Майчинството счетоводно - 3

• 148 883
  • 2 946
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Аз си се водя на 200 лв. значи не е проблем ако съм една седмица неплатена,така ли? 

# 961
  • В полите на Пирин планина
Аз си се водя на 200 лв. значи не е проблем ако съм една седмица неплатена,така ли? 

За периода в неплатен база за изчисляване на болничния ще е МРЗ - 180 лева.

# 962

Щом заплатата ти е 200 лева, обезщетението ти за бременност и раждане ще си е 180 лева. Така че, неплатения отпуск няма да се отрази изобщо.

# 963
Здравейте, в отпуск по майчинство съм до 31.07 2007г дадох синът ми на ясла и оттам ми казаха ,че ще ми спрат майчинството щом вече е на ясла.Наистина ли е приет закон,че след като дадеш детето на ясла от НОИ ти спират майчинството? Благодаря Ви предварително!

# 964
Здравейте, в отпуск по майчинство съм до 31.07 2007г дадох синът ми на ясла и оттам ми казаха ,че ще ми спрат майчинството щом вече е на ясла.Наистина ли е приет закон,че след като дадеш детето на ясла от НОИ ти спират майчинството? Благодаря Ви предварително!

Той не е приет. Той си е такъв просто. Спира се не само обезщетението, а се спира изобщо отпускът. Така че, ако в момента сте в отпуск за отглеждане на дете и не възнамерявате да се връщате на работа, трябва да си пуснете друг вид отпуск.

Ето ви линк към темата, където е обсъден въпросът.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163503.msg3175565#msg3175565

# 965
.. ЧЕСТИТА НИ СЧЕТОВОДНА НОВА ГОДИНА
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
.. В ПОЖЕЛАНИЯ ЗА УСПЕХИ И УСМИВКИ НА ВСИЧКИ КОЛЕЖКИ   bouquet  bouquet  bouquet ...

# 966
.. В ПОЖЕЛАНИЯ ЗА УСПЕХИ И УСМИВКИ НА ВСИЧКИ КОЛЕЖКИ   bouquet  bouquet  bouquet ...

Благодаря  Peace Пожелавам и на теб много сили за покоряване на данъчно-счетоводната джунгла  Grinning

# 967

Благодаря  Peace Пожелавам и на теб много сили за покоряване на данъчно-счетоводната джунгла  Grinning

И такова нещо ли е имало????? newsm78 Не знаех! Ами щом казвате... да ви е честита и от цифри и числа да не забравяте,че сте хора и да сте повече усмихнати....! На всички вас   bouquet

# 968
Мама Цоцоланка до вчера беше срокът за подаване на год. декларации по ЗОДФЛ за 2006 г.

От днес се заемаме с 2007 г.  Laughing

# 969
Даааа! Кой какво подал - подал. Сега всичко отначало  Laughing
Успех на всички и здрави нерви. Че тази година както започна.... ooooh!

# 970
Мама Цоцоланка до вчера беше срокът за подаване на год. декларации по ЗОДФЛ за 2006 г.

ЗОДФЛ - като видя такива съкращения и ми се събират очите винаги!
Ами освен да ви честитим новата счетоводна година, да вземем да ви честитим и новата 2007г.....Че за вас тя от днес почва май... Така, който е с връзки - с връзки е, ама и вие сте хитреци - искате да остарявате по-бавно и след другите.....

# 971

.........

тцц .. и не само ..
ГДД по ЗОДФЛ+приложения
Справките за окончателния осиг.доход за 2006г./приложение/
Декларации за ползване на дан.облекчения за деца /приложение/
Приложение за еднолични търговци /приложение/
декл.Обр.6 за 2006г. за самоосигуряващите се
Справка-декларациите за м.03.2007 по ЗДДС
Годишната справка декларация за 2006 по ЗДДС
Декларациите по чл.57 ЗОДФЛ.
Отчетните тримесечни форми за статистиката на платежния баланс /в БНБ/
Годишните отчети за 2006г. към НСИ.
................
.. може и да съм пропуснал нещо .. но аз "само"  Joy това съм подавал .. вчера ...

# 972

.........

тцц .. и не само ..
ГДД по ЗОДФЛ+приложения
Справките за окончателния осиг.доход за 2006г./приложение/
Декларации за ползване на дан.облекчения за деца /приложение/
Приложение за еднолични търговци /приложение/
декл.Обр.6 за 2006г. за самоосигуряващите се
Справка-декларациите за м.03.2007 по ЗДДС
Годишната справка декларация за 2006 по ЗДДС
Декларациите по чл.57 ЗОДФЛ.
Отчетните тримесечни форми за статистиката на платежния баланс /в БНБ/
Годишните отчети за 2006г. към НСИ.
................
.. може и да съм пропуснал нещо .. но аз "само"  Joy това съм подавал .. вчера ...

Ееее, че ти си свършил 15 минути работа и после цял ден си си клатил краката  Laughing

Моите служители така ми казват. Те нали хората си работят за заплата, нямат идея какво е това счетоводство и все ме питат какво толкова се правя все на много заета. Пускам заплати веднъж месечно и после до другия месец какво правя? Нищо! Само се правя на заета и стоя в офса до късно, уж че работя.  Joy

# 973
......
Ееее, че ти си свършил 15 минути работа и после цял ден си си клатил краката  Laughing
.........
..  Joy Joy Joy Joy Joy .. 15 мин. само подавах през гишето на пощата вчера .. и ги преброихме пликовето толкова ли са колкото са по опис /незная знаете ли .. но с опис се подават когато са повечко писмата/ .. аз имах 2 описа /в две торби/ .. писма за София ... писма за страната ... и така .. оставих около 100 лв. в пощата вчера .. опашката ме обичаше силно през цялото време Joy .. но пък после се прибрах в къщи .. при "центъра на моята малка вселена"  Heart Eyes .. и си спах .. като къпан цялата нощ . ..

# 974
Привет сладури,мога ли да ви попитам нещо,на каква база се изчислява трите дни болни4ни,които ми се наложи да изляза този месец,сега съм в тези 6 месеца,които ще определят след това  и обезщетението за майчинството ми.Влияе ли това на осигурителния ми доход за текущия месец,който стандартно щеше да е 1100 без този болничен.

Общи условия

Активация на акаунт