БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 23 158
  • 480
  •   1
Отговори
# 120
Преди малко гледах поп-фолк клип на ергенката Джия с Емрах...Ми то колата на Пепе, вафлите рекламира, Flair  рекламира в клипа.Изобщо голямо рекламиране.Чудно ми е как стигна до него или и той като много други има 1 официална и още 100 неофициални като Вероника Grinning Изобщо голям спонсор.

# 121
То 'щото само Дани се напикава, като малък, че ще го подиграват, като стане на 15-20, с прякори даже. 😅 Не е правилно, че го качи, но .. Даниел все пак.
Пламенси, Пепе си прави реклама, че вафлите и напитките май са отскоро.
Между другото Вероника е споделила стори от профила на Пепе с наздравица, в която се виждат 2 женски ръце, една мъжка и една чаша, която никой не държи и точно от тази страна се снима клипчето .. има още някой явно там.

# 122
  • София
Тя, Вероника голямо криене...Добре,че беше Наска да се разчуе за нея.😅 Сега е нейния момент,да се наслади 😎.

# 123
Кристалче, ние бяхме сигурни, че и в Дубай ме бяха само тримката, ти се съмняваше май, но няма как Вероника просто така да е с тях. Явно е с някой приятел на Пепе, затова и се върти цяло лято с тях. Просто е прекалено скоро след раздялата им с Илиян и явно затова не иска да се показва с друг мъж.

# 124
Имам чувството, че Вероничка е типичната селска мома, пази Боже сляпо да прогледа. Хваща се с Илиян, жени се за него, той й отваря доста врати, слага силикона и в момента, в който е открила някой по платежоспособен му е била шута. Поговорката, с какъвто се събереш, такъв ставаш е толкова валидна. На Атанаска обкръжението са едни златотърсачки и нищо повече.

# 125
Илиян какъв е, че й е отворил врати? Някакъв богаташ ли е? С връзки ли е? До колкото знам е салонен управител на Се Ла Ви. По-скоро са били една млада, обикновена и влюбена двойка. Обаче им потръгва финансово, тя се тунингова, сприятелява се с други подобни на нея, снимки, почивки, добива някаква популярност в тези среди, закачат я сигурно по-заможни мъже и в един момент това младо, симпатично управителче й става ниска топка. Ако съм следила внимателно, тя в момента е на 30 години, от 3-4 са женени, а от 7 са двойка. На 23 г се е загаджила, какво е видяла от живота? И сега й се живее. Особено, ако в картинката включим желание от страна на Илиян за деца. И работата става ясна. Макар, че тук се говореше, че са имали някакви сътресения и се спекулираше, че Илиян й е изневерил. Та истината е някъде по средата.

# 126
Вероничка дали щеше да е декоратор в Селави и да има достъп до тези хора, до които има достъп сега без Илиян за тези врати говоря. Личи си, че е била доста семпло и обикновено момиче в миналото. Колко им е провървяло не знам, но момичето е амбициозно. А затова, че не си е поживяла и се е омъжила млада, интересно как сега реши, че й се живее, когато предполагаме, че се появи някой финансово красив. В компанията, която се движи мъжете не са на 20 също

# 127
Не се знае кой е започнал пръв работа в Се Ла Ви. А и така говорим, все едно е Се Ла Ви в Дубай 😃 А, като ти покажат света, започваш рязко да искаш да живееш, а не да си омъжена за някакво си управителче. Аз не намирам професията му за нещо уау, че да й е отворил врати. По-скоро по някаква линия се запознават с Бачорски. Те им стават кумове и покрай тях получават някаква популярност.

# 128
Sugarchen,  даа, съмнявах се, но то ще се разбере в един момент каквото има.
Не се знае кой на кой е изневерил и като цяло каква е ситуацията между двамата. Тя беше качвала клип как е натикала уж в багажника жена и се виждат краката, имаше текст свързан с нова жена.. та какво е, що е, те си знаят.
Говорите колко семпла била преди време .. е вие какви бяхте преди 10г или на абитуриентския си бал в сравнение със сега? Решило момичето, подобрило някои неща .. за мен не е прекалено нито бюста, нито зъбите.

# 129
Aз си бях хубава и актуална 😃
На мен ми е безлична, подобренията и са си ок .

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 15:55 от Candy_girl

# 130
На мен ми е ок визуално Вероника. И подобренията й са умерени, обаче ме дразни какво самочувствие има. Винаги говори едно такова… все едно те гледа от високо. Хубаво е да имаш самочувствие, но бъди малко по-умерена. Много си е повярвала.

# 131
Според мен Вероника също е симпатично момиче, дори не ми е надута. Типичната wanna be influencer е. 💁🏻♀
И за зъбите си беше с някакъв вид брекети, беше обяснявала как трудно е стигнала до момента, в който да се усмихва на снимки и да не се притеснява. Да не бъдем чак толкова строги съдници откъм подобрения, защото изобщо няма чак толкова натрапчиви.

# 132
Днес се видях с една приятелка, която има YouTube канал отскоро. Тя тя ми каза, че за 500 гледания на клип, YouTube са и платили £50.
Замислих се колко пари е взел Даниел и роднини за златната ябълка. Те имат 647к на скандалния епизод. Епизода им с най малко гледания е 217К. Вие изчислете сами за колко пари става дума.
Не случайно Даниел ходи по предавания и обяснява, че ще има 2 сезон. Той просто генерира трафик към първи, ако някой не е гледал.

# 133
  • София
За 500 гледания 50 долара? Друг път Joy … оп не долара - паунда, още по- друг път.

# 134
И мен ме съмнява тази сума. 500 са много малко гледания, за да плащат 50 лв/долара/паунда…

Общи условия

Активация на акаунт