BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 508
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 290
https://www.facebook.com/share/v/19ePmjuCw9/?mibextid=WC7FNe - промото за днес, късно го качиха…

# 1 291
  • София
Уплах получих от сегашни кмет на Лугано, добре че е в спойлер Joy 
Бившите биват.

Радо ми изглежда  35-6-7 годишен, пък Теодора каза, че бил на годините на родителите й... То верно, че може и на 12-13 да са били, когато се е родила, нищо не може да ме учуди.

# 1 292
Радо по време на снимките на "София-ден и нощ" е бил 40-42 годишен. И екранната му дъщеря там беше на около 20.

# 1 293
Оле всички ли са от предни продикциии

# 1 294
Представяте ли си Брадъра да ги излъже наистина, че са приели да върнат казармата и всички мъже в определена възрастов диапазон трябва да напуснат къщата и да отиват в казарма? 🤣
Аз никога не бих се вързал на такова нещо, ако бях вътре в къщата и нямам информация от външния свят.  Темата е обсъждана многократно през последните години, и след изцепките на ченгето от ДС Каракачанов, и след популистките предложения на Копейката, да се върнела казармата. И постоянно се е казвало, че няма условия това да стане скоро, защото всички бази са почти разрушени, все се говори за "бивши казарми", изоставени, запустели. Има само няколко, в които действа професионалната армия и това е. Дори и да се приеме връщане на казармата ,трябва да минат доста години, за да се възстановят сградите и прилежащата инфраструктура.  А и.. няма как да се приеме това, защото сме част от ЕС, а нито една държава в ЕС няма задължителна военна служба.
Хора, които са наясно с тези теми, не биха се вързали на подобен бъзик от ББ.

# 1 295
  • София
Представяте ли си Брадъра да ги излъже наистина, че са приели да върнат казармата и всички мъже в определена възрастов диапазон трябва да напуснат къщата и да отиват в казарма? 🤣
Аз никога не бих се вързал на такова нещо, ако бях вътре в къщата и нямам информация от външния свят.  Темата е обсъждана многократно през последните години, и след изцепките на ченгето от ДС Каракачанов, и след популистките предложения на Копейката, да се върнела казармата. И постоянно се е казвало, че няма условия това да стане скоро, защото всички бази са почти разрушени, все се говори за "бивши казарми", изоставени, запустели. Има само няколко, в които действа професионалната армия и това е. Дори и да се приеме връщане на казармата ,трябва да минат доста години, за да се възстановят сградите и прилежащата инфраструктура.  А и.. няма как да се приеме това, защото сме част от ЕС, а нито една държава в ЕС няма задължителна военна служба.
Хора, които са наясно с тези теми, не биха се вързали на подобен бъзик от ББ.

Дизи, ти го знаеш. Според дали го знаят и тези вътре обаче?

# 1 296
  • София
Радо към 50 ли е, много младее..

Оле всички ли са от предни продикциии
Кажи речи, да.. Ако не са, то познават някои от такива продукции. Примерно на Радо барът му е на ул.Сан Стефано и е логично, че там ходят разни продуцентчета или подобни... Всички са навързани като свински черва, само заблуждават,  че има кастинг.

# 1 297
Не е задължително всички да са избрани с кастинг - това е частна продукция и могат да правят това, което си решат. В шоубизнеса е много често срещано да се обявява кастинг за свободните роли, но някои да са запазени за “вътрешни” хора. Обикновено такива от други продукции, които са направили впечатление. Евгени от Ергенът например беше получил покана да участва, защото някакъв продуцент го запомнил от музикален кастинг в БНТ и го препоръчал на колегите си, като чул за предаването. После се срещнали, видяли са потенциал за нещо и така. Най-вероятно и в Биг Брадър е сходно. Не виждам нещо нередно в тази практика. Това не е “Златният орфей” все пак.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 20:40 от Lilly_85

# 1 298
  • SF
Имаше кастинг, но на този кастинг това са подбрали.
Много погрешно се интерпретира (това тръгна от някакви коментатори по телевизията), че това е представителна извадка на обществото. Не, те търсят определени типажи, които да противопоставят.

# 1 299
  • София
Още на първия лайф, когато беше Патрашкова, тя каза, не че са представителна извадка, а че тези са съпкупност от проблемите на обществото..Затлъстяване, зависимости,  батки, кифли, лабилни,  агресивни и т.н.

# 1 300
Ако има надслов Биг Брадър, това трябва да е любимият ми израз в шоуто: "Само тВа щИ кажа".

# 1 301
Нека да е "Само тВа щИ кажа, чуек".

# 1 302
  • SF
Това с "представителната извадка" е мноооого старо клише. Не е от Патрашкова и първия лайф, който не бях тук и не съм гледала.
Тя, самата Патрашкова, също беше представителна извадка, защото е бивша участничка.
На някой от коментаторите му се стори много интелигентно това определение, може да е някоя чалга певица, която борави с клишета - Кали-Мали, ей такива... Simple Smile и нататък се задъвка от всички.

Аз хем съм на мнение, че това е масовото ниво, това е общата ни култура и манталитет, хем, понеже професионално се занимавам с извадки (не всички са представителни, даже рядко са, поради много причини) и всеки път реагирам като чуя, че са представителни. Те са извадка от тези, които са се явили на кастинг. Но не е представителна извадката.

# 1 303
  • София
Точно де, не са представителна извадка, те са съвкупност от проблемите на обществото... Кастингът за мен е бутафорен, тези хора са нарочно търсени, половината са внос от чужбина и са приятели или роднини на бивши риалити герои..даже и Пацо, бащата на Гърдева..

# 1 304
Анаааа да не почнем навреме 🫨

Общи условия

Активация на акаунт