За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 20 222
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
The Murky Stream,  моя грешка за анонса по-горе, днес само ще направят представяне в Сингапур.
Роце ,да, кроасанчо е, но ми писна да го гледам наконтен за тоя или оня бранд Laughing и стана кифльо Laughing Но въпреки това си е симпатяга.

# 721
  • вятърничава
Ще дойде, ама за седмицата на модата. И Кроасанчо сигурно и той.
Аз тъкмо мислех да го започвам Check-In Hаnyang Thinking и сега какво?

А The Queen Who Crowns има ли общо със сериала Queen Woo с Чи Чанг Ук?

# 722
  • пак на Рив Гош
Дани, благодаря за уточнението! Тъкмо погледнах в Дисни и след като не го намерих, си казах, че след Брекзита вече не ни броят в един регион с теб, а то какво било Joy
Нека снима Кроасанчо, и без това скоро и него го чака казармата.

bb6, почни го Check-in Hanyang, няма лошо. Има хубави младежи и хубави ханбоци. Дъвка за окото и отмора на мозъка Grinning

# 723
The Queen Who Crowns има ли общо със сериала Queen Woo с Чи Чанг Ук?

bb6, не мисля, че имат нещо общо (от това, което помня, че прочетох в резюмето). По-скоро може би ти се струват така заради заглавията им. Но пък помня, че ми направи впечатление, че кралицата от The Queen Who Crowns е омъжена за принц И Банг Уон, който помня, че беше изигран от Джонг Уон в My Country: The New Age, така че ако си гледала този сериал, може би някои от историческите събития ще се преповтарят и ще са ти познати.

# 724
Я се върни на The Pork Cutlets Stuck Out Tongue Winking Eye
😝😝😝😝😝

И аз се забавлявам с Check-In Hаnyang.
Нямам търпение принца да разбере за Тя и после да му кажат, че го разбира последен.🤣  Дори конкурентите по стая го откриха преди него.

# 725
Различни са и по различно време
Queen U
왕후 우씨
Queen consort of Goguryeo
Tenure   180–197
197/8–227
Queen dowager of Goguryeo
Tenure   227–234

The Queen Who Crowns -  Lady Min was born on 6 August 1365, during King Gongmin of Goryeo's 14th year of reign
Още в началото на филма казаха ,че годината на ставащото е 1400 година.

# 726
Гледам втория епизод на сериала с Минчо и не мога да разбера патоса на историята. Изключително безмислено?

# 727
  • България
Всички сте на корейска вълна и затова само ви чета.
Изцяло на китайска съм.
Чета първата книга на Р. Ф. Куанг от поредицата  „Войната на маковете“ .
Гледам Jun Jiu Ling (2021).
Не обичам триъгълници, затова попаднах на петоъгълник, добре че актрисата е много симпатична и историята върви добре, поне първите четири епизода, но ми предстоят още 36, така че има голям шанс всичко да стане неприятно.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 20:33 от МоарейнД (от книгата)

# 728
първите четири епизода, но ми предстоят още 361 така че има голям шанс всичко да стане неприятно.

наистина ли 361 епизода- те с пенсия ли завършват?

# 729
  • България
Joy само още 36 Joy
Моя грешка.

# 730
  • вятърничава
Този петоъгълник много ми харесва 🫣
Моя грешка за кралиците, стори ми се една и съща актрисата. Признавам, че видях само трейлъра и не съм чела резюме за сюжета и епохата, не съм видяла кои са актьорите. Понеже Queen Woo завърши  с вероятност за втори сезон и посока сватба, та си ги нагласих. Отивам да се срамувам с 🍷

# 731
  • пак на Рив Гош
Наздраве! Wine Glass

Дами, понеже вече сме на 49та страница, утре вечер след работа ще пусна новата тема.
Тъй като за класацията за хубавци, има повече китайски кандидати, отколкото корейски, първата анкета ще бъде за красив китайски актьор. Но имате до утре да допълвате номинации, ако искате (може и за корейци).
Аз ще добавя и моите - Yang Yang и Gong Jun (на телефона съм и ми е по-сложно да им сложа снимките, но за анкетата ще ги има).

Сега отивам да преслушам първия епизод на Love Scout (2025), а може и някой китайски.

# 732
Oтказвам се от Мими и звездите. Някак си преживях размножаването на насекомите, но телефонният  (мобилен) разговор между Минчо в космическата станция и гаджето му на земята ми идва твърде много. Още повече, че Guardians of the Dafeng  е значително по интересен.

П.П.
Роца, може ли и Leo Wu в класацията?
Така ... да се чудя за кой точно да гласувам.
Скрит текст:
и ако никой не е споменал Dylan Wang и него, защото е толкова сладък в Guardians of the Dafeng

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 09:12 от Tuon

# 733
Вече официално. Ще гледаме бонбона от 24 септември 2025
The Murky Stream Disney Plus

# 734
  • пак на Рив Гош
Супер! Ще чакаме септември Grinning

Tuon, може, разбира се, за Лео всичко може Joy. Аз го "пазех" за класацията за добър актьор, но ще го добавя и в първата анкета.
Дилън е вече сред кандидатите, мисля че Вики го добави.

Изгледах първите 2 епизода на Love Scout. Ще го продължа, развлича ме, без да е нещо супер дъхоотнемащо.

И, последно, за Telephone - защо бяха включили бойните сцени в последния епизод Joy - https://www.instagram.com/reel/DEcki80o_q1/?igsh=MWp4YTVpN2Q5ZWl0bQ==
(И текстът към поста много прилича на дискусията ни тук Joy)

Общи условия

Активация на акаунт