Боледуване на децата ни - тема 82

• 20 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Крема за рани и аз го ползвам, супер е, ама виж за мехлема за нос не бях се сещала, че мога да слагам и на нея. Ще пробвам. С капките сме в същото положение.

# 16
Да за бебето 3х1 к.три дни
Ама да ви кажа сега дадох и на каката нз за нея дали е това разреждане или както се казва ама все пак  и тя хърка от снощи  с носа ...ест що да не се върнем от преглед следобед и вечерта и голямата да хърка....
Лл доста се чуди какво да изпише ....спомена за някакви Аб капки нещо с Г ама имало слухове,че водели до оглушаване .....евала,че сподели...така се ококорих 😱така,че отпаднаха...после каза, че бактробан може втори курс ...и накрая черните реши.
Писна ми черен месец направо....каката и киха и ми се изправя косата .....да не е сериозно ама пак не са здрави ....редувам лекарства едната,другата.

Забелязвам че за бебето изписва нещо леко така да се каже и дозата наполовина ако е 3-4 пъти на ден тя казва 2 пъти,ако е 5 мл тя казва 2,5

# 17
Моите деца като бяха по-малки, може би първите им разболявания, педиатърката веднага ни пращаше на УНГ. Доктора работеше в същата поликлиника, същата смяна, и тя вместо да се чуди кои капки да изпише, ни пращаше при него. Та този човек изписваше едни капки, които се приготвят в аптеката. С алергозан, Гентамицин, адреналин и още някакви ампули. Пресичаха всичко за 2 дни, нямаше задни хреми, зелени сополи и кашлици. Ама доктора си премести кабинета на другия край на града и в аптеката отказват да ми ги направят без рецепта, въпреки че много добре ги знаят кои са. След това не ми се е случвало друг УНГ да ги изпише, въпреки че съм обиколила доооста.

# 18
  • shumen
Да се оправят болните.
Мими,лошо е така ту едната,ту другата.Тия бактерии са ужасни.
Хоуп,аз съм ползвала Цикатрадина за рани и съм доволна.За носа не знаех,че може да се ползва.
Ваня,как е малечка?Спадна ли възела?
Аз пусках контролна стерилна урина.Излязла е и уж пих 10 дни АБ по антибиограма,а все едно не съм.Пак си я има и пак същата.Ще ходя утре на доки да видим какво ще изпише.

# 19
Хоуп, точно тия капки слагах на дъщеря ми миналата седмица, но на нея не и помагат. Два, три пъти съм пробвала, може би веднъж имах успех.

# 20
  • shumen
Хоуп,това да не са адреналиновите капки?

# 21
Не знам как точно се водят, но да-имаха и адреналин в състава. А Цикатридина е няколко вида, за рани и за нос са различни.

# 22
  • shumen
Благодаря,Хоуп.
Аз не знаех,че има Цикатрадина и за нос.

# 23
И аз съм цоп в новата тема отново с болна кака 😟. Четвърта група в градината все така боледува.. сега е с температура . Утре разбира се на доктор 🤯

# 24
  • shumen
Камъче,кои ден е с Т и има ли други симптоми?Аз ако няма бих изчакала и утре.

# 25
Сега я вдигна вечерта. Няма даже гърлото и е спокойно. Ушите не я болят.. хрема няма. (Всичко поне за сега)

# 26
  • shumen
Камъче,на позната сина точно така с Т започна и се оказа,че е с ентеровирус.Тъй че имай го в предвид.

# 27
Ами ако й трябва болничен за работа,ще трябва да я заведе утре.

За по-голямо дете 4 г.колко дни мога да капя от черните капки ...днес успях два пъти по 1к,на малката както са писани 3по1к....по скоро за дозата капки дали не е малко ако я подкарам като на бебебто

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 21:08 от Mimi9999

# 28
Dana дано не е. Август го карахме аз стигнах до болница. Но тя скоро  започна да яде след него. Беше я страх от храна,все си мислеше ,че ще повръща.

# 29
  • shumen
Камъче,дано не е.Давай за Т и дано само с това си остане.

Общи условия

Активация на акаунт