако си приятел с всички, значи не си приятел на никого. Не мога да разбера защо да е задължително ако харесваш някого, да мразиш друг, че ако и него харесваш, значи нямаш принципи, ценнности, предпочитания и си интригант като характер. В тази роля аз между другото виждам Ванеса. Тя лавира навсякъде, и интригантства, и откровенни лъжи разнася, кой какво е говорил. А не Ивоне. Ивоне ми прилича от типа хора, които умеят да виждат само доброто в хората. За това лесно се сприятелства с хората, не го прави със задни мисли, или с цел да се хареса. Природата и е такава, да вижда доброто в хората, не недостатъците. А ти няма как да се сприятелиш с някого, без да видиш нещо добро в него.

Според мен Ивоннето ги приема всички, защото не ги вижда като приятели. За някои хора е лесно след 3 седмици да се чувстват като истински приятели, за други не. Според мен Ивонне е дала шанс на всички, повечето са ѝ приятни, но не влага чак такива чувства в тях. Знае, че това е игра и всеки е там, за да победи.

# 776
За да има баланс и да излезем от наратива с етноса е добре да споменем и други съквартиранти, които са по-зле от бат Георги и не са цигани:
Джийсън Брад Люис (даже не знам на тая пипируда така ли се пише "името") и Кулагин.

Джийсъна заля Райна с вода май заради някакви картофи и планираше да отреже косата на русата Златка.
Кулагин ... там няма нужда от обяснения.

Едно хубаво нещо не се сещам да има в тях, освен че служат за ракета носител на прокси-хейт и затова единственото "евала", което получават е само защото дразнят някой, който те дразни.

Дори майка Тереза би ги заровила в гората, ако знае, че ще ѝ се размине.

# 777
Георги се изтърка с това, че е номиниран на етническа основа. Не може да приеме, че е дразнещ заради това каква личност е, а не заради това, че е циганин.

# 778
Георги се изтърка с това, че е номиниран на етническа основа. Не може да приеме, че е дразнещ заради това каква личност е, а не заради това, че е циганин.
Щом всяка седмица е номиниран трябва да се замисли за това как се държи със съквартирантите и че нещо ги дразни ,но той като един пълен циркаджия напада с обиди ,стреля думи без да мисли е сега вече едва ли му остана приятел в къщата

# 779
Георги дори не се опита да разбере защо е номиниран. Ивон много добре се аргументира и наистина номинация за всеки друг от отбора и не би била справедлива. Не му прави чест, че по този начин се нахвърли, изрече куп обиди, само и само в името на това да се остане повече в къщата и да трупа популярност, най-вероятно за бъдеща Тик-Ток кариера след формата, изразяваща се в кършене на снага и припяване на лайф.
Ивон се държа на ниво и прие номинацията си достойно, както и малкия Георги. Тя по принцип има прекрасно държание с всички, поне от това ,което се излъчва. С това си отношение е спечелила симпатиите на повечето съквартиранти и съвсем естествено виждат майчинска фигура у нея, това вече сме го наблюдавали в доста сезони на предаването. Дори и да е престорена, не мисля че е навредила на някого или че се е злепоставила (освен с онова признание, но това е нейно решение).

Общи условия

Активация на акаунт