Връзка с известна личност

• 6 641
  • 67
  •   1
Отговори
Здравейте! Знам, че е малко пресилено да говорим за слава в малка държава, където всички се познават, но проблемът е точно там...

Накратко: на няколко партита/събития се засякох с мъж от сферата на изкуствата, чието име сигурно повечето тук сте чували. За моя изненада ме намери в инстаграм, започнахме комуникация, имахме няколко срещи, той дава знаци, че има интерес към мен и на мен също не ми е безразличен... Той е хубав и привлекателен мъж с "ореол" заради популярността, заради която много хора го търсят...

Имам няколко въпроса. Според вас струва ли си такава връзка? Аз съм на 28 години и минах етапа на връзките еднодневки. Притесняват ме няколко неща. Не знам доколко моята анонимност е гарантирана с такава връзка... май изобщо не е? Това ми е най-голямото притеснение. Не искам да бъда одумвана от жълти сайтове, блогове, фейсбуци... Също искам да знам може ли една по-прагматична и "обикновена" жена да задържи такъв мъж до себе си? Има привличане, но сме различни характери, имаме различен лайфстайл. Притесняват ме стереотипите за хората на изкуството. От жените, които дават шанс съм, но искам да постъпя разумно.

# 1
Регистрация и пост от днес. Предполагам някъде в обсъжданията  ще приплъзне информация за споменаваната известна особа така, че да не останат съмнения в "разпознаването". 
Наистина ли в бг мама всички потребители изглеждаме толкова глупави?

# 2
Регистрирах се, за да получа съвет. Не искам да издавам нищо излишно нито за себе си, нито за мъжа. Не се опитвайте да отгатнете кой е. Просто той е популярна личност, а аз не съм.

# 3
  • Melmak
Зависи и до колко популярна. Сигурно ако е Бербатов, Божинов или Виктор Стоянов ще пишат нон стоп за новата тупалка, която е забил.

Ако е някой театрален актьор, писател или критик сигурно няма да има особен трафик към жълтите сайтове или ще е по-малко.

Не е въпроса само до известността, хората на изкуството имат друг лайфстайл, друг подход към живота, по различен график живеят в сравнение с хора на нормирано работно време. Има много такива разлики, които може да са пречка.

# 4
Да, той определено е "бохем" по душа... Както написах, аз съм практичен и земен човек. Хем си мисля, че противоположностите се привличат и че трябва да дам шанс, хем, че всеки трябва да е със "своите".

# 5
Много се разсейваш с разни неща, като бил известен и т.н.
Просто е: ако те привлича, си струва. Ако не те привлича, не си струва.
Има ли изобщо някакви химия между вас? Или от твоя страна?

# 6
  • Melmak
А ти как се виждаш с този начин на живот? Или всеки със своя си начин. Ако те дразни висенето в софийските барове, обикалянето на града до късно, а ти ставаш в 7:00 за работа и се прибираш в 19 ч примерно… как се виждаш с толкова различен човек?

Химия може да има за нещо мимолетно, но после?

# 7
Пишете, че сте се засичали на партита и събития. Значи имате поне частично подобен начин на живот. Ами опитайте, пък каквото стане. В семейството ми имаме актриса в провинциален театър,  създаде стабилно семейство, децата ги гледат вечер баби. Съпругът и я подкрепя, сближиха се с други такива двойки. Пътуват лятото заедно. Имаме и художник, той обаче се пропи, разведоха се.
Само времето ще покаже.
Разбира се, може да поставите условия да не афиширате връзка, общи снимки.

# 8
  • SF
Той обсъждана личност ли е по блогове, сайтове и фейсбуци. Ако е така, вие също ще бъдете обсъждана.
Връзката с такъв човек може да е много интересна и разнообразна. Покрай него ще срещнете и други известни личности и следващата ви връзка отново да е с известен. Може да не остареете заедно, но какво ви пречи да поизлизате. Никога не може да знаете дали с известен или с неизвестен ще се получи дълга и хармонична връзка, пък все с някого ще започнете да излизате малко "по-така".

# 9
  • София
Моя приятелка има вече над 10 години връзка с един от популярните актьори. Нито по жълтите вестници я коментират, нито има проблем с това да го задържи. Единствено по улиците се случва хората повече да ги зяпат, когато са заедно, но не е болка за умиране. Свикнала е и имат много хубава връзка.
До човек е. Зависи той колко е сериозен и зависи дали ти се впечатляваш, когато хората го разпознават. Нищо друго. Още повече, че у нас няма американското разбиране за звезди и няма да ви дебнат папараци из храстите. Стига той да не търси умишлено провокации.

# 10
Стига да не е женен, не виждам проблем. Но според мен на етап няколко срещи и "проявен интерес" е още рано да го мислиш щяла ли да те одумва жълтата преса. Ако интересът се задържи и прерасне в нещо сериозно, разбирам, иначе жълтата преса не може да попречи на никого да излиза с когото си реши. Даже това, че ти не си известна в случая е плюс, защото поне за момента не си интересна за папараците.

Това че си прагматична и небогопомазана е още един плюс, когато се говори за създаване на семейство. Обикновено по-драматичните и неустойчиви връзки са между двама артиста. Много, мноого рядко нещата вървят гладко, когато и двамата от семейството са артисти. Обикновено при сблъсък на две големи его-та, става леле-мале. Дано да си паснете двамата и да се радвате на пълноценна и щастлива връзка.

# 11
Като цяло известна личност и звезда в българката действителност ми звучат малко пресилено. Предполагам не спят на палатка около имението му и не ходи с телохранители. Въпросът е колко ще си паснеш с артист и бохем, а не в това, че го разпознават.

# 12
Вие кога се загаджихте, га жълта преса привидяхте.
Малко е работата телето пред вола.
Твърде много пресметливост и мислене.
Ако един човек те привлича истински, най-малкото ще мислиш за жълти преси и клюки.
Май ви тресе вас синдром на славата.

# 13
  • SF
Е имаме си известни личности. Не са световно известни, но са познати сред нас, българите. Даже в по-малките общности по-бързо може да бъде срещнат, разпознат и следен.

# 14
Ако успявяш да се абстрахираш от публичния образ, и човекът зад него те привлича като личност и като мъж - не виждам пречка да дадеш шанс. Проблем виждам по-скоро, ако не го харесваш достатъчно, а си поблазнена само от вниманието, което ти обръща, и от светлината на прожекторите около него. Тогава може да бъдеш разочарована, или ти да разочароваш него.

Относно анонимността ти - никой не може да ти я гарантира. Жълто-кафявите сайтове нямат правила, и никой не е застрахован от попадане в тях. Понякога в писаниците им има зрънце истина, около която си доизмислят, но понякога всичко е 100% лъжа, което няма абсолютно нищо общо с действителността. Това е риск, който ако не си готова да приемеш, по-добре не се захващай.

Бъдещето на една такава връзка няма как да се прогнозира. Всичко си е до човека, независимо от професията и известността му. Във всяка гилдия има и много свестни и достойни хора, и големи боклуци. И публичният образ не винаги е идентичен с този на реалния човек извън прожекторите. Може да си струва, а може и не. Никой тук не може да ти каже и да реши вместо теб.

Общи условия

Активация на акаунт