BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 332
  • 1 658
  •   2
Отговори
# 1 620
  • Sunshine state
Ванеса и мен започва да ме дразни с това нейно подскачане и възмущение всеки път като си чуе името, сакън да не я споменат. Иска да е незабележима и да добута до финал като муха на стената, но хората не са глупави и започнаха да се усещат. Всеки път като вземе да се обяснява колко е морална ми намирисва на гузен негонен. Отделно много държи да се покаже като по-извисена от всички. Непрекъснато също така се нагажда спрямо ситуацията, та сакън да не влезе в конфликт.
Думата "конформист" от викторината й приляга. Точно такава е и тя.

# 1 621
Аз не крия, че съм проста и гледам риалитата, включително и ББ. 😀

Инак “дамата в червено” ми стана симпатична именно след участието ѝ във ВИП Брадър- бърза мисъл, точни анализи, добър изказ.

Искам Луна или Захажаева за коментатори. 😅

# 1 622
И аз като цяло харесвам Миглена Ангелова, но напоследък в битието й на психолог се увлече по доста абстрактни разсъждения и понякога имам чувството, че говори само за да се наслаждава на гласа си. Никой психолог не прави такива сложни и неразбираеми конструкции с които всъщност нищо не казва. Иначе като водеща беше топ, но това беше преди двадесетина години, в къщата на ББ го играеше контра и беше приятелка на аутсайдерите, с които заедно дразнеха мнозинството. По мое мнение единствено за да се направи на интересна.

# 1 623
И аз като цяло харесвам Миглена Ангелова, но напоследък в битието й на психолог се увлече по доста абстрактни разсъждения и понякога имам чувството, че говори само за да се наслаждава на гласа си. Никой психолог не прави такива сложни и неразбираеми конструкции с които всъщност нищо не казва. Иначе като водеща беше топ, но това беше преди двадесетина години, в къщата на ББ го играеше контра и беше приятелка на аутсайдерите, с които заедно дразнеха мнозинството. По мое мнение единствено за да се направи на интересна.

Гледах я вчера... в ютуб канала и. Прави анализ на Виктор. Много интересна.

# 1 624
Малко в страни от темата, но имам приятелка, която е психолог от поне 7 години и работи като такава в клиника за хора със сериозни психични проблеми, но нито веднъж не се е справила със собствените си страхове и дефицити. Ами, хора сме, ок, само да не дават поискани или не поискани съвети на доверили им се хора. Ангелова беше супер като водеща, но на "психологично ниво" не я виждам като знам колко е рязка и категорична. Да не е станала и тя нещо като Кобилкина...?

# 1 625
На мен от 8 клас ми се подиграваха, че съм фенка на Лили Иванова 😉

А простотията и сеира си ги обичам, какво да направя. Гледам си и ми е все тая кой какво мисли.

# 1 626
Дано Луна да бъде коментатор.😂🤞

# 1 627
Ха ха, пък аз съм гледала всички брадъри, дъно на дъната съм. 😁
Никога не съм го крила и много смешно ми е ставало, като хора, дето не гледали такива простотии, се окажат доста осведомени за някоя ситуация или персонаж. 😄

# 1 628
Най-мразен  и определян като просташки, разбира се е ББ.

Което е странно, защото за мен той все пак има някаква останала щипка автентичност.
Самият факт, че постоянно се чудим дали нещо е по сценарий, или не е - тия готварските или пък "бързи, смели, сръчни на плаж" са ми нетърпимо изрежисирани.

# 1 629
  • София
Върнали са Петър, който в момента на лайфа е облечен като Исус Христос??

# 1 630
Извинявам се предварително за глупавия въпрос,но проверих в първи пост и не видях да пише,къде гледате лайф ?

# 1 631
  • София
Извинявам се предварително за глупавия въпрос,но проверих в първи пост и не видях да пише,къде гледате лайф ?

В приложението Nova Play. Всичко за ББ е в горната част на екрана.

# 1 632
  • София
Луна не може да бъде коментатор, защото на нея никой не може да й казва за какво да говори. Joy Тя винаги обръща разговора към себе си, към политическата си кампания, "Луна - президент" и прочее простотии. Нищо смислено няма да изкопчат от нея като коментар. Ни се води, ни се кара, напълно неконтролируема е.

# 1 633
Оффф, отново игра, пак тъпа, затова пък продължителна...

# 1 634
  • София
Оффф, отново игра, пак тъпа, затова пък продължителна...

Интересно е какво ще е сериозното предимство. Дали имунитет или ще имаме нов вид инсектидна кралица? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт