БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 820
  • 480
  •   1
Отговори
# 465
Като казах по- на зад , че децата са постоянно болни , защитничките на Наска ме нападнаха. И вместо да полагат грижи да се оправи по- бързо Дани, тя го помъкнала в Джамбо, където в момента преди Коледа е мазало,  та и други деца да заразява...

# 466
  • на пистата
Ай сега, вие все едно малки деца не сте имали.Моите внучета от както са на градина, през седмица-две са сополиви.

# 467
Че кои деца на годините на Дани, ходещи на градинка, не са постоянно болни ...

# 468
Миналия месец малък Дани пак беше болен и обикаляха с него по молове и други обществени места. Не знам защо Наска, Даньо и детето са като скачени съдове. Единият остава с болното дете вкъщи, а другият да ходи и да върши неотложната работа по молове и джъмбо.

Имат супер безотговорно поведение.

Че и на Рд бяха.Как да иде сам Даньо?Наси знае какви ги е вършил преди и че не се е променил много.Може друга Наска да дебне в Джъмбо за тях Grinning

# 469
Наска толкова много я е страх да пусне Даниел някъде сам, че малък Дани го води болен навсякъде. Буквално деня след като бе пуснала, че са ги изписали след престоя в болница понеже припаднал от високата температура, го помъкнаха късно вечер на рожден ден.

Спокойно майката можеше да остане вкъщи с болното дете, а бащата да си отиде на купон. Ама Насето поне си го знае Даниел и си го пази. Не иска да се изненада както изненадаха Емилия.

# 470
  • София
Честно казано ако детето е толкова болно, не смятам че и таткото трябва да ходи по купони. Ама такава съм си аз, живея с илюзията че децата са ангажимент и отговорност на двамата родители , не само на майката.

# 471
  • София-Лагера
Ай сега, вие все едно малки деца не сте имали.Моите внучета от както са на градина, през седмица-две са сополиви.
Aйде стига с тези внучета и сополи.
Детето е с 39 градуса Т.Навън е 1 градус.
За теб е ок?

# 472
Дани е малък и от детската често боледува, мен биха ме притеснявали тези високи температури, които така често вдига. Под двете видеа с украсите на елхите на Наска се сипят такива похвали, все едно е декорирала елхата на София сама, има много фенове на нейната Джъмбо креативност

# 473
Не давайте моля акъл, кой какви примери да дава.

Дано се оправи бързо момчето

# 474
  • на пистата
За теб е ок?
.Има деца,които на всеки вирус си вдигат висока Т.Личен опит,никога не ме е притеснявала,свиква се.И какво като е 1градус навън?Хората при -20 живеят.Там деца ни се ли отглеждат.Или като падне под нулата да не излизаме 🤣

# 475
  • София
За теб е ок?
.Има деца,които на всеки вирус си вдигат висока Т.Личен опит,никога не ме е притеснявала,свиква се.И какво като е 1градус навън?Хората при -20 живеят.Там деца ни се ли отглеждат.Или като падне под нулата да не излизаме 🤣

Въпроса е кой на какво е свикнал. Майка ми пускаше климатика на 18 градуса, когато паднеше до -10 температурата навън. Почти не боледувам. Най-добрата ми приятелка пък парното вървеше на макс, в момента в който го пуснат. Тя се разболява много тежко поне два пъти всяка зима. Ако Даниел и Насето държат топло вкъщи, нормално Дани да се разболява често, а може и да си е предразположен.

# 476
  • на пистата
Точно.Но да се коментира,че при 1градус да не се излиза навън,е пълна глупост.Да,болен при хора не го приемам,но спокойно детето може да си играе навън.Никой не е "настинал" от студено.Всичко от което боледуваме са вируси и бактерии.Няма такова нещо като-настинах от студеното.Това си е жив вирус с висока Т.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 22:08 от NaM

# 477
Няма значение колко градуса е навън, ако детето ми е с температура не бих си и помислила да го мъкна по молове и механи.

# 478
Цялата Бонанза е събрана в механата.Как не е помъкнала Дани пак там

# 479
Насето и Даниел не ги виждам обаче на рождения ден на Михаела, така че могат и да си гледат Дани у дома, както е редно.

Общи условия

Активация на акаунт