За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 21 413
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Уин, може би се бъркаш с Гонг Хьо Джин.
Определено двете визуално мога да ги объркам, да. Но мисля, че ми се мярна нещо за брак тази година. Изключвам мацката от "Moят таен романс"...
Както и да е, моя грешка! А артистката наистина е много слаба.

# 406
  • вятърничава
Много е слаба. Харесвам я в рекламата на Doori от преди 6г и се вижда разликата.

Скрит текст:

# 407
  • Там, където мечтите се сбъдват
Да, по-хубава е на тази реклама, но може и с ролята ѝ да е нещо свързано.

Финалът на The trunk ми хареса, всичко друго щеше или да е напудрено или много драматично, а и от интервюта с актьорите става ясно, че са се придържали към романа, нямало е много експерименти.

Харесаха ми едни от финалните сцени с животните. Ако не се бъркам, май това са техните истински домашни любимци и ако е така е чудесна препратка.

Сега, някои линии не се изясниха много за мен, но по-добре 8 стегнати епизода, отколкото 16 с много сцени от детство и насилие.

# 408
  • Русе
"Reset"/Начало - изгледан. Оказа се единствения съвременен китайски сериал с моя оценка 10. Значи и китайците го могат...когато искат!

# 409
Този с автобуса ли? И аз го харесах, даже мислех дали да не го гледам втори път.

# 410
Да, много е готин Reset. Когато го гледах  си мислех колко трудно е да се направи този тип сюжет с повтарящ се момент. Трябва много да се внимава, за да не стане скучно на зрителя и да задържи интереса му.
Тук в този сериал успяха да постигнат баланс. До колкото си спомням самият писател  (сериала е правен по новела) е участвал при създаването на сценария.

# 411
  • Русе
Да, успяват да задържат интереса и да нагнетяват атмосферата съвсем балансирано. Гледах го в Дорама, успях да го намеря, защото се оказа свален от 2 сайта. И за да не ми е пълна радостта  8 епизод нямаше превод. Наложи се с "овчарски скок" да продължа, без да знам историята на поне 2-ма от пасажерите. Но се разбира по съдържанието.
Хареса ми играта на всички артисти. Само ми беше малко странно защо единствено двамата ГГ помнят събития, действия и истории, а другите - не.
"Начало" не е романтичен, не търсете еднорози, но е нещо добро и качествено!

# 412
Аз си го изгледах в Ю туб с английски субтитри, мисля, че плейлистът още ми е в запазени.

# 413
  • България
Бях планирала Fateful Love (2024) заради актьорите, а и се надявах на нещо интересно.
Така започна, в наши дни, голяма змия, вълшебна кама, пътуване във времето и четири епизода скука.
Дано се оправи по-нататък, че и финалът не е съвсем добре.

# 414
  • София
Reset ми е в списъка от много отдавна и съм го предвидила за гледане някога. Като ви чета обаче, ще го преместя по-напред. Are You The One в момента ми е точно от каквото се нуждая - лек, праволинеен, без много драми, мога да прескачам доооста сцени и няма да загубя връзката. Надали бих го гледала иначе, но ми е идеален за декември, когато в работата всичко трябва да бъде свършено за вчера.

# 415
  • вятърничава
Четвъртък е! Ден за .......всичко:
Kang Dong Won, Lim Ji Yeon и Um Tae Goo преговарят за участие в нов комедиен филм с работно заглавие „Wild Thing“ , който проследява историята на Triangle - известно в миналото трио (не намерих информация, пеят или свирят). Ще разберем, ако го заснемат.
IU и Byeon Woo Seok ще участват в предстояща романтична драма с работно заглавие“Wife of a 21st Century Prince”, която ще се развива в алтернативна версия на Корея, която е конституционна монархия. Scream Това на фона на последните събития....Това ще е една романтична двойка с доста разлика в ръста,ако не греша Thinking IU да си приготви Two Hearts табуретката за целувки Two Hearts
Movie Camera От червения килим на филмовите награди Blue Dragon Sign Clapper
Скрит текст:
Водещите Lee Je Hoon и Han Ji Min
Lim Ji Yeon
Jung Hae In
Хареса ми прическата на Kim Go Eun
Изгледах The trunk,защото и аз искам награда Wink Каква е?
Скрит текст:
The Trunk
Не мога да повярвам, че завърших това
Заслужавам награда за това, че преминах през целия сериал.
Видях котките, кучето. Подкрепям estelliana,някои линии не се изясниха много, а имаха достатъчно време. Можеха да ни спестят препратките към старите филми и сериали на Гонг Ю (вкл. и A Man and a Woman, където вървеше след героинята в снега). Все още не мога да реша дали е Hands Thumbsup или Hands Minus1 По-скоро е Hands Plus1 ,заради актьорите, целувките, замръзналото езеро, домовете им и котките и кучето и рицарят с шпагата, т.е. всички домашни любимци бяха на ниво, психарят също.

# 416
bb6,аз имах папая и чорапи с понички, които на кутията имат коледни бастунчета, а накрая си направих пуканки.

Да не е спам.
Viki ми предложи Go Brother като комедия. Да, започна забавно и има фентъзи елемент, но с напредване на времето става все по-сериозен и всичко, което ми се струваше нелепо се оказа, че не е точно така. Хареса ми, но има отворен край, а втория филм няма субтитри.

# 417
  • вятърничава
Оооо, този съм го гледала. Братя, сестри, имаше някаква интересна история там и странна.Но вече не я помня.
Ако някой е пропуснал да гледа /като мен/-интересно е:
Скрит текст:

# 418
Reset е и в моя списък. Има го преведен на български. Слагам линк в скрит текст.
Скрит текст:

Han Ji Min в момента я гледам в Behind Your Touch (2023). На 9 епизод съм, засега много ми харесва. Напомня ми малко на When the Camellia Blooms (2019).

Излезе ми новина, че на 9.12 по Нетфликс излиза японската версия на Nevertheless, в главната роля е
Yokohama Ryusei. Мисля да му хвърля едно око (или повече). Blush Wakatte Ite mo: The Shapes of Love (2024)

# 419
Нее,  след някой си епизод нататък става съвсем негледаем.   Няма оправяне.  Краят е - отново в наши дни - Тя си спомня всичко - Той не (сякаш) - но пък е доста по-добре като визия сравнен със съня.
Възможно е някой да мисли да твори продължение, ама то и дотука натвореното, най-добре си спестете.

Имат една обща слабост c-драмите.   И то не тази конкретно, но има интересни такива,  даже много интересни - но са интересни донякъде, и после забатачват сюжета, вкарват нови герои, излишни истории. 

Е, този Хирурзи, за които ви писах - ами интересен наистина в началото - https://mydramalist.com/20536-surgeons., че да не можеш да се откъснеш да ги гледаш, ама защо им трябваше да го правят 44 серии?. 

Бях планирала Fateful Love (2024) заради актьорите, а и се надявах на нещо интересно.
Така започна, в наши дни, голяма змия, вълшебна кама, пътуване във времето и четири епизода скука.
Дано се оправи по-нататък, че и финалът не е съвсем добре.

Общи условия

Активация на акаунт