💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 833
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 585
Раду има в главата си патриархален модел- майка, баща, деца. Чинопочитание по страшинство. Той ще си запази мачистката линия на поведение и  колкото и да го плюят тук- с по-скоро положителен образ, неогънал се пред жените, но стигнал напред. Виктория с нейната натурална простащина му помага за този имидж.

# 586
Предполагам, че Раду много добре го осъзнава. Само дето може и да не стигне до сливането. С толкова слаб отбор, нормално е да са по-застрашени от номинации. И ако всеки път той е номиниран, много по-голяма е вероятността да отпадне. А и повече битки - по-голяма опастност от контузия. Естествено, че ще е ядосан!

Когато даваха кадри от представянето на Кралев, забелязах че при напускането му Митака изобщо не прояви радост или злорадстване, а бяха врагове.  Тотално са обезверили Димитър. Дори към Цецо бяха по-милостиви, изпращайки го бързо вкъщи.

Според мен, на Митко му е дадено да разбере, че няма да се върне и си е приел съдбата. Явно е такава договорката с продукцията. Не е възможно да се представя толкова слабо без да е нарочно.

Аз обаче друго се замислих - че добутвайки повече жени на по преден етап, мъжете си улесняват много финала. Ясно е като бял ден, че финалисти ще са мъже... и колкото повече жени стигнат до сливането или до пред-финалната седмица - толкова по-добре за останалите мъже (ако играят в коалиция разбира се). Раду не го ли осъзнава това не знам. Вместо само да дъвче едно и също. В негов интерес е при сливането да играе със жените (си) и да пращат на съвет силни мъже, които да се елиминират взаимно защото в един момент играта става индивидуална.

# 587
Алекса, с толкова жени около себе си, береше дивиденти с пълни шепи от ситуацията, РядкоУ толкова си може. РИве като женичка. Като си искал да бъдеш капитан, що не го заяви ясно и точно, ами чак след битката проплака. Вероятно нямаше да бие Добри, но и да го мислим сега, няма смисъл. Най-лошата социална игра показа. Да видим след сливането на племената, как ще се впише, ако оцелее до тогава.
Това че зелените жени имат "добра социална игра" не им помага много. Ще останат няколко седмици повече и ще вземат по-високи хонорари, евентуално и нищо друго. Ще имат повече последователи в Инстаграм ли хахаха как пък няма да последвам Виктория баницата, толкова е неприятна, или пък Пилипенко - "в нея няма нищо"... Wink Силвия не е зле, има някакви качества, но не ми е интересна, Анджела -също.
Раду искаше да е капитан не заради двата гласа, и без това не му вършат работа, а защото можеше да спечели предимство за племето. Ако беше довел Микяй добре щеше да им се отрази, нали? А той е на сметка сега да го номинират защото шансът му да побеждава е много висок, и това е печелившо.

# 588
Леле тоя Раду е егати мрънкалото. Weary Харесвах го в началото, но вече се излага като кифладжия. Виктория го направи на две стотинки. Trollface Направо два плюса заслужава с днешните изказвания. Браво на момичето. Trollface Сега остава да се разпадне някое от другите племена и коалицията им ще е в още по-силни позиции. Yum

# 589
  • София
Раду, според мен де, искаше да е капитан, но основно, за да си вземе лично предимство. Това е 100% за мен, че щеше да го направи. Само пълен идиот на този етап и в такава ситуация, би избрал предимство за племето в едната номинационна битка. Първо, то често е мижаво и второ, дори и да вземат едната игра, остава втората и пак могат да изгубят. А Раду е всичко друго, но не и глупав.
Че, предимството е пленяване на друг от капитаните, те го разбраха след капитанската битка, преди това само са гадаели какво ли ще е. Единственото сигурно го знае Раду - че един от амулетите е печатът за избор на капитан. И до там, няма как да знае дали не е спечелен вече от друг. Всъщност и още едно се знае, но от всички - нито един от тях петимата няма скрит амулет или грошове.

Иначе довечера се надявам (продължавам да съм оптимист), че тази игра на съвет, за която каза Ралица, ще даде шанс на Димитър да влезе.
В битката за номинация стискам палци на силните - не за друго, най-предвидим съвет с ясен край - Раду и една от жените, която той ще си избере. Предполагам Пелипенко или Виктория. При другите два отбора ми е по-интересно какво би се случило.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 14:03 от gg__

# 590
Искам и очаквам зелените на съвет.

Анита час по-скоро да хване обратния път навън заедно с Виктория и Пелипенко. Таз, последната, понякога говори без да отваря уста.

# 591
на мен ми бе интересно чак смешно, като  Пелипенко каза - играта беше трасе - в игри на волята игра на карти ли си представяше. и като избираха кой капитан да пленят се каза в  Пелипенко не виждам нищо
--------------------------------------------------------------------
А и наградата каква е се каза чак като се разбра кой печели капитанската битка - така че ако беше друг печелившия наградата щеше да е друга - просто продукцията явно е подготвила няколко сценария за победител

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 14:01 от musicdoubl3

# 592
А дали продукцията сигурно не може по същия начин да му гради образ на герой и на жертва? Thinking
Не, това е невъзможно...

Възможно е, а той подсилва нещата. Както по-горе се спомена, че с ясна цел им пили и продължава, и продължава 😀. На масата нарочно подхвърли репликата, че не му съчувстват и голямото пиле само това и чакаше. Лапна въдицата като шаран и кълве ли, кълве. Отстрани Силвето се подсмихва. ПилИто на Пенко недоумяващо пърха с мустачки, а Анджи се напъва за да може да следи "бързата мисъл" на Виктория.

За мен сълзите и на Раду и на Силвето бяха искрени.

# 593
Абе права си беше Виктория. Раду с методите на Анита действа , рев сръдни натякване . При това нон стоп. Къде се имам за супер деликатен човек, не зная дали не бих изръмжала и аз

# 594
на мен ми бе интересно чак смешно, като  Пелипенко каза - играта беше трасе - в игри на волята игра на карти ли си представяше. и като избираха кой капитан да пленят се каза в  Пелипенко не виждам нищо
Статичната игра с кръста например, преминаване на трасе ли е?

Абе права си беше Виктория. Раду с методите на Анита действа , рев сръдни натякване . При това нон стоп. Къде се имам за супер деликатен човек, не зная дали не бих изръмжала и аз
Действа на добре познатия принцип първо дразни и провокира, а после като се пречупиш - те обвинява за реакцията ти. На това му се вика психологическо насилие, но за незапознатите минава за невинна шегичка. Това е човек, който никога няма да поеме отговорност за действията и думите си. Вечно извърта и изопачава с цел да извлече собствени дивиденти. Но само при който мине номера.

# 595
Алекса, с толкова жени около себе си, береше дивиденти с пълни шепи от ситуацията, РядкоУ толкова си може. РИве като женичка. Като си искал да бъдеш капитан, що не го заяви ясно и точно, ами чак след битката проплака. Вероятно нямаше да бие Добри, но и да го мислим сега, няма смисъл. Най-лошата социална игра показа. Да видим след сливането на племената, как ще се впише, ако оцелее до тогава.
Това че зелените жени имат "добра социална игра" не им помага много. Ще останат няколко седмици повече и ще вземат по-високи хонорари, евентуално и нищо друго. Ще имат повече последователи в Инстаграм ли хахаха как пък няма да последвам Виктория баницата, толкова е неприятна, или пък Пилипенко - "в нея няма нищо"... Wink Силвия не е зле, има някакви качества, но не ми е интересна, Анджела -също.
Раду искаше да е капитан не заради двата гласа, и без това не му вършат работа, а защото можеше да спечели предимство за племето. Ако беше довел Микяй добре щеше да им се отрази, нали? А той е на сметка сега да го номинират защото шансът му да побеждава е много висок, и това е печелившо.
Зелените жени, взеха максимума от играта. Раду обаче с този характер на мрънкач, няма да стигне много далеч, макар да е добър на терен. От зелените жените, само Силвия би могла да поостане в играта. След сливането, другите първи ще изгърмят. Не сравнявам Алекса и Раду, само казах, че единият игра с жени и взе максимума от тях, а другия направо го сринаха.  Не мога да съжалявам Раду и въобще не ме трогват сълзите му. Като не му понася, да си хваща пътя. Дошъл там, ама що да се хаби, заради кокошките? Ами защо си там, да се държиш като обидена/ощипана мома? Играй за нас, раздай се напълно, спечели публиката, ама не, със сълзи и фасони, не може да ме спечели. Ама хайде ще му видим социалната игра, като се слеят племената, щото очевидно със жени не може да мели брашно.

# 596
А и наградата каква е се каза чак като се разбра кой печели капитанската битка - така че ако беше друг печелившия наградата щеше да е друга - просто продукцията явно е подготвила няколко сценария за победител

Те карти не играят, но има много игри, които не са трасе.

# 597
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз много се надявам довечера на съвета на блатните Димитър да спечели тази игра и да влезе при зелените да поразмести малко пластовете, че вече нищо интересно няма в това племе. Да изпрати Пелипенко или Виктория на блатото, откъдето нямат абсолютно никакъв шанс да се измъкнат срещу Деси и Крамарска.
Да видим и Анита кого ще изпрати също. Ако смята да удържи на думата си да изпрати на блатото по-слаб съперник, би трябвало да е някоя от жените. Миряна обаче е основният пъзелист / Мартин се справя много неконсистентно на този компонент/, а и се познават от блатото, не знам дали няма да й прости по тази причина. Малвина от друга страна би заиграла с Димитър, което също ще попречи на Деси и Крамарска да изплуват от тинята. Да видим, аз залагам на Миряна, защото самата Анита има някакви недоказани претенции, че е добра на пъзелите.

# 598
Когато даваха кадри от представянето на Кралев, забелязах че при напускането му Митака изобщо не прояви радост или злорадстване, а бяха врагове.  Тотално са обезверили Димитър. Дори към Цецо бяха по-милостиви, изпращайки го бързо вкъщи.

Според мен, на Митко му е дадено да разбере, че няма да се върне и си е приел съдбата. Явно е такава договорката с продукцията. Не е възможно да се представя толкова слабо без да е нарочно.

Аз обаче друго се замислих - че добутвайки повече жени на по преден етап, мъжете си улесняват много финала. Ясно е като бял ден, че финалисти ще са мъже... и колкото повече жени стигнат до сливането или до пред-финалната седмица - толкова по-добре за останалите мъже (ако играят в коалиция разбира се). Раду не го ли осъзнава това не знам. Вместо само да дъвче едно и също. В негов интерес е при сливането да играе със жените (си) и да пращат на съвет силни мъже, които да се елиминират взаимно защото в един момент играта става индивидуална.
.
 Така е, но дотогава може да даде фира.

# 599
Радку чисто си ревеше за себе си. Всеки път като спомене Караолис , добавя -оставихте ме сам. И не твърдя , че го е страх , просто от яд , че загуби социалната битка .

Загуби социалната битка Раду и една от причините е ,че направи Силвия свой враг и тя се възползва когато можа и направи женска коалиция. То тя си го каза искала е да играе с него ,но той явно не. Факт е ,че жените в коалицията не са силни-мисля, че по силни излязаха от играта ,но с това разполагаше Силвия и това направи. Няма кво да реве Раду.

Aз пак ще си го кажа,за 59-ти път. Продукцията направи тази женска коалиция и с най-голямата им наглост ги бутат в абсолютно всички епизоди.Разчистиха пътя като махнаха Миряна(която играе с мъжете),сложиха сигурен глас от Пелипенко,с който да отстранят Калоян. И за да са сигурни,че Караолис няма да се върне в Зелените,го пратиха дома (иначе другите отиват на блатото,изолатори и каквото се сетите).
Толкова ли не го виждате или нарочно се правите?!
 Пример от снощи : Защо Анита не беше пратена директно при Зелените,а?(както са правилата) Ами защото щеше да изпрати една от 4-те на блатото.
Силвия сега се сети,че искала да играе с Раду,още първата седмица тези двамата си говориха в градината, Раду й намекна за кой да гласува(каза,че я тества дали може да играят заедно),тя се направи на неразбрала и той си даде сметка,че няма как да разчита на нея.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 15:05 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт