BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 545
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Резултатите от преди 21 часа, намерено във Фейсбук. Ако пак спасят Петър, аз спирам да гледам.

Теодора повече от Ивонне? Не го вярвам

Теодора има 65 хиляди последователи някъде, които явно гласуват.  Ивонне има 1 милион, не знам защо не гласуват за нея, но е възможно голяма част да не са българи.

# 1 276
  • SF
Аз никога не се зарадвах на тази линия. Не ги разбирах какво си говорят и Теодора много ме издразни, защото преднамерено и тенденциозно поддържане на интереса му, а и след "разясненията" не е спряла да го прави. Пак не е категорична и този път ще пробутва разкритието на ББ като достатъчно ясно и недвусмислено. Но не е така. Отново го мотае.

# 1 277
И аз подкрепям Гого, защото ми е най-добър като човек.

Искам да изгонят Теодора, за да се успокои нейният кукльо отвън, Ивоннето, защото ми е напълно фалшив образ и ми омръзна от нейните лигни и двуличие, Петър, за да спре да се зъби и да се спре да се изживява като нещо много важен.

Време е и другите да изпъкнат Grinning

# 1 278
Кукльото ако още я чака ще се успокои,но в къщата ще стане драма за Виктор, със сигурност ще си тръгне итой ,за да я пази да не прави секс с гаджето си

# 1 279
Теодора повече от Ивонне? Не го вярвам
Защо се учудваш? Предаването се гледа повече от подрастващи и непораснали уонаби джукеси и нечленоразделно мучащи батки Joy

# 1 280
Анджела се е костюмирала като Беба за Хелуин Laughing

# 1 281
Имахме в университета един с 3 години по-голям от нас, който беше ходил в казарма (точно тогава я спираха) и веднага го прекръстиха на "Генерала" ......... сега като се сещам си е баси кринджа Confounded
От присъстващите в къщата може би само Пламен и Ивонне са ходили в казармата. Всички други са младоци. Виктор, Гого и т.н., дето са първи привърженици на казармата знаят ли за какво иде реч и в какъв извратен вид е беше тя у нас? Казват "за", за да ги видим какви мъже са, ама ясно знайки, че те ще я отърват. Демек, да му мислят сегашните пубери, които евентуално след няколко години да влязат. Само дето няма да стане.

# 1 282
  • София
Имахме в университета един с 3 години по-голям от нас, който беше ходил в казарма (точно тогава я спираха) и веднага го прекръстиха на "Генерала" ......... сега като се сещам си е баси кринджа Confounded
От присъстващите в къщата може би само Пламен и Ивонне са ходили в казармата. Всички други са младоци. Виктор, Гого и т.н., дето са първи привърженици на казармата знаят ли за какво иде реч и в какъв извратен вид е беше тя у нас? Казват "за", за да ги видим какви мъже са, ама ясно знайки, че те ще я отърват. Демек, да му мислят сегашните пубери, които евентуално след няколко години да влязат. Само дето няма да стане.

Представяте ли си Брадъра да ги излъже наистина, че са приели да върнат казармата и всички мъже в определена възрастов диапазон трябва да напуснат къщата и да отиват в казарма? 🤣

# 1 283
Радо също е ходил най-вероятно. В началото си мислех, че е свестен човек, но му станаха много гафовете. Историята с бозата, закостенелите разбирания - въобще, промит мозък с интригантски склонности.

# 1 284

Учудена съм, че Гоголинчо има такъв висок вот.

Може да са се заблудили, че вотът е отрицателен.

То по принцип се учудих, че вкараха този в предаването, другите двама изглеждаха доста по-обещаващи.

# 1 285
Сега се сетих, че Ивонне каза, че е била гадже на кмета на Лугано. През последните 40 години Лугано е имал само 3-ма кмета, така че е един от тези. Явно не си ги избира по външен вид. 😁

Скрит текст:

Сегашният - от 2021

2013 - 2021

1984 - 2013

# 1 286
  • Viena
На мен ми казаха,че не е мъж Ивоне и никога не е била.

# 1 287
  • SF
Петър, вероятно "тайно" ще бъде спасен от зрителите и затова няма смисъл да се подкрепя от зрителите. Нали е Мистър Енигма (голяма тъпотия и хрумка на ББ. На мене ми е много безинтересно да има такава нагласвация.)

Много ми беше интересно Пламен да има тайна мисия да не отказва, а всички да имат тайна мисия да го провокират да отказва. И какво стана - едно голямо безинтересно нищо!

# 1 288

Учудена съм, че Гоголинчо има такъв висок вот.

Може да са се заблудили, че вотът е отрицателен.

То по принцип се учудих, че вкараха този в предаването, другите двама изглеждаха доста по-обещаващи.

Не мисля, че хората са се объркали… ако беше така Косара щеше да получи най-висок вот миналата седмица 😄

# 1 289
  • София
Сега се сетих, че Ивонне каза, че е била гадже на кмета на Лугано. През последните 40 години Лугано е имал само 3-ма кмета, така че е един от тези. Явно не си ги избира по външен вид. 😁

Скрит текст:

Сегашният - от 2021

2013 - 2021

1984 - 2013

Сегашният кмет не мисля обаче предните двама са сладки като за дядовци 😃 този до 2013та изглежда много добричък 🤣

Общи условия

Активация на акаунт