BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 418
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 515
Ще го върнат, естествено. Той им прави контент, един от най-устатите участници е.  Не го играе саксия като Гого милионера или Пламен, дето чак днес му чухме гласчето. Първо ще дават 1 седмица как Атиджето страда от любовна мъка, а Петър ще краде храна примерно...

# 1 516
Пламен по-добре да не си отваря устата повече. За една минута толкова много глупости наговори, че е по-добре да си мълчи. 😁

# 1 517
Не вярвам да се стигне до крадене на храна, защото Биг Брадър каза, че в следващите часове ще съобщи на съквартирантите, че Петър е бил агент Енигма и те ще вземат решение дали да го върнат в Къщата. Може би още във вторник ще видим завръщането му.

# 1 518
  • София

На лайфа в понеделник той я викна да говорят, разбраха се, че няма да е окей за останалите, ако не си говорят. Каза му, че остава съквартирант за нея. Сега и тази вечер каза, че Виктор няма за какво да се бори и че са само приятели. Той, ако продължава да си мисли, че нещо ще стане - сам ви е виновен.

И днес му каза, че при ако евентуално излезе ке го чака навън. 🥱

Каза също; че той не трябва да приема, защото няма за какво да се бори и са само приятели. Избирателно чувате.

# 1 519
Това наистина не съм го чула. 🙄

# 1 520
Пламен по-добре да не си отваря устата повече. За една минута толкова много глупости наговори, че е по-добре да си мълчи. 😁
Той вярно надрънка куп глупости. Като типичен избирател на "Възраждане", евакуирал се в Западна Европа, ама с руско флагче на профилната снимка. Против Еврозоната, против Шенген, против НАТО, против куп неща, типични за запада, но същите тези смелчаги (на думи) и скайп родолюбци не са избрали да живеят в Матушка Россия, а в прогнилия и лош запад. Та Пламенчо 31 години в Америка, ехеее.... И такива като него в САЩ гласуват на всички избори за НАШЕТО бъдеще, смятайте!  ИТН печели в Чикаго три пъти поред (2021-2022)! Смятайте за какви мозъчни донори иде реч.

# 1 521
Сега му разгледах ФБ - точно така си е. Не е много активен, но се мярка някой и друг цитат на Т. Живков, споделят се постове на Джамбазки, има и снимки с мотогрупата му. Изживяват се като рокери, целите в кожени дрехи и т.н. На някои има голяма табелка “CHALGA FREE ZONE”. Няколко поста по-надолу обаче рекламира чалга парти, на което явно е ди джей. Има доста снимки с Александра и активно рекламира бара си в Созопол. Явно прекарва доста време в България. Общо взето, профилът му е пълен миш маш.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 01:25 от Lilly_85

# 1 522
  • Planet Earth 🌏
След като изгледах епизода идвам да си изкажа непоисканото мнение. 😁

Веселка направо ме разби с избора на топ/бюстие/блуза...абе не съм сигурна какво беше това, но с едно тиксо да си беше лепнала два Х-са повече щеше да прикрие. 🥲

Не съм изненадана, че се изложиха на играта с думите — все пак не са ги събрали интелектуалци. Ванеса оглави класацията там и явно само е прелиствала учебниците по право да й правят вятър.То и коментаторките в студиото едва ли знаят повечето от тези думи, така че... 😁 Не знам какво толкова се възхитихте от Виктор, нито успя да го обясня като хората, нито нищо. Не му ли писна на това момче да се излага постоянно с този кравешки поглед и крокодилски сълзи? Страшна семейна свада си спретнаха с Бебата на лайфа... а тя как се беше подредила с грима...както казва Ивонне — Дио мио! 😂😂😂

Превъртам пълнежа, така де обобщеното представяне на всеки от номинираните с кадри, които вече сме гледали.

Атижа и тя излагация от всякъде, то не е тоалет, мляскане с Петър като че ли го изпраща на фронта, реването и почти припадането от мъка...

Естествено, че ще го оставят да се върне съквартирантите, но това няма много да му помогне, защото пак ще го номинират рано или късно и ще изхвърчи. Не виждам защо протакат, може би наистина заради любовната нишка, но на мен лично ми е скучна и даже противна от части.

# 1 523
  • SF
Лафът на вечерта е: тези думи не ги е имало, когато съм ходил на училище!
Автор Пламен ли беше или друг се изцепи?

# 1 524
  • София
Лафът на вечерта е: тези думи не ги е имало, когато съм ходил на училище!
Автор Пламен ли беше или друг се изцепи?

Пламен беше, да.

# 1 525
Аз гласувам за коментатори Миглена Ангелова, Евгени Минчев, Любо Жечев.

# 1 526
  • софия
И Иво Димчев. Не говори много, но има точни попадения. Не се прави и на политкоректен.

# 1 527
  • SF
Аз много си харесвам Георги Блажев.

# 1 528
Мама миа! Тоя сезон на ББ е от глупав по глупав, събрани на едно място. Всички вътре имат мозък, колкото да пазят равновесие(по Кралев от ИВ)

Дано не го върнат този агент Флегма, рядко противен трол.

# 1 529
Ани Владимирова сигурно е добър психолог, но като гледам на какво си е направила фейса, инстинктивно й нямам доверие Joy
Без връзка с коментаторството.

Ани Владимирова сред гилдията се води като едно „клише” в психологическото прозвище — видно е и по повърхностните ѝ коментари и анализи на ниво първокурсник в университета (особено в студиото на Биг Брадър). Тя нищо дълбинно, нищо особено и нищо новаторско не може да представи, тъй като е от онези (псевдо)психолози, чиито теоретични рамки опират до потвърждението на най-опростените хипотези.

Не ми е приятна за гледане и се надявам да не я канят повече; обезобразеното ѝ вече лице ясно демонстрира личните ѝ душевни борби, което за професионалист на такова „ниво” не е хич похвално.

Общи условия

Активация на акаунт