💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 815
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Някъде в Матрицата
Изолатора изглежда като варел-мутант. 😉

# 1 156
Айде, насекомите едно на ръка, няма да те изядат в изолатора. Имат и покрив наистина.
Ама тая ръжда, която е по цялото това съоръжение...такава инфекция могат да си докарат, не е истина. Ама продукцията кога ли се е грижила за здравето на участниците?

# 1 157
Павел е луд. Останал само кожа и кокали, без никакъв шанс да стигне до финал, за какво му е това мъчение?! Само за да е в играта!!! Ай сектир тая игра, то става вече извратено.

# 1 158
От блатото двама в изолатора ли?
Или на място ще има уточнение на правилата.
Всеки отпаднал пак там. Ще станат племе от скелети и психясали индивиди.
Е, няма да ги вали. Гледам варел - кюмбе има.

# 1 159
Няма ли кой да ги осъди тези от продукцията? И деца гледат в края на краищата

# 1 160
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Страшно е тъпо това с изолатора. Павел само ще си досъсипе здравето, там няма нищо за ядене, няма слънчева светлина... Няма шанс срещу силните играчи, които ще дойдат по-нахранени от него. А дори и да бие някоя от жените, ще трябва да стои пак там, което е убийствено. Изобщо не виждам плюсове за него в тази ситуация. Expressionless Сега и блатни ще пратят там. Обаче ако победителят от изолатора не се връща в племената, престоят ще е ужасен. За кратко може да се издържи това, но за дълго...
Микяй е егати дребното егоистично човече. Никаква емоция не показа, че се изправя срещу приятел, една дума не каза, че му е криво, че Павел си тръгва... Никаква човечност, никаква лоялност, само интересчийство. Като се омаже на игрите, се снишава и си трайка като мишка, само и само да му се размине, че голям страх да е на елиминации.
Даже две минути не успя да си удържи радостта, че със Стан ще отмъщават в новото племе /то и там си остави вратичка/, поне да даде вид, че му е мъчно за най-близкия му човек.

# 1 161
Много ми стана гадно за Павел. Любимец си ми стана. Разведряваше атмосферата със синхроните си. Знае си се, но не се отказва. Успех с изолатора значи.
Стан каквото и да направи просто ми е антипатичен. Добро е сравнението с кукла Кен. Някак кух ми изглежда откъм присъствие и характер. Колеото повече гоаори, толкова повече ми опротивява.
Микяй отначалото не можах нещо да го харесам, така си и остава. Добре се представи на игрите, вкл. и с гумата, където пак е странно да са с еднаква тежест със Стан при такава разлика в кг.
Между Гешев и Павел няма как да не е станало нещо. Изключително гадна реплика беше това, че ще се радва Микяй да елиминира Павел и как от това ще го заболи.  Плюс появилата се мания все с Павел на елиминация да е. Въпреки това си ми е по-скоро положителен.
Наскоро научих от форума, че Надкаст са правили подкаст с Гешев след кастинг битка може би. Смятам да го погледна, че ми е много противоречив.
Изолаторът ми изглежда по-гаден и от Островът на самотника, съвсем няма какво да правиш там.
Днес наваксвах с предния епизод, така че браво на Зелените. Надявам се Анита скоро да изчезне. Една хубава черта не успявам да и видя.

# 1 162
Няма ли кой да ги осъди тези от продукцията? И деца гледат в края на краищата
Кат се хванеш на хорото, играеш, дори да не знаеш стъпките!

# 1 163
Мисля, че това беше най-голямото извращение, което съм гледала във всички сезони на ИВ. А Павел го харесвам още повече.

# 1 164
Утре без кастинг битка и безумни печалби и загуби?!
Коригирам си мнението за капитан Стан - има си въздух, та и сила в излишък.
И последните нещастници от блатото май заминават да правят компания на Павката. Поне няма да е съвсем изолиран.

# 1 165
  • Буркина Фасо
Страшно е тъпо това с изолатора. Павел само ще си досъсипе здравето, там няма нищо за ядене, няма слънчева светлина...
ами той съвсем доброволно отиде там. надали е по договор и ако има опасност за здравето му може да си хване чукалата когато поиска.
защо да няма слънце през деня ?

# 1 166
Павел кой беше победил в последния момент, когато пак не се отказа?

# 1 167
Павел кой беше победил в последния момент, когато пак не се отказа?
Благо акулата

# 1 168
  • София
За битките днес - ще кажа малкото положително от тях, или поне от първата, нямаше варели. И май до там, е теоритично поне имаше някаква интрига, защото Микяй имаше шанс да настигне Гешев, но при наличието на пъзел бях сигурна, че няма как да стане.
Браво иначе на Гешев, за мен си победи честно.
Стан много зле на първата, Микяй ме изненада с плуването, а Павел обичайното - не се отказва и минава, по-бавно, но минава.

Втората - единственото минимално положително - това имах в предвид преди няколко седмици - когато един не може да премине даден елемент, който обаче не е пъзел и общо взето последния, а силов или техничен - ужасно е скучно да се гледа предизвестена битка. Точно в тази игра беше ясно, че няма да дадат наказание, но поне нагледно се видя колко е безинтересно така с ясен край.

За блатните - започвам да мисля, че Димитър за изолатора е пазен. Сега, дали, за да го прецакат да събира грошове за "избрания", както Мартин от сезон 3, или защото е един от малкото, които биха издържали и имат реални шансове - ще видим.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 01:00 от gg__

# 1 169
Не знам защо Павел така се е заблудил, че са приятели с Микяй. Че чак това било най-лошият сценарий, да се бият един срещу друг. На Микяй не му дреме за Павел, нито за призивът му - завинаги дързък. Голям мишок и неприятник.
Абе Павел що не се сети да поиска наказание за гумата? 6 пъти гума по 2 минути....щеше да е преди бай Станчо даже.

Общи условия

Активация на акаунт