BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 646
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 020
Марио дано стане победител,  на Ивоне не й трябват пари, тя си има.
Не знам защо имам усещането, че Ивонне демонстрира по-висок стандарт на живот, отколкото може да си позволи. Въпреки това я харесвам, балансирана е.

И по повод на коментарът по-надулу - аз я приемам като жена. Не знам защо в нашето общество още говорим в мъжки род за някой, който съзнателно е избрал обратното и то преди много години. Освен прословутите длани и някои други дребни физически черти, няма нищо типично мъжко в нея. Нито поведение, нито интереси, нито външен вид.

Не е провокирана. За това смятате, че няма нищо мъжко в нея.
ББ я щади.. още повече, че и мълчи по този повод, че е родена мъж.

# 1 021
  • София
Бай мангал още ще го държат, това е ясно...може би докато не се стигне до физическо насилие и не го изгонят служебно.
Не ми е ясно защо унижението, псувните и клетвите му се приемат, като разбутване на кошера....Надали във външния свят неговите защитници ще търпят такъв индивид и ще му се радват...

# 1 022
  • София
Бай мангал още ще го държат, това е ясно...може би докато не се стигне до физическо насилие и не го изгонят служебно.
Не ми е ясно защо унижението, псувните и клетвите му се приемат като разбутване на кошера....Надали във външния свят неговите защитници ще търпят такъв индивид...

Защото на чужд гръб и 100 тояги са малко.

# 1 023
  • Sunshine state
Как пък го забелязвате Пацо, че ви и дразни на мен ми е мебел някаква.
Съгласна съм за Гогито, че е мамино детенце което се присламчва към силните на деня. Не го харесвам. Иначе е много хубав, но с гей вайб.
Как може да ви е непоносим Гош. Така се хиля с тоз образ и физиономиите му, е такава мрънкаща свекърва отдавна не е имало. Само да не ми е в къщата. Много е колоритен, хлъзгав, понякога лицемерен и интригант.. знам, но ме разсмива.
За Вико се притеснявам, че ще напусне къщата много... обезводнен. 😁
И на мен ми е забавен. 🤣 Само като му видя кахърната мутра и ме напушва на смях.. 🤣

# 1 024
На мен ми е странно ако Ивонне е мъж, защо тази така нашумяла тема не е изкарана на показ в Къщата.

# 1 025
Не е провокирана. За това смятате, че няма нищо мъжко в нея.
ББ я щади.. още повече, че и мълчи по този повод, че е родена мъж.
Беше жестоко провокирана от Георги и се държа абсолютно на ниво. Нито агресира, нито му върна обидите.

# 1 026
  • Sunshine state
До сега 20 пъти да са зачекнали историята й, че е мъж, ако беше истина. Аз лично не го вярвам това. Не я харесвам особено, прекалено ми е лицемерна, но не ми е неприятна.

# 1 027
До сега 20 пъти да са зачекнали историята й, че е мъж, ако беше истина. Аз лично не го вярвам това. Не я харесвам особено, прекалено ми е лицемерна, но не ми е неприятна.

А може да е клауза в договора за мълчание от страна на бб

# 1 028
  • София
...или да я пазят, като черешката на сезона.

# 1 029
  • София

А може да е клауза в договора за мълчание от страна на бб

Той ББ специално за Ивонне е умрял да му участва във формата, че и специални клаузи да ѝ дава.

# 1 030
Не ми е ясно защо унижението, псувните и клетвите му се приемат като разбутване на кошера....Надали във външния свят неговите защитници ще търпят такъв индивид...

Защото на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Или пък защото нямам навика да се идентифицирам с емоциите на група хора, отишли да се излагат публично за съмнителна слава.

# 1 031
  • Sunshine state
Аз мисля, че това са глупости и не вярвам. 🤷♀

# 1 032
Сега изгледах вчерашния епизод и за първи път се напрегнах 😢 Смешно ми е и са яко криндж, ама вчера тоя манго много ме напрегна…
Гласувах в анкетата да остане Гого, въпреки че е безличен, другите не ме кефят изобщо. Според мен е много възможно Петър да олети, защото ако пак по някакъв нелеп начин ББ го спаси, вътре ще се усетят много.

# 1 033
  • Sunshine state
За мен Петър трябва да си ходи. Нито е толкова интересен, нито мисиите му са забавни и като цяло е един абсолютен трол. Гледа само да се нахвърли на някого, да изкритикува, да се намеси. Много неприятен тип се оказа. Дано не го спасят отново с някоя лесна задача като предната седмица. Беше толкова плоско това с викторината, че няма на къде.

# 1 034
  • Някъде в Матрицата
Аз искам Петър да се махне и някой друг да стане Енигма. А за нова Енигма си мечтая още от ден едно (както обичат да го казват напоследък). Тази Енигма не ме кефи изобщо, особено като започне да се обяснява с едни и същи заучени фрази при почти всяка среща в изповедалнята.

Общи условия

Активация на акаунт