BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 664
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 005
Марио дано стане победител,  на Ивоне не й трябват пари, тя си има.

# 1 006
Аз моля пак за разяснение. Защо смятате, че Ивонне е транс?

# 1 007
  • Някъде в Матрицата

Кулагин го бил казал/писал. Не помня дали и Иво Димчев също е изказвал мнение по въпроса.

# 1 008
  • София

Кулагин го бил казал/писал. Не помня дали и Иво Димчев също е изказвал мнение по въпроса.

Елза Парини се беше изказал/а. И се споменаваха ръста, ръцете и дупето на Ивонне. Изглеждали мъжки.

# 1 009
  • София
Има мъжка структура, има сполучливи операции включително и на адамовата ябълка, а и ние тук си направихме проучвания...

# 1 010
Разбирам. Все пак ми допада като поведение в Къщата, харесвам я.

# 1 011
  • София
Ивонето е доказателство, че няма значение дали си мъж или жена, а какъв човек си. Виждаме, че тоя дето се бие в гърдите какъв мъж е и колко деца имал, е пълен цървул.

# 1 012
Пълен цървул ама е горд че си ги отглеждал,нещо което прави всеки мъж,но за него е постижение

# 1 013
  • София
Пълен цървул ама е горд че си ги отглеждал,нещо което прави всеки мъж,но за него е постижение
Абсолютно...

# 1 014
Изключително деградирал човек ....
Пълна помия

# 1 015
  • София

И на мен това ми направи впечатление. Трябва да му пляскаме, че прави задължителното, след като е решил да създава деца ли? Браво Жоре, че не си ги оставил в дом 💀

# 1 016
Ивоне го приемам като мъж. Такива големи длани имат само мъжете.

# 1 017

И на мен това ми направи впечатление. Трябва да му пляскаме, че прави задължителното, след като е решил да създава деца ли? Браво Жоре, че не си ги оставил в дом 💀
По-скоро браво че не ги караш да просят или не ги жениш рано

# 1 018
Искам да остане Георги, яко разбутва гнездото. Само като му чуя гласа, почвам да се смея.  Толкова се старае да изгради положителен образ и тооолкова се дъни, хич не успява да прикрие естествените си реакции. Не искам само старателно пазените положителни образи, нека има и такъв. Като си иде ще останат само любовните драми 🤢 да пълнят епизодите или Марио да го отнася.

# 1 019
Марио дано стане победител,  на Ивоне не й трябват пари, тя си има.
Не знам защо имам усещането, че Ивонне демонстрира по-висок стандарт на живот, отколкото може да си позволи. Въпреки това я харесвам, балансирана е.

И по повод на коментарът по-надулу - аз я приемам като жена. Не знам защо в нашето общество още говорим в мъжки род за някой, който съзнателно е избрал обратното и то преди много години. Освен прословутите длани и някои други дребни физически черти, няма нищо типично мъжко в нея. Нито поведение, нито интереси, нито външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт