Стани богат - тема 25

• 14 836
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз съм за Д - бивша Австро-Унгария (и ако не се изложа - дори смятам, че не е труден въпрос)

# 496
  • София
Румъния, Сърбия и Унгария или Гърция, Албания или Косово.
Кое от двете? По-скоро първото... Ама, аде.
Изключвам другите два отговора.

Дописвам се, никой не пиша:
Баку е тук. Знам го от Слави 'клашъра.' 😁

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 18:32 от Diavolo

# 497
С географията ме загубиха Flushed. Бих ползвал със сигурност жокер, но ако трябва да налучквам, бих посочил Ереван.

# 498
  • София
Баку е тук. Знам го от Слави 'клашъра', 50 факта. 😁

# 499
  • София
Колебаех се, всъщност ми се върти в главата, че Амст не е най-ниската. Ереван не е ниска. Баку на риск (без жокер) или 50/50

Докато телЖокера ровеше, аз пък изрових чудесна страница за сравнения на столици. Споделям:
Столиците на света – само за напреднали
https://geograf.bg/bg/article/stolicite-na-sveta-samo-za-naprednali

# 500
Баку требе да е...

# 501
Като съм гледал състезанието от Ф1 в Баку, може и да са го казвали това, но не съм го запомнил.

# 502
Малко късно се включвам. Не знаех за Баку.

# 503
Помня, че някъде там цигарените компании плащаха обещетения и даже около този период махнаха рекламите им и от Ф1. Не знам, дали не беше малко по-късно, но само за този случай се сещам и съм за Ц.

# 504
Тук съм за тютюневите.

# 505
Ерин Брокович по действителен случай л ие и може ли да става дума за него наистина /химически/.

# 506
  • София
Цигари или фармация (вторите са най-голямата световна мафия) - единствено кореспондират с "индивидуални" засегнати

# 507
Химически май бяха. В Индия в завод на Байсеф имаше страшна авария...

# 508
Аз не помня какви бяха компаниите в Ерин Брокович. Там хората получаваха рак от едни басейни (охладители).

# 509
  • София
Жалко, че изгърмя, подведе се по Ерин Брокович (да, по действиетелен случай е филма и е много добър, препоръчвам).

Колебаех се между тютюневите компании и фармацевтичните, ама ако трябваше да избирам щях да заложа на тютюна. На сигурното, а и сумата не беше от високите...

Общи условия

Активация на акаунт