Отговори
# 105
Пак гледах фрага, за n- ти път, и стигнах до заключението, че нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Абсолютно съм сигурна, че втората част от въпроса на Ферит остава неизречена ("ще бъдеш ли моя отново?"). Ще имаме сцена, подобна на тази в ателието, когато казваха едно, а си мислеха друго. Демек мечтаната от мен целувка все повече започва да прилича на мираж и в общи линии пак ще шикалкавят. Единственото хубаво е, че Сейран избегна въпроса капан, а Ферит все още има шанс да бъде реабилитиран. Разбира се, трябва да чуя какво ще каже на глас като продължение на онова "ако не се оженя..."
 P.S. Поуката от тази ситуация е, че трябва да спра да коментирам фрагове! До момента фраговете носят едно послание, а серията напълно противоположно. Вадят се фрази от контекста и звучат много съблазнително за феновете, а после ни отрезвяват набързо. Още ми виси като обеца на ухото фрагът, в който Ферит казва на Дияр как ще полудее, ако друг мъж докосне Сейран, а в епизода, когато вече имахме цялата сцена, се оказаха думи със съвсем различен смисъл.

# 106
Още ми виси като обеца на ухото фрагът, в който Ферит казва на Дияр как ще полудее, ако друг мъж докосне Сейран, а в епизода, когато вече имахме цялата сцена, се оказаха думи със съвсем различен смисъл.
Той Ферит си го мислеше точно това ама го обърна на сърказъм за пред Дияр..

# 107
Гуд морнинг, мацки! 🫶

# 108
Гюнайдън ,мацки,в очакване на фраг сме днес

# 109
Добро утро, в очакване сме на най-бомба фрага според Емрулах..
Надявам се сватба да няма и Дияр да я няма ,благодарение на Ферит..
Надявам се тези 5 епизода в които казват,че на Дияр и остават да бъдат в отмъщение и злоба ..Joy
По-добре от колкото женени и да се въргалят по леглата.

# 110
Обаче при евентуална сватба не си представям как ще протече официалната първа брачна нощ. Не знам как на Ферит ще му се получи. Откакто се върна Сейран, интимностите с Дияр приключиха, ако нещо не бъркам. То вярно, че и терен няма, понеже Сейран се настани там, ама все пак.

# 111
Добро утро Simple Smile
Чудя се, каква жена иска до себе си Ферит и задава ли си този въпрос въобще. Щото харесването, страстта, желанието са налице. Ама все липсва нещо и така е от първи сезон, когато трябваше да се преодолява и от двамата ни ГГ принудата, довела ги до живота в онази стая в конака. Сега имаме две жени, едната е интелигентна (ако се има предвид статуса й на работеща високо квалифицирана работа жена), другата - талантлива и умееща в рисунките си да открие особеното и неповторимото на едно бижу (ако се има предвид оценката и на безръкия майстор, и на сключилите последния договор с Корхан). Но интелигентността в отношенията си е нещо различно.
Тия сценаристи дължат отговори...
Габриел Гарсия Маркес:
Скрит текст:
"Чувал съм мъже, че искат интелигентна жена в живота си! Бих ви насърчил да помислите над това. Умните жени взимат решения сами, имат собствени желания и поставят лимити. / ..Една интелигентна жена няма да се остави да бъде манипулирана или изнудвана, няма да поеме вина, а ще поеме своите отговорности. Интелигентните жени разпитват, анализират, борят се и никога не са доволни предварително. Тези жени са имали живот преди теб и знаят, че ще продължат да го имат, след като си отидеш. Тя е тук, за да предупреди, а не да иска разрешение. Тези жени не търсят лидер в двойката, който да следват. Те не искат да те следват или да маркират пътят ти, те искат да вървят до теб. Тя знае, че животът без насилие е по право, а не лукс, нито привилегия. Те изразяват гняв, тъга, радост и страх по един и същи начин, защото знаят, че страхът не ги прави слаби и по същия начин, гневът не ги прави „мъжествени“. Тези две емоции заедно с останалите я правят човек и това е всичко! Умната жена е свободна, защото се бори за свободата си. Тя знае, че не е жертва и оцелява. Ако се опиташ да я оковеш, тя ще знае как да избяга. Не забравяйте, че е правила това преди. Интелигентната жена знае, че нейната стойност не се крие във външния ѝ вид, нито в тялото ѝ или в това, което правите с него. Помислете два пъти, преди да се опитате да я съдите за възраст, ръст, форми или сексуално поведение, защото това е емоционално насилие и тя го знае. Така че, преди да отворите устата си, за да кажете, че искате “интелигентна, умна жена” в живота си, запитайте се дали наистина можете да се впишете в нейния."

# 112
Добро утро Kissing Heart

Кате, много ми хареса написаното от ГГМ. Така е и по лично мои наблюдения, мъжете не обичат жени, които могат сами да си носят куфарите.

Колкото повече гледам фрага, толкова повече ме обхваща онази обреченост, която почувствах в сцената на терасата, в края на втори сезон /когато гледаха изгрева/, и която толкова много обичам.
Според мен, уважаемите ни сценаристи ни водят в една ситуация... ето такава:
Сейран, измъчвана от угризенията на съвестта си, за пореден път ще си тръгне, което от своя страна ще доведе до поредното разочарование на Ферит. Ще се почувства изоставен агейн и ще последва бърза сватба с кака, която чака на титик Head Band
Дано ме опровергаят още днес Thinking

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 10:22 от Еванджелин

# 113
  • Варна

Колкото повече гледам фрага, толкова повече ме обхваща онази обреченост, която почувствах в сцената на терасата, в края на първи сезон /когато гледаха изгрева/, и която толкова много обичам.
Според мен, уважаемите ни сценаристи ни водят в една ситуация... ето такава:
Сейран, измъчвана от угризенията на съвестта си, за пореден път ще си тръгне, което от своя страна ще доведе до поредното разочарование на Ферит. Ще се почувства изоставен агейн и ще последва бърза сватба с кака, която чака на титик Head Band
Дано ме опровергаят още днес Thinking

Ха дано! И аз имам такова предчувствие.

Фи по-горе много хубаво го написа - нарочно ни залъгват с хубави фрагове, а после ни сервират серия, която има друго послание. Вадят хубавите сцени, наблъскват ги една до друга, така че да ни подлъжат и после всички сме разочаровани.

Много, много, много се надявам да няма сватба между каката и Ферит, ама ако Пакил наистина е подписала договор за 14 серии, е твърде вероятно да ги оженят.

# 114
В социалните мрежи често има мнения, че ако няма СейФер, а сватба между Ферит и Дияр, феновете спират да гледат сериала. Дано сценаристите да се съобразят, защото и рейтинга също ще падне, а това определя дали ще го има сериала. Досега само за Халис се съобразиха. Дано вече са поумнели, за това кое вдига рейтинга.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 09:48 от ani.zaiche

# 115
  • София
Ако Сейран си тръгне, а Ферит се ожени за кака, какво ще гледаме? Ако някой изобщо гледа.
Рейтингите на другите сериали тази седмица към момента са доста ниски, нашите имат шанс да са на едно от първите места в тотала, защо да рискуват така?

# 116
Добро утро и от мен. Дано днес да имаме втори силен фраг. След първия и аз си мисля, че Сейран ще опита да си тръгне, за да позволи на Ферит да е "щастлив" и да има спокоен живот с Дияр. Отиването при бабата и дядото ми напомни за сцената пред палатката и разговора на СейФер (любим момент от първи сезон). Помните ли какво каза Ферит - Ами ако не мога да ти дам щастлив живот... 🥺❤️
Сигурна съм обаче, че сватба няма да има. Както са тръгнали да ни дават паралели и ретроспекция, очаквам сцена, подобна на тази на летището - този или следващия епизод.

# 117
Добро утро, момичета.

И според мен до сватба няма да се стигне. Не искам обаче и подобна сцена като тази на летището, защото вече чувствата и житейския опит на Ферит и Сейран би трябвало да са различни. В онзи момент и двамата тепърва откриваха любовта, докато сега всичко е различно и би трябвало да са се осъзнали. Не ми се иска пак единия да бяга, а другия в последния момент да го завръща.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 10:22 от Lilia*

# 118
  • Ямбол
Добро утро момичета 🥰.Днес е денят в който Емрулах заяви,че втория фраг ще е толкова силен,че епизода ще се нареди сред топ 10 най-харесвани.Айде нямам търпение вече.Дано не се разочароваме обаче.Понеже в живота нещо колкото  повече го искаш,толкова повече не се случва.Та да видим. Ще стискам палци да е бомбастичен епизода.
Нейният пазител, герой и любим ❤️🧿

# 119
Дълбоки води са тия за това какви жени искат мъжете. Цитираното по-горе от ГГМ ми напомня оня стар виц за султана, когото посъветвали да вдигне малко интелектуалното ниво на харема си и тръгнали да му търсят все интелигентни кандидатки за там.  Накрая трябвало той да си избере една от тях и след кратък размисъл султанът отсякъл - Абе искам най-дебелата! В по-актуален вариант може да стане - Искам най-хубавата, но това не променя много смисъла на тази история

Общи условия

Активация на акаунт