💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 819
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Вероятно доста са протестирали след играта за катинарите и затова беше това показно. Което можеше да не е на съвета, ама сеир да има.

# 766
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Едно не мога да му отрека на Павел - има то*пки човекът. И по отношение на това, че се опъна на глупостите на продукцията с катинарите, и по отношение на избора си на опонент на арената. Не го е страх да се изправи срещу най-силния, въпреки че е пределно наясно, че е средна ръка играч. Дори да отпадне, поне ще си тръгне с достойнство.
Но въпреки това се надявам на елиминацията да присъстват Анита, Пелипенко или Виктория, за да има шанса да се спаси отново.
Днес го дадоха на няколко пъти доста отблизо и много ми заприлича на рептил. Blush Може би заради светлите очи и отслабналото лице. Не бях забелязала досега тази прилика.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 13:47 от Reinа

# 767

Не, не съм го чувал;)

# 768
  • Sofia
Абе не знам, ама след целия цирк в този сезон, определено ще ми трябва психиатър! Логика няма, инженерът Гешев, който допреди Анита показваше умствен багаж, като я видя изгуби ума и дума. Анитката горката, пада, става, но за нищо не става, лежи и реве половината сезон. Хари Потър - програмистът, забива на всеки втори пъзел и бледа сянка на Ам Гъл е станал. Калоян тича и той не знае накъде. Борисенко чупи катинари. Добчото от своя страна точи лиги за финал и върти интриги. Капитан Америка и той не знае накъде да хване. Магдаленката горката само хлипа и реве, на кого да вярва и тя не знае. Павлин и той стратег го раздава, Микяйчето - европейски шампион едно кормило за час не може да сглоби. Митачето и то горкото се чуди с какво си заслужи съдбата. Миряна - пищи и врещи, няма я в игрите, но пъзелите им решава. Крамарска гние на блатото, Попиленко гледа тъпо и се чуди къде се намира, какво прави, и защо аджеба е там. Голямото кухо пиле, докато си прави вятър на устата наглее здраво и "справедливост" раздава!  Мъка, мъка, мъка!

# 769
Без да съм ви изчела тази вечер искам да ви кажа, че след повече от 20 години гледане на реалитита, супер неочаквано, Борисенко просто ме сломява. Такъв точно човек не съм виждала досега. Не ме интересува докъде ще стигне, радвам се, че показват този човек. В него има толкова много пластове, той е изключително реален житейски пример. Как животът може да не спира да те удря, а ти да не спираш да се изправяш с шантава усмивка на лице.

# 770
  • софия
.......

Днес го дадоха на няколко пъти доста отблизо и много ми заприлича на рептил. Blush Може би заради светлите очи и отслабналото лице.
И аз това идвах да напиша Grinning
Уникално беше - точно след играта.
А и този път сините очи - леле, толкова остър поглед, видя ми се като рептил убиец. Grinning
Явно се видя, че беше бесен след играта.
И  наистина са протестирали и според мен. Hands V
 Главно Павката си представям, точно заради това му излъчване след играта.

Продукцията обаче показва кой командва парада. Joy
Павка, този път няма стена на плача, брат. Ще обличаш жилетката.

Гешев ме радва максимално. Grinning

Малко ще съжалявам, ако отпадне Павел, но този път някак не вярвам че ще се спасят и двамата сини.

На блатото ми е мъка. Trollface
Искам и четиримата да влязат. За трети път го пиша, белким вярно се случи JoyJoyJoy

# 771
Пълна пародия състезанието с катинарите по време на номинации. Беше направено с цел да се види ,че всички катинари се отварят и няма пръст от продукцията

# 772
Да се изкриви ключ по време на игра е напълно нормално. Адреналин, бързане, сила, некачествен инвентар.
Можеха да спрат играта на всички за 3-4 минути и да проверят ситуацията (без да го слагат после в монтажа). Точно това вероятно са направили и е излязал проблем, имало е драми и притиснаха играчите на съвета. Ясно се видя, че всички отключваха с физиономия "трябва да го направя, иначе ще ме накажат".

# 773
  • София
И аз си помислих, че вероятно са спрели играта или по някакъв друг начин са решили проблема на Павел с катинара - понеже по време на цялото огромно забавяне нямаше монтирани никакви коментари, реплики и прочие от племето "айде, какво се бави", "абе, какво става", "леле, колко изоставаме", и след това също не му набиваха канчето. Много беше показателно, особено на фона на предишни подобни ситуации.

# 774
  • София
Какво планира продукцията, какво стана!
Вместо да унизи за пореден път участниците, Бунтът на сините унизи продукцията
Боговете не харесват това Simple Smile
За мен не остана и капка съмнение кое племе ще се разпадне.

# 775
Днескашното епизодче:

Силвето горката чисто я съжалих, къде е попаднала. Чуди се как да ги помири и тя, пръчката ли вика да вадя.🤪 Охххх на мен отдавна ми писна не знам те как живеят така. УжасТ. Раду определено някаква  го тресе- късен пубертет ли е, ранна критическа...

А Анитка и тя колко ми е отблъскваш типаж.  Мисли си  ,че играта и започвала , че някой ще я опази.🤣 В което и племе и да е ще е първата номинирана. (Втори заблуден като Борисенко няма да намери.) Излишна е просто ,излишна !!! И досадна.

Мирянка малко загубен потенциал. Трябваше отначалото да е при сини, че там имат огромна нужда от пъзелист. Тази година някаква война има срещу пъзелджиите, трима от тях вече са на блато, а Караолис в къщи. Сега само един пишман пъзелджия има в играта. Хари Потъра ще гледаме, ама вместо да гледаме как ги гледа като голям камък пъзелите (както до сега), сега ще видим сигурно как ще "блесне", понеже няма друга конкуренция.
Много го " нахраниха" това червено племе , много. Ясно стана май къде са фаворитите на продукцията, а пък и Димитър махнаха да не им създава пречки...

Два дни подред мъже забравят ключове.( не са за автомобил, затова😉) Ама вчера не ги върнаха младежите...

Залипсва ми Венци с неговото преминаване на мрежата. Само Борисенко я мина красиво. Анджи маймунката и Маги също страхотни. Силвето изобщо не я дадоха на мрежата много ме е яд. Раду три пъти го мина това трасе.Браво ! 👍

Отново Голяма "тъпня" само една лайсна за тази стълбичка. Катинарчетата и те от магазин-всичко за левче... Инфлацията голЕма, нЕма пари.

А топчетата съм ги намразила още от Гого, като ги видя и ми призлява. Ама този път много им се зарадвах. Браво на Раду оттърва силните за днес.👏😁

Много патки тези блатни жени, само Деси е в час там. Митко спасителя за което всички са там пак май ще се измъкне.Падам.🤣

Оффф инструктажа за катинарчетата напълно излишен и пълна подигравка със зрителя и племето, ама наградката си я бива. Най- лесните пари изкарани някога от някой.😁 Тия продуцентчета в ИВ полудЕха.

И отново сиамските близнаци Гешев и Павката ,трети път на номинация двамката. Еххх голяма лИбоФ това тяхното.😁 Ама Гешев определено рекорди е тръгнал да обръща четири номинационни до тук, а е едва първи етап.😁

Утре жените не ги виждам на тази битка. И на продуцентчетата май им писна и искат да ги разпадат. Те май и затова бяха бесни ,че Борисенко "учупи" катинарчетата план Б трябва да задействат. Откакто Караолис е вън всякакси се опитват да ги накажат тези женички, ама те не се дават пусто. Стискам им палци и утре да се преборят, макар че ми се вижда мисията невъзможна. Освен ,ако Радуто не се бори с всички червени мъжове един по един де.

# 776
  • София
Продукцията удари ново дъно.
Катинарите от 'всичко за 1 лв. не стават и със сигурност е имало скандали и драми и за това после на съвета така се подиграха с тях. Ралица и тя удари дъното. Доставяше и удоволствие тази гавра с участниците.
Евала на Павката, голям герой излезе. Според мен той се е е разправял с тези бездарници. За съжаление сега ще го накажат. Залагам на елиминационен дуел именно между него и Гешев, като изхода е предизвестен. То е ясно кой ще спечели, защото битката няма начин да не е силова.

Браво на Раду. Шак шак и довиждане. Калоян няма никой горе. Много скучен и неориенатиран момък. И до утре да седи няма да вкара топче с това безцелнно мятане.
Дайте му само да търчи по трасето и що годе да плува. Нулева харизма и присъствие. Гешев си харчи грошовете за него, той гласува за Павел капитан. WTF, човече?

За Анита вече писах. Имам нов лидер в моето лично блато... Борисенко бил двоен предател. Ахахаха. Смях. Когато и да отпадне все ще е късно.

Според мен Димитър успя да убеди Мирянка и сега тя ще се обърне срещу Крамарска.

Разбрах от вас, че ще дадат култовата игра с тегленето на въжето, където миналата година блесна бушменчето Крум. Според мен ще има някаква уловка. Раду ще се бие само на сингъл или със само един мъж и жени в различни конфигурации.
И ще има жени срещу жени. Няма начин да пуснат цялото племе на храбрите срещу това на силните. Нито да пуснат сам мъж да дърпа срещу сама жена. И ако е така, то си мисля, че Силните ще спечелят.
Но няма значение, което и племе да загуби според мен ще е 'сейф' защото елиминационната битка е предначертана, Гешев срещу Павел.

# 777
Гледах пак капитанската битка, че бях забравил да си направя снимки за обзора ми, който пускам с новата тема.
Знаете ли какво ми направи впечатление. Мързи ме да правя гиф. Пуснете си битката в началото. Говорим за 1-ия курс, когато все още няма умора. Микяй тогава дръпна, защото просто има повече груба сила и издърпа бързо варелите. Та, обърнете внимание с каква мъка се издигаше Микяй на великата желязна стена (знаем от отборните битки, че буквално летеше през този елемент, като пружинка беше) и колко видимо по-лесно е за Добрин. Обяснението за мен само едно. На Микяй наистина са дали 20 кг. жилетка, а тази на Добри да е 10/15 кила.
Тези жилетки са нов елемент с който продукцията да влияе върху изхода от битките според мен. За това се дават и на мъжете, а не за да изглежда по-тежко. Връзват си гащите. И така дават предимство за този за който те искат да спечели за да върви напред сюжета.
Категоричен съм.

за жилетките си категоричен, но за торбите на жените-чудо и количката не си - там всичко е точно .... ех тази субективност стане ли въпрос за зелените жени и Силвия.

Иначе днес отново показно на Маги по трасето - със сигурност най-силната жена на терен в сезон 6

# 778
Маги е пъргава на трасе и с лекота скача,тича,преминава халки.Стигне ли пъзел обаче,не я виждам..

Явно е имало големи разправии за тези китайски боклучави катинарчета наистина.Затова и избухването на Продукцията на Съвета. Борисенко и Павел бяха мноого ядосани.
Ами участниците са прави,ние от телевизора виждаме колко евтин и нискокачествен е инвентара на игрите,представете си вие тези хора там всеки ден да ги ползват и да си рискуват живота.

Най-евтиното,най-скапаното,най-некадърно направеното само и само продуцентите да не се харчат.
Драга Продукция,ако искате качествен рейтинг с качествени зрители,които да са ви лоялни през сезоните,освен качествени участници(за което се справяте без забележки), осигурете и качествен инвентар. Олеквате с тези боклучета на терен .

Помня в Надкаст, Неделчо и Туджаров бяха подхвърлили изречение по темата и много ясно помня как един от двамата каза "Инвентара им е толкова зле,вие дори не може да си представите от екраните."
Това по повод един коментар как рециклират белещите се във водата лодки с 10 слоя цвят според ситуацията.
Сигурна съм,че много примери могат да се дадат,но жалко,че ютубърите не захващат тази тема.

# 779
  • Sofia
Чудя се на себе си защо го гледам това предаване? Трябваше да ме кефи и забавлява, а не да гледам изпостели, изнемощели и обезверени участници, и да треперя дали някой няма да се пребие или да си остави дроба на арената. Правя паралел между игрите и другото предаване. Еми няма база за сравнение, а техния каст не може да стъпи на малкия пръст на ИВ. Но стана тя, каквато стана, можещите си заминаха или ги заточиха на блатото, останаха посредствените. И вече се чудя, по кого да плюя? Фаворити нямам, почти всички ме дразнят, но гледам и аз не знам защо! Димитър имаше потенциал, озоваха го на блатото, Раду и той с хъс и потенциал, оставиха го сам с кокошките. Венци го пратиха вкъщи, Светлин си замина, прецакаха Караолис. Гешев и Калоян са бледи подобия на себе си, загубиха се в игрите, а Геша рязко изглупя. Крамарска и тя на блатото лежи, а имаше игри, в които можеше да блесне и да е в пъти по-интересно. Миряна и тя уж не се предава, но и на нея вече взе да й писва. Силвия се чуди къде е попаднала. Микяй мишкува и диша дълбоко. Павката скача и се перчи, но физически го няма. Калоян се върти като пумпал с изхабени батерии и се чуди къде е попаднал. Само Ам Гъл и Хари Потър засега са на фокус, "великите" стратези и мислители уж редят играта водени от злите сили. Варелите са издигнати в култ, тежки жилетки - уж за баланс, смотан инвентар, необезопасени препятствия, наказания, глад и мизерия. Обезверени зрители и още по-обезверени участниции. За да се докараш дотук с този каст се изисква талант. Признавам им го!

Общи условия

Активация на акаунт