Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 364
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Възможно е, но не при всички е така, явно не ви пука за другите момичета.
 В момента LoveDogs, е на никъде, има шанс, няма шанс. Ще се играе тук на тото.

# 106
Всички тук сме на един хал. Какво значи не ни пука?
Стига размахва тоя пръст. Срещу теб все пак стоят пълнолетни хора, които сами взимат решения и търпят последствията от тях. Все едно пък лично те засяга или някой те кара да постъпваш по същия начин...... Аман вече...

# 107
Аз също никога не тествам рано, но се познавам и знам, че за мен това ще е по-стресиращо. Обаче знам, че за някои момичета ранното тестване е по-добрия вариант и са по-спокойни така.
Така че нека всеки тества, когато реши, но и да е с ясното съзнание, че по стойността на 4,5,6ти след ЕТ не може да се каже категорично как се развиват нещата.

# 108
Момичета на 1ви ми беше трансфера, има ли шанс днес да е започнало да се покачва тепърва чхг? Sad

Тестът е отрицателен и не мисля, че ще има промяна , но историята познава всякакви случаи. Направи нов тест след 48 часа, за да се види със сигурност. Стискам палци и успех! 🍀

# 109
Здравейте, да ви попитам възможно ли е от лекарствата които приемем да излезе фалшиво положителен тест на шуар чек /пия нош па, естрофем, утрогестан, аспирин, дуфастон и инжекции фраксипарин/ трансфер на 28.10 - 6дбевен ембрион.

# 110
Здравейте, да ви попитам възможно ли е от лекарствата които приемем да излезе фалшиво положителен тест на шуар чек /пия нош па, естрофем, утрогестан, аспирин, дуфастон и инжекции фраксипарин/ трансфер на 28.10 - 6дбевен ембрион.

От тези лекарства, които изброи няма как да излезе фалшиво положителен тест. Тестът ти е наистина положителен. Пусни утре кръвен и прогестерон също, за да видиш как се движат нивата. Успех и да се похвалиш утре! 🍀🙏

# 111
Мики, като кон с капаци си.
Всеки организъм е различен. Аз на пети ден на бластоцист имах положителен домашен тест. Или според теб е невъзможно?
Защо не оставиш хората да си живеят живота?! Като се роди детето ти, може да го командориш, колкото поискаш Simple Smile

Много грозно изказване! Грубо и неморално, аз главно говорех за кръвните, въпреки, че и уринарните, ако са отрицателни създават огромно напрежение и разочарование, отрицателна нагласа.
Изказах мнение, което явно те засегна, но е грозно да говориш за детето ми и как ще си го гледам. И дай Боже да се роди! Защото всеки ден треперя за него и момичета, чакането после става още по-голямо.
Спирам с дискусията, защото аз не споря, а само казвам, че ранното тестване, може да те успокои, но в повечето случаи ти създава тревога и отнема надеждата. Никого не командвам, на никого не натрапвам каквото и да е било.

Очевидно съм засегнала някого с изказването си, за което се извинявам.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 23:18 от miki8713

# 112
Неморално?! Joy Успокой топката, моля, защото става нелепо.
И може да се изненадаш, но не си единствената която трепери/е треперила за детето си.
И последно - замисли се как въздействаш на дамите, тествали рано и искащи успокоение/мнение,  с грубия си тон и държанието си към тях като към малоумни.

# 113
Здравейте, на 28/10 имах ЗЕТ трансфер на два 5 дневни ембриона. На 06/11 резултата от ЧХГ беше 149.90 mU/ml, а днес е 346.20 mU/ml. Тази вечер имах единично кафяво зацапване на хартията, звъннах на доктора и ми смени Циклогеста с Утрогестан, спря ми Аспирин Протекта и ми увеличи Нош Па. Предполагам, че е от Циклогеста, но все пак ми е притеснено. Моля за съвети, вие какво мислите? Приятна вечер на всички!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 21:04 от Dimitrova29

# 114
Здравейте това ми е резултата. Трансфер на 28.10.24 на 6 дневен ембрион.
Момичета вторник съм на преглед, дали има шанс да се чуе сърчице или е доста рано? След последния аборт не смея да се зарадвам.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 11:58 от milena_1213

# 115

момичета ден 8 след зет? да спирам ли лекарствата?

# 116
Това е въпрос за лекар :/
Но да, тестът е отрицателен и ме съмнява да се промени.

Милена, супер е.

Димитрова, няма повод за притеснение, ако зацапването е било еднократно. Щом ЧХГ се удвоява, всичко е наред Simple Smile

# 117
Здравейте и от мен, втори трансфер ми е, днес е 6ти ден от ЗЕТ. На сън получих оргазъм (четох и друга тема по въпроса, но е доста стара), притеснявам се да се е случило нещо. Не знам дали си въобразявам, но сякаш имам лека болка ниско под корема. Според вас дали е станала беля?
Другият ми въпрос е: при миналият ми опит изпитвах всичките 10 дни ужасна болка ниско под корема, чувствителност и болка в гърдите, най- вероятно от циклогеста. В момента нямам тези симптоми, само направих алергична реакция и се притеснявам, дали изобщо този циклогест действа този път?

# 118
Аз нямам много опит ,но сякаш не мисля ,че ще е проблем и аз като теб все се притеснявам и тука от 2 дни съм много черногледа 😔пожелавам ти едно тлъсто ЧХГ ❤️
Здравейте и от мен, втори трансфер ми е, днес е 6ти ден от ЗЕТ. На сън получих оргазъм (четох и друга тема по въпроса, но е доста стара), притеснявам се да се е случило нещо. Не знам дали си въобразявам, но сякаш имам лека болка ниско под корема. Според вас дали е станала беля?
Другият ми въпрос е: при миналият ми опит изпитвах всичките 10 дни ужасна болка ниско под корема, чувствителност и болка в гърдите, най- вероятно от циклогеста. В момента нямам тези симптоми, само направих алергична реакция и се притеснявам, дали изобщо този циклогест действа този път?

# 119
Здравейте! Днес ми е 12ти ден след трансфер на 2бр 5 дневни бластоциста. Резултата е от кръвния тест е 5.5. Доктора каза, че е голяма вероятността единият ембрион да не се е имплантирал и тялото ми да се опитва да отхвърли и другият. В клиниката ми поставиха един път Прегнил 5 000 подкожно и един път Прегнил 5 000 мускулно. Казаха ми да продължавам с терапията и да отида за втори кръвен тест на 15.11 за да се види окончателно има или няма бременност. Има ли някоя от вас с такива стойности и след това всичко да се е развило както трябва. Според доктора шанса да видим поне трицифрено число е голям, но аз не съм обнадеждена.

Общи условия

Активация на акаунт