За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 21 293
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • пустинен пъпеш
Докато за пореден път си търся сериал,изгледах в ютуб едно видео на Мичоссо(носили сте тук други  нейни клипове ),та темата беше за лошо отнасящи се към околните  и Роциния Ю също е споменат,в съвместно интервю с около 40 и няколко годишна своя колежка на въпрос към него какво ще я посъветва изтърсил :отслабни.А след отговора й,че няма намерение,отговорил с:Затова си сама.(Явно харесва слабички по корейските представи).Авторката дипломатично го представи като неуспешен опит за шега,нямало последствия за него от
реакция на феновете.

# 136
  • пак на Рив Гош
Все пак избягаха от едно клише, очаквах Тя да падне от стълбата право в ръцете му, но ме изненадаха Joy Продължавам да гледам заради Фото, солджър Седжонг и Той, защото е толкова хубав, че не мога да отлепя очи, когато е на екрана.
И аз отначало помислих, че ще "паднат" в клишето и почти бях готова за извикам на екрана си "Ама защо така?"... но добре, че не го направиха. Нямаше да върви на образа на Главната.
А Той наистина е много хубав. Хич не го отразих в Knight Flower по-рано през годината, но в този си вид е чудесен. Явно и той е от актьорите, дето чосонските костюми не ги показват в най- добрата им светлина.
Между тези две визии, определено избирам втората:
Скрит текст:

rududu, това интервю го разнасят вече близо 10 години (случката е от 2015та, ако не ме лъже паметта, понеже оттогава датира филмът Mood of the Day, където играе с въпросната колежка) и става въпрос за стил на обличане. Поне това е единственото негативно, което ми е излизало някога за него. Не съм ровила и задълбочено, де Joy

# 137
  • вятърничава

Роца, този мушмурок (с камиончето за тостове ,дето се закача с нуната красавица от отдела по планиране), аз го мислех за брат на главната,но май не е. Стана ли ясно каква им е връзката,роднини ли са?Знам защо ти харесва кмета, човек с вкус, иска да направи магазина в стил френч модерн JoyJoy Колко жалко,че не е негов. Лесно приема подкупи.

На Gangnam B-Side еп 1-2 също са излезли.

# 138
# 139
  • пустинен пъпеш
Да доуточня наистина става дума за същия сериал и Yoo Yeon-seok отговаря на въпрос в интервю как да бъде облечена девойката за среща с него и той обяснява,че ако е  загърната с дрехи до шията,ще го възприеме като нежелание и Moon Chae-won казва,че дрехите в гардероба й са такива,а той я репликира със:,,Затова си сама",което видимо я смутило и предизвикало гневни отзиви сред феновете,но не се отразило на кариерата му.А думите за кг в повече явно са на друг актьор,чета набързо и ми се смесват впечатленията.
Иначе си намерих сериал, текущ (старая се да избягвам чуждиците като онгоинг и др.)китайския The Story of Pearl Girl ,действието се развива през династията Тан,млада гмуркачка от ферма за перли,където са третирани като роби,успява да получи свободата си и предстои да се включи в ювелирния бизнес.

# 140
  • пак на Рив Гош
Вики, този младеж е много подходящ за "малкия петък" (демек, сряда) Joy
Роца, този мушмурок (с камиончето за тостове ,дето се закача с нуната красавица от отдела по планиране), аз го мислех за брат на главната,но май не е. Стана ли ясно каква им е връзката,роднини ли са?Знам защо ти харесва кмета, човек с вкус, иска да направи магазина в стил френч модерн JoyJoy Колко жалко,че не е негов. Лесно приема подкупи.

На Gangnam B-Side еп 1-2 също са излезли.
bb6, и аз отначало помислих, че са брат и сестра, понеже той май каза, че ще трябва да покаже бирата на "нуна", а в моя превод бяха написали "сестра". Но явно е от другия тип нуна, дето се познават от много време и са си близки, макар и не кръвно свързани.

Ох, Gagnam B-Side ще го оставя настрана, че нямам време да вместя и Уки в "графика". Днес излиза Face Me с Lee Min Ki, плюс новият епизод на Family By Choice... а утре сутрин ще трябва да ставам рано Persevere.

rududu, значи наистина става въпрос за същото интервю.
Ще чакам отзивите ти за The Story of Pearl Girl.

# 141
Много сладък Дилън Уанг с Леброн Джеймс- и най-големите звезди си имат идоли, а радостта на момчето е трогателна.
https://youtu.be/rZWuJnDU00g?si=wCHHH0p6fqDmkEBQ

# 142
Един от моите харесвани актьори днес помъдрява
HB Lee Dong Wook
Очаквам скоро да го гледам отново в две нови драми.

# 143
  • Русе
Едно кратко мнение от мен:
Face Me - започнат. Има всички предпоставки за сериозен, динамичен и на моменти напрегнат сериал. Интересна тема  е тънката граница между пластичната хирургия и реконструктивните интервенции, наложени от причинени престъпления. Актьорският състав е достоверен засега. Мин-Ки няма да коментирам - с тежък "багаж" от преживявания, в особена професия, с трудни пациенти и близките им.
"Перленото момиче" - Следователят почти си призна чувствата към ГГ-я, разказвайки й версия на Малката русалка, а тя иносказателно му показа, че не си подхождат - тя няма да получи крака, а той не може да живее във водата. Голяма изненада беше за мен и много се смях на финия "тоалетен хумор" - ГГ-ня напои Боса си с Н-брой чаши чай...Joy Познайте какво следва: спиране на кервана за лагер...Stuck Out Tongue Winking Eye
"Семейство по избор" - момчетата се върнаха и искат отново да възобновят отношенията в семейството, но не им се получава много добре - има неизказани неща и несподелени преживявания. Много силен момент беше тази среща.

# 144
# 145
Вики много хубаво начало на деня. Моят куч Доби тъкмо се умилква около мен Smile

И нещо за 2в1 на концерт на CNBlue ,когато преводачката превежда буквално

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 08:38 от Danifin1

# 146
Дани, линка за 2 в 1 води до празен, бял екран.

# 147
Оправено

# 148
След като изоставих още няколко сериала реших, че трябва да променя нещо и се върнах при първата си любов - аниме.Kaguya-sama: Love is War - ученическо, пухкаво и някакси забавно.
Чета и китайски роман. Главният герой има котка,която се казва Кестен. Има и сладко  обяснение за котките.
Скрит текст:
Ах, котките наистина са най-голямото щастие в живота! Всеки става щастлив, когато гушка котки. Да мразиш котките е просто невъзможно! Невъзможно е никога да не прегръщаш котка, невъзможно е никога  през живота си да не целунеш котка. По-добре да си мъртъв в такъв случай! Гушкането на котки е единственият начин да сте здрави и живи! Те са единствената причина да живееш ! Котките дават живот! Котките са живот!
Той много обича котката си.

В същата книга са обясниха за 嘤嘤嘤 (ying ying ying) - това е ономатопея и очевидно отнасяща се до сладкия вид на момиче, който кара сърцата на хората да се свиват. Накратко казано - очи на кученце.
Има и сериал по новелата - The Spirealm и ако завърши прилично мисля да го видя.

Въз основа на вашата зодия открийте с кой филм на Studio Ghibli  …  тясно най-добре.
За мен позна🤩

Знам,че е петък, но открих корейски сериал, който много искам да видя , но ще излезне в края на декември - Check in Hanyang

И защото е Петък и ми харесва ефекта с огледалата

# 149
  • София
Tuon, ма може ли сега така такива снимки. Smile

Spirealm дано успееш да го намериш. По спомен го бяха пуснали в платформата и го свалиха 30 минути по-късно. Даже не помня дали го бяха пуснали целия. Но доста хора бързаха тогава да го дръпнат, за да го имат, та мисля, че се намира в нета.

Общи условия

Активация на акаунт