💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 823
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 735
Павката е пътник...Браво иначе.
А Гешев толкова ме радва с шизофреничната си игра Joy

# 736
Ужасна актриса е тази Ралица, маниери, интонация, просто е мега криндж Confounded

# 737
Единственото по-грозно от номерата на продукцията са обидните епитети в темата.
Хората са в ТВ шоу, подписали са договори, заплаща им се надник и осигуровки и играят по свирката на работодателя и се състезават един срещу друг. Толкоз.

# 738
  • Брюксел / София
Може ли някой с думи прости да обясни каква е идеята на тази глупост, която Ралица прави?
И да започват да тренират следващите 30 000 кандидати за следващия сезон…

# 739
Единствените ми фаворити останали и що годе открояващи се- Димитър, Борисенко, Павел, ги правят на маймуни. Ми не ми харесва Гешев,нито. Добрин, нито Мартин, за жените да не говорим...

# 740
Всичко, което прави Гешев за мен е абсолютно инсценирано и организирано от тази продукция. Просто няма никаква логика, а той не ми изглежда човек с нелогични действия.

Аз съм гледала всички сезони до сега, но този е най-нагласеният, дори що се отнася до социалната игра, сезон. Не само игрите, но и действията на участниците са абсолютно неадекватни. Ужасен е сезона, честно ви казвам😒

# 741
Да не сме попаднали във времева примка? Еднакви номинирани всяка седмица Joy

# 742
Гешев ми стана симпатичен, когато на първата им елиминация с Павел се жертва, за да спаси него. Радвах се на приятелството им, на лоялността им един към друг. Сега Гешев ми става антипатичен пак заради Павел, заради предателството на такова приятелство заради една фръцла. И какво видя в тая Анита, необяснимо ми е, тя е втора (но по-неприятна) Рени, а той беше против Рени...

# 743
Може ли някой с думи прости да обясни каква е идеята на тази глупост, която Ралица прави?
И да започват да тренират следващите 30 000 кандидати за следващия сезон…
Измиване на ръцете, че се опитват да гласят бюджет 20лв на седмица общо за трите имена. 30 000 някой друг път, я има 1000 я не.

# 744
  • Stockholm
Виктория е супер дървена. Тя дори не трябва да скача, а само да се разкрачва

JoyJoyJoy И добре че не беше с прашките си Joy

# 745
Тази сценка за състезанието с катинарите и 100-те гроша подарък ми прилича на нещо допълнително заснето в играта, за да не лъснат фалшивите катинари на продукцията или нещо да се замаже. Тези инструкции как се слага ключът можеше предварително да ги съобщят на участниците. Всеки един от "Дръзките" изглеждаше леко потресен от така създалата се ситуация сякаш.

# 746
Леле, какво беше това с катинарите. Който го е измислил е паднал под нивото на Кралев обяснявайки знаеш ли кой съм аз. Съчувствам на Ралица, че трябва да се държи толкова идиотски.

# 747
  • Сред мелниците
Какво планира продукцията, какво стана!
Вместо да унизи за пореден път участниците, Бунтът на сините унизи продукцията

# 748
  • Варна
Тази сценка за състезанието с катинарите и 100-те гроша подарък ми прилича на нещо допълнително заснето в играта, за да не лъснат фалшивите катинари на продукцията. Всеки от "Дръзките" изглеждаше леко потресен от така създалата се ситуация сякаш.
Беше тъпо и унижение за играчите.
Да им покажем и натрием носовете колко са тъпи.

# 749
  • Sofia
Женичките единодушно решиха Раду да минава 18 пъти по трасето, както и да бъде накрая с топчето 😆  Пък той бунака нямаше нищо против...много си ларж, Раду, те не заслужават..
Абсолютно! После пак пишете, че Раду бил такъв онакъв. Четири перести кокошки размятат перушина начело с голямото кухо пиле, врякак и крякат на поразия, а горкият петел им изнася игрите, и кокошките пак недоволни. Раду говори, Раду е виновен, Раду мълчи - пак е виновен, защото мълчи. Стана малко, като "зайо защо си със шапка, зайо защо си без шапка". Кокошка кючек пасти да яде! 😂

Общи условия

Активация на акаунт