БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 23 150
  • 480
  •   1
Отговори
# 105
Че Атанаска колко бремености още я чакат. Това значи ли, че Емето няма да припари до кралицата?

# 106
Наистина е странно Емилия и Петър да са си заедно, а да се твърди, че не са, че пак били разделени. Да се променя хронология и измислят случки само и само Емилия да излезе в кофти светлина.

# 107
Емилия е далече от светица, изкупителна жертва и тн, но това никак не ме кара да харесвам повече другите герои в сериала. Емилия може даже и по зле от Наска да е, ама как да знаем само от Инстаграм, както тук често дискутираме. В инстаграм Емилия е по обрана от Атанаска и не съм чувала такива чудовищни глупости, както от Атанаска. Атанаска мен лично ме дразни, че е с самочувствие с нула покритие и е доста надменна, за рилейтъбъл да не говорим. Тя и затова няма как да е успешен инфлуенсър, просто Атанаска не е лесен за харесване човек и не е защото някой й завижда, от нея си е. За торбичките, ментетата, представянето на чужда работа за своя, промяната на цял епизод от този сериал заради нея даже няма да говоря, фактите, че се опитва да представи събитията около ряздялата по начин, който разбира се й е по изгоден, но е доста далеч от истината и тн. В това отношение Даниел беше доста по смел. Момичето е младо и съвсем нормално, но си е повярвало наистина, че е съпруга на милионер, а не на Даниел от Абдовица. С една дума едно огромно уонаби! При нея обаче fake it till you make it, няма да проработи. Както казах Емилия може и по зле да е, ама не се дъни като Атанаска в нета. И да не забравяме това е форум с лични мнения и позиции, така че да не се иронизираме взаимно, излишно е.

На мен ми направи положително впечатление и писах и затова и затова, че си чисти сама витрините с обувки. Все пак в нейния случай е най лесно да извика някой от фирмата на мъжа си. Нищо от това не отменя предишното ми мнение и да смятам, че Атанаска е с акнетична кожа и не става за реклама за продукти за лице между другото, както и съм доста учудена как човек с естетически и професионален поглед се е докарал до това състояние на устните и носа си. Атанаска със сигурност има много достойнства като личност и най вероятно и Даниел ги е видял и се е влюбил. Относно това, че тя не се събира с роднините на Даниел, събрала се е със самия Даниел, а той е най големия простак. Защото част от семейството не я харесва, а е в контакт с Емилия, ние реално не знаем, но би било интересно ако разберем. Изобщо не ги сравнявам коя е по добра майка, коя е по хубава, мен ми прави впечатление поведението им. Атанаска ме подразни адски много още когато хората си мислеха, че е майка на Емели, Даниел също подхранваше тази лъжа и тя се правеше на ощипана, докато Емилия не доби популярност в интернет. Момичето се държи, както си иска, но за мен тя има фундаментален проблем, с това, че мисли, че тея дето не я харесват й завиждат за живота. Емилия мога също доста да я коментирам и когато ме подразни с нещо бих го направила. Смятам, че и Емилия и нейното семейство имат някакви странни меко казано ненормални отношения със семейството на Даниел и това определено не ми прави добро впечатление и не говоря дали Георги и Гери са гаджета. Емилия е време да им бие шута и да си намери сама щастието.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 16:35 от Не се сърди, човече

# 108
  • на пистата
Тук съм напълно съгласна с вас.Но може пък, Даниел в началото да не е показал простащината си и Наска да не е знаела какъв е.Не може да знаем.Да се оправят!Нито са ми в къщата,нито в обкръжението...пази Боже особенно за Даниел.

# 109
На мен ми е любопитно как ще се развие профила на Атанаска оттук нататък между другото, защото за момента там нищо не се случва. Интересно ми е защо Атанаска никъде не гостува без Даниел. Тази жена няма ли какво да каже отделно от мъжа си, не отговаря на въпроси никога в инстагеам. В интерес на истината нейния профил вървеше много по добре от този на Емилия, беше по добре структуриран и интересен, може би основно заради екзотичните пътувания, но все пак. По принцип и за двете важи добре, че е Даниел да се бута между шамарите и те да намажат, но там и Емели доста помогна. Хората следваха Даниел, за да гледат Емели. Те според мен не назначиха заместник на въпросната Аида и някак готините риилсове на Наска секнаха, не знам дали са правени от друг. Може и да си е дала почивка, но тя мами блогър няма да стане. Аз имам чувството, че тя се опари от тази така наречена популярност и може и вече да не се бута толкова и няма да търси развитие. От друга страна брои статиите за себе си.

# 110
Не мисля, че профилите на Наска и Емилия ще търпят развитие. И двете са следвани и донякъде интересни единствено заради Даньо. Преди време Наска е споделяла, че съдържание за майчинство, бебегледане и тн не й е интересно, не вярвам да се промени.

Не мисля, че която и да е от двете има потенциал да стане по-успешен инфлуенсър

# 111
Определено и двете са безинтересни, за мен и глупави, без лични средства, без да са компетентни по какъвто и да било въпрос. Няма с какво да са полезни на никого. Прикачени съдове към един мъж,  с големи претенции и без покритие.
И при двете жени интересни са децата.
Даньо обаче страшно закопа Дани с напикаването. Ще го разбият в училище и ще носи прякори и подигравки.

# 112
Дано не ни сервират втория сезон досадната сватба. И пътуванията. Или на Танаска претенциите да декорира и обзавежда

# 113
Подписвам се под поста на Densi.

# 114
Добре де ако ме искаме досадната сватба и тн, какво бихме искали да видим, да им дадем идеи хахаха

# 115
  • София
Добре де ако ме искаме досадната сватба и тн, какво бихме искали да видим, да им дадем идеи хахаха

Да погледнат анкетата тук, идеи много 😃

# 116
Според мен втори сезон няма да има , каквото и да говори Даниел. Даже си мисля, че ако има нови теми , въобще да не са със това заглавие. Само им генерираме допълнителни гледания за хората, които не са го гледали и виждат темата.

# 117
Убедена съм, че втори сезон няма да има. Атанаска няма да позволи повече да се гаврят с нея и името и. Беше каквото беше и я срина напълно. Него също. Загуби инфлуенсърска позиция и сега публикува само селската механа.

# 118
  • София
Втори сезон е напълно излишен.
Бих гледала Ергенът с Георги ( въпреки че смятам че е гей) и Момата с Розалия Grinning

# 119
  • на пистата
Бих гледала Ергенът с Георги ( въпреки че смятам че е гей) и Момата с Розалия Grinning
Това беше добро 🤣
Аз си признавам,че съм гледала  2 или 3 епизода.Не помня там или някъде другаде беше,Даниел показваше гащите на Наска за цикъл.И вече не ми бяха интересни.То бива бива простотия...

Общи условия

Активация на акаунт