Връзка с известна личност

• 6 647
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • SF
Е, явно в момента жената се чуди дали да има или да няма действително връзка.
Но докато тя се чуди, друга може да не й пука от фейсбук и отговорът да се оформи като "не".

Ако мъжът те кефи, какво ти пука от някакво улично разпознаване?
Аз съм виждала известни по улицата, придружават ги хора от другия пол, и какво? Нито съм ги питала нещо, нито съм се снимала с тях. Само на Енрике Иглесиас не би му се разминало! Simple Smile

# 46
Аз съм съгласна с Рокстар. Според мен авторката се притеснява, че не е на едно ниво с известния и ще бъде лесно заменена, а може би подсъзнателно знае, че изобщо няма да се стигне до връзка. Затова рационализира ситуацията с "абе то и без това не искам да ме снимат и качват по медиите".

# 47
  • София
Аз съм съгласна с Рокстар. Според мен авторката се притеснява, че не е на едно ниво с известния и ще бъде лесно заменена, а може би подсъзнателно знае, че изобщо няма да се стигне до връзка. Затова рационализира ситуацията с "абе то и без това не искам да ме снимат и качват по медиите".
То и обикновен женкар ще я замести лесно. Зависи от човека. Това не е филм за Елвис Пресли, известните са по-затворени и от останалите хора. Не всички, де, върху чалгарите нямам поглед, но по принцип. Всеки си обича спокойствието в един момент.

# 48
Като бях млада, Карбовски и разни други (не толкова млади) забиваха разни момичета из Студентски град. Не съм забелязала много от тези момичета да са станали известни после, по полов път. Карбовски съм го запомнила, защото веднъж го чух да коментира гадно физически недостатъци на едно от тези момичета. А в днешно време много често се случва някакви известни да пишат да се свалят с разни, които са си качили по-секси снимки. Даже Божинов си търсеше секс в мрежата.

# 49
Не се срещайте публично максимално дълго време
Това е
Междувременно ще знаете ще я бъде ли тая връзка и струва ли си да ви "регистрират" като двойка папараците/ ако мъжът е толкова известен

# 50
Замисли се 'този човек, ако не беше популярен щеше ли да ме привлече толкова силно?'
После се опитай да го опознаеш като характер и човек, отвъд 'ореола'.. ако се чувстваш притисната от него по някакъв начин за интимност, значи не си струва да се занимаваш, според мен..
също така мисли от рода на 'мога ли да го задържа' са безумни на този етап, значи отсега се съмняваш в сериозните му намерения, а явно търсиш такива..
ако просто искаш да го изживееш, действай, но си изчисти главата от всички предразсъдъци и гледай действията му, не славата..

# 51
  • Обран бостан ;)
Потърси и се свържи с някоя от бившите му и ще получиш 100% инфо от първа ръка.

# 52
Само да не е Вергов, или Блатечки.

# 53
Само да не е Вергов, или Блатечки.

По начина на писане на авторката ми изглежда твърде възрастна за Вергов.

# 54
Жената писа, че е на 28. Няма неясноти за възрастта й. Вече Вергов колко млади харесва не знам, както и дали въобще е сингъл Simple Smile Всъщност за доста от известните актьори и певци не съм наясно кои са сингъл кои семейни. Или аз не се интересувам или те не  се афишират толкова.

П.П. След протяжния скандал около Вергов аз лично така и не си изясних каква е истината, но ми остана едно кофти чувство и май не бих се хванала с такъв човек.

# 55
  • София
Малко слагаш тигана преди да си хванала рибата. Няколко пъти сте се засякли, имало малко съобщения, имало някакви симпатии и ти вече си се вкарала във филма. Той човека може с още няколко така небрежно да си пише и освен ако не ти е казал в прав текст “искам да имаме сериозни отношения”, може да си търси развлечение за кратък период и до съществена връзка да не се стигне.

Иначе не знам кой толкова следи тия нашите звезди какво правят. Аз следя няколко мами инфлуенсъри, няколко актьора и толкова. В 90% от времето трябва да ме блъснат, за да ги видя и отразя. В рамките на няколко дни в различни градове засякох няколко от нашите ВИП-ове и ако не бяха хората от компанията ми да ми кажат кои са, дори нямаше да разбера. Ами хора като хора. Разхождаха се, кафето си пиеха, обяда си хапваха. Никой не се е втурвал да ги гледа с кой са и какво правят. Нито папараци са ги гонили, нито жълти преси са ги заобикаляли. В предишния ми квартал също живееха няколко много известни. Засичала съм ги, правещи си най-нормални неща. Тук не е като Холивуд. Сега ако сте двойка от рода на Карамански и Пепе по-може да си поизмислят истории, ама тия са скандални.

# 56
  • SF
Абе, действай! Направи си кефа 1-2 пъти и го зарежи ти.

# 57
А така, много хубав съвет Simple Smile

# 58
Ти вместо да се кефиш, че някой известен и красив мъж ти пише и имате някакви отношения, вече мислиш 100 крачки напред.
Забавлявай се, бе жена, отдай се на тръпката (ако има такава). На 28 си още супер млада, а той ще си покаже колко е сериозен и дали иска връзка с теб след още няколко срещи.

# 59
  • Обран бостан ;)
На 28 си още супер млада, а той ще си покаже колко е сериозен и дали иска връзка с теб след още няколко срещи.

Дали е млада или не зависи от известната личност.
Ди Каприо ги пенсионира на 25. Wink

Общи условия

Активация на акаунт