Стани богат - тема 25

• 14 831
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Дамата така изчетка Кънчев, че очаквам въпросът за 3000 лв. да й е супер лесен.

# 91
Хубави въпроси имаше днес:

Много съм горд със себе си, че познах въпроса за германския политик с шампанското. Изключих Гоьринг и Хес и ми изникнаха спомени за Рибентроп Flushed.

Втората дама имаше сравнително лесни въпроси. Аз лично не знаех този за БГ филмите и директно бих питал водещия, тъй като не можех да изключа нищо и другите жокери, не биха ми помогнали.

На последната жена, въпроса с асансьорите ми беше тегав и се чудех точно между огледало и изтривалка, ако е свързано с времето след пандемията. 50:50 не и помогна особено, но добре че позна. За Едип съм изненадан, че не се насочи към Несебър, предвид че той е бил гръцка колония, а ако беше в някой от трите големи града, щеше да има по-известна туристическа атракция.

# 92
Не беше Едип, а Езоп Simple Smile

# 93
  • София
Тодор металягата:
не знаех кой е нациста. Добра игра и добри 3000 лв.
-
Жената:
Асгард чек ; малеее не е чувала за летище Кенеди в НЮ :о ; Куче в чекмедже, мдам ; ирландци естествено, елементарна логика. Техния цвят е зеленото. Елементарна обща култура се иска.
Слаба игра. Много са и 2000 лв.
-
Жена 2:
Непал чек ; огледалото е тук, гледал съм толкова много сериали и филми и почти винаги съм виждал огледало ; Несебър е тук. Браво на Ники Кънчев.

Ники Кънчев след днес:
23 от 26 (88%)

# 94
Мислех,че е часовник. За асансьорите в Ню Йорк. Там нали живеят забързано и трябва постоянно да поглеждат колко е часа... Yum

За зеленият цвят можеше спокойно да са индианците...

Варна (Одесос) също е основан от древните гърци,не само Несебър.

# 95
  • София
Днес (31 окт.) е Ден на нашето Черно море. Всички "крайморски" могат да се повеселят и да почерпят.
И днес, в Деня на Св.Лука (както и вчера), според народната мъдрост, не трябва да давате и заемате пари, да мързелувате и да говорите с непознати. Приготвят се ястия с пиле - вярва се, че ако изядете парче пиле на този ден, бедата ще ви подмине.
През 1892-а А.Конан Дойл започва с приключенията на Шерлок. През 1984 г. Индира Ганди е убита от двама сикхи от охраната. А през 1992-а  Папа Йоан Павел II се произнася за реабилитирането на Галилео Галилей, осъден като еретик. През 1926 г. Хари Худини ни напуска завинаги и това не е фокус. А през 1989 г. умира динозавърът на смеха Георги Парцалев. През 93-та почива и Фелини.

# 96
  • София
Супермен 😀

Въпрос за 3000 лв???

# 97
  • София
Подкрепям те: не е въпрос за 3000

# 98
Зависи, ако питаш майка ми или свеки за тях е за 100 000 Simple Smile Но иначе знаят за опери и концерти.
Но това с Томас Кук си е висока топка. Може би с Гугъл, няма как човек да знае подобни дивотии.

# 99
  • София
Движение на ледник

Бундеслигата, Герм
Хайде, да не пиша нов пост; тежи 11 кг и малко отгоре и ето защо е това, което е:
https://www.marica.bg/sport/futbol/shampionat-v-bundesligata-pol … k-se-e-poqvila-tq

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 18:27 от EmBrother

# 100
  • София
Бундеслигата (Германия)

# 101
Не го знаех това.

# 102
  • Другата България
Изключвай, изключвай Германия.
Като не знае и не следи футбол, да пита.

# 103

Да, ама леко мръсен въпрос, защото морените наистина се образуват от ледници, но камъните на Витоша не са морени, а са каменни реки и са образувани от изветряне. А Ники Кънчев май спомена Витоша?  Та и аз не бих рискувала.

Салатиерата излиза лесно при правилно питане в Гугъл.

# 104
  • София
Котарак и канарче
Е, що за въпрос? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт