На едно културно събитие, един известен актьор беше с жена си, според мен е неизвестна, цяла вечер всички ги гледаха, натискаха се да се снимат тях и да ги коментират. Хората една приказка не можаха да си кажат и им личеше, че не са много окей, тъй като бяха гости, а не участници на мероприятието и всички зяпаха тях.
Това съм видяла, това коментирам. За мен лично би било проблем, да не мога да отида с него никъде, без да се привлече внимание. Това имам предвид.
А по масите и в квартално заведение в Люлин могат да ви обсъждат и без да сте известни. Хората обичат клюките, само социолозите ги обичаме повече, но те не се отнасят към конкретните хора, а е вид обсъждане и изравняване на ценностите в обществото, което приемливо, красиво и правилно, и тн. Нито някой ще те замери с домат, нито ще те отхвърлят. Всеки известен си има кръг хора, които го приемат като човек, и знае, че за останалите е образ и не се впряга.
И пак казвам, ако не си фолкаджийка и гадже на някой от този тип, който постоянно публикува и търси внимание с личния си живот, няма кой да ти обърне внимание изобщо. По-скоро ако го очакваш ще се разочароваш или ще те блъска излишна параноя.
Изобщо не ме тресе звездомания. Имаше добри съвети, за които благодаря.