Връзка с известна личност

• 6 648
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Веднага ще ти дам няколко примера-в един турски курорт, на една съседна маса са известна фолкаджийка с компания, която е непозната за мен. Хората, с които бях аз, не спряха да ги коментират, коя на кого била, преди с кого била, ама каква чанта имала и тн. От съседните маси също!
На едно културно събитие, един известен актьор беше с жена си, според мен е неизвестна, цяла вечер всички ги гледаха, натискаха се да се снимат тях и да ги коментират. Хората една приказка не можаха да си кажат и им личеше, че не са много окей, тъй като бяха гости, а не участници на мероприятието и всички зяпаха тях.
Това съм видяла, това коментирам. За мен лично би било проблем, да не мога да отида с него никъде, без да се привлече внимание. Това имам предвид.
Турски курорт и фолкаджийки... Отиваш с Известната личност в Париж, Амстердам, дори на море в Италия, Франция и никой няма да ви погледне. Там и Парис Хилтън няма да отразят. В Марбея прекарвах съществено време в течение на 20 години и там и световни звезди си щъкат без да ги заглеждат.
А по масите и в квартално заведение в Люлин могат да ви обсъждат и без да сте известни. Хората обичат клюките, само социолозите ги обичаме повече, но те не се отнасят към конкретните хора, а е вид обсъждане и изравняване на ценностите в обществото, което приемливо, красиво и правилно, и тн. Нито някой ще те замери с домат, нито ще те отхвърлят. Всеки известен си има кръг хора, които го приемат като човек, и знае, че за останалите е образ и не се впряга.
И пак казвам, ако не си фолкаджийка и гадже на някой от този тип, който постоянно публикува и търси внимание с личния си живот, няма кой да ти обърне внимание изобщо. По-скоро ако го очакваш ще се разочароваш или ще те блъска излишна параноя.

# 31
Само да кажа, че ми хареса съветът на Unicorn ако потръгнат нещата жената да си осигури малко дискретност на профилите включително и да изтрие темата. Но последното възможно ли беше изобщо? Или имаше някакъв срок 24 часа за редакции и триене ми се върти?

# 32
  • София
Не слагайте каруцата пред коня. Докато "господин Х" се съгласи да се снима заедно с трепетната авторка може да мине много време. А може и въобще да не се съгласи.

# 33
Известна личност... Колко да е известна, у нас нямаме някакви звезди, които всички да разпознават, освен няколко нашумели в последните години и преекспонирани от телевизията.  Телевизионни водещи, писатели, художници и други културтрегери  са известни в много ограничен кръг.
Актьор ли е, какъв е?. Едва ли всички го разпознават на улицата, че да е проблем.
Повечето "известни" личности у нас за женени за неизвестни на широката публика партньори, дори и да са от същите среди, камо ли пък ако не са.

По скоро гледай да не е пияница и женкар. И да не е от тия мрънкащите, дето държавата им е длъжна.

# 34
Сума хора написахте, че тука нямаме звезди и едва ли не какви са пък тези, дето уж били известни и се правят. Ами има си известни хора, дето всички ги знаят, недейте така да ги принизявате. Има разлика от някоя еднодневка от Биг брадър и Рачков примерно... ако е истинска любовта и си пасвате и се обичате, няма да ви пука кой е известен и кой ви гледа. Бих дала шанс.

# 35
  • София
Има известни хора, няма звездеене и боготворене, нито дебнещи по храстите папараци. Известните са нормални хора с познати лица. Най-много някой да ги загледа, поздрави и толкова. Не ги преследват тълпи побеснели фенове.

# 36
Здравейте, благодаря за многото различни мнения. Абсурдните коментари ще ги подмина с усмивка. Simple Smile Изобщо не ме тресе звездомания. Имаше добри съвети, за които благодаря.

Мъжът е достатъчно известен, за да сметна, че има риск да бъда одумвана. Благодаря на тези, които споделиха за свои близки в такива връзки.

Едно от по-големите ми притеснения е, че харесван и харизматичен мъж може да има почти всяка. Запознали сме се на парти, но не се движим в едни и същи среди, не сме от една "черга". Не искам да си вдигам очакванията. Но и не искам да играя предрешен мач. Затова се чудя дали човек с обикновено и нормално ежедневие има шанс да изгради нещо сериозно с такъв партньор.

# 37
На мен ми стана интересно дали сега мъжът попада в статии, заглавия, интервюта. Пишат ли за него въобще жълти медии. Тоест толкова "публична" личност ли е /не просто известен/ сега че да се притеснявате резонно и вие за себе си после  или е напразно.  Може и да не отговорите, но си е ваше право.

# 38
  • here and now
Аз не разбирам за каква връзка става въпрос...
Намерил е авторката в инстаграм.... Ми може да иска да си я бройка за веднъж дваж...
Приятелките на дъщеря ми(13г.) така се вълнуват, като им пише някое момче в инста..

# 39
Сума хора написахте, че тука нямаме звезди и едва ли не какви са пък тези, дето уж били известни и се правят. Ами има си известни хора, дето всички ги знаят, недейте така да ги принизявате. Има разлика от някоя еднодневка от Биг брадър и Рачков примерно... ако е истинска любовта и си пасвате и се обичате, няма да ви пука кой е известен и кой ви гледа. Бих дала шанс.

Ами нямаме, има известни хора, дето всички ги знаят, от политици до актьори, но след никой не вървят припадащи тълпи от фенове, нито го дебнат папараци. Известните хора ходят на същите места и децата им учат в същите училища, можеш да ги срещнеш на улицата, поне в София е така, предполагам и навсякъде. Колко пък да е известен тоя, че новата му изгора да стане прицел на пресата? И то на коя преса, Уикенд и Галерия. Ще прочетат бабички като майка ми.

Наистина не разбирам и аз  тревогите на авторката.

# 40
Може и човекът наистина да попада често в разни медии, статии или по ТВ, интервюта и т.н. Затова ми е любопитно до каква степен е така, понеже от това зависи и доколко тя би била в полезрението им, но според мен не иска да издава.

# 41
  • София
Ти имаш ниско самочувствие.
Защо мислите така?! Силни думи имате за непознат човек.
Цитирам:

# 42
Още не му е пуснала а се вижда звезда по вестниците ...

Рибата в морето, тя тигана сложила ...

# 43
Отдавна пресата не са Уикенд и Галерия Simple Smile всичко се пуска в социалните мрежи с цел кликове и коментари. Не мисля, че има нормална жена, дето ще й допадне да я изтипосат във ФБ под заглавие "Вижте новата на...". Съответно почват разни "приятели" да пускат клюки и да вадят кирливи ризи. А за коментарите на средностатистическия диванен злобар не ми се коментира. Искат се здрави топки и нерви да издържиш на това "внимание". Да, нямаме бягащи тълпи от фенове и папараци, но пък имаме доволна маса от сеирджии, което си е същото за нашите малки мащаби.

# 44
  • Down south
Едно от по-големите ми притеснения е, че харесван и харизматичен мъж може да има почти всяка. Запознали сме се на парти, но не се движим в едни и същи среди, не сме от една "черга". Не искам да си вдигам очакванията. Но и не искам да играя предрешен мач. Затова се чудя дали човек с обикновено и нормално ежедневие има шанс да изгради нещо сериозно с такъв партньор.
Има ли действително реална връзка или е само предполагама?
Няколко срещи по партита, привличане и следване в социалните мрежи, е ли в днешно време индикация за нещо  сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт