Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 368
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Н.В. шанса е минимален, най-вероятно е имало имплантация. При мен февруари имах на 12 ден ЧХГ 30, след 48 часа падна на 15, след още 48 на 7. Беше биохимична. Но при теб може да се случи чудото, щом лекарите казват, че има надежда.
Какви са референтите стойности на лабораторията?

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 19:52 от miki8713

# 121
Дами при неуспешен ЗЕТ лекарствата как се спират - изведнъж всичко ли. Аз пия поне 7/8 вида хапчета и инжекции и забравих да питам в клиниката.

# 122
Здравейте,
и аз да се запиша в групата 😇 на 28.10.2024 ми беше трансферът на два 5 дневни. На 8-ми ден след трансфера ми показа втора бледа черта на да домашни теста. На 12-ти ден след трансфера ми показва ЧХГ 148. Дано да продължи да расте 🥺

# 123
Ники, честито! Супер е ЧХГ. Ще продължи, вярвай!

# 124
Момичета днес съм решила да си направя кръвен тест на 6ти ден съм след трансфер ,знам че е рано ,но искам да видя какво се случва тъй като ми предстои пътуване ,та въпроса ми е следния на този ранен ден колко според вас трябва да е стойността за да се счете че нещо се случва тъй като знам че ако е 0 колкото и да е рано няма да се промени

# 125
Здравейте може ли да ви попитам. На 8 ден какъв уринарен правихте? И бройте ли деня на трансфера?
Здравейте,
и аз да се запиша в групата 😇 на 28.10.2024 ми беше трансферът на два 5 дневни. На 8-ми ден след трансфера ми показа втора бледа черта на да домашни теста. На 12-ти ден след трансфера ми показва ЧХГ 148. Дано да продължи да расте 🥺

# 126
Много е индивидуално. Мен още на 6ти ден ранен уринарен тест ми показа много, много  бледа 2ра черта.  А 8ми ден вече си беше видима, а на 9ти чхг-то беше 465... Това е след трансфер на 5 дневно.  Има момичета на който чак след 12ти ден им е отчел уринарен тест, а чхг-то е било много по-малко на 9ти ден, но всичко си е било наред. В болницата ми казаха да не вярвам на уринарните за да не се разочаровам. Бих ви казала направете ранен уринарен, но резултата дори да е отрицателен, не спирате лекарства и си чакате дата за кръвен. Той ще покаже най-точно...

# 127
Рали, с двечки ли си?

# 128
Просто миналата година 7 ден след трансфер ми показа чертичка. Тази година беше отрицателен теста и малко се разочаровах, но моят мъж много държеше да го направим и сега се психясах якоо
Много е индивидуално. Мен още на 6ти ден ранен уринарен тест ми показа много, много  бледа 2ра черта.  А 8ми ден вече си беше видима, а на 9ти чхг-то беше 465... Това е след трансфер на 5 дневно.  Има момичета на който чак след 12ти ден им е отчел уринарен тест, а чхг-то е било много по-малко на 9ти ден, но всичко си е било наред. В болницата ми казаха да не вярвам на уринарните за да не се разочаровам. Бих ви казала направете ранен уринарен, но резултата дори да е отрицателен, не спирате лекарства и си чакате дата за кръвен. Той ще покаже най-точно...

# 129

С едно съм. Но и лекаря помисли при резултата че е висок. Но и аз нямах търпение да си чакам кръвния тест...

# 130
Искам да ви попитам относно трансфера на два ембриона, на мен ми казаха че е забранен със закон, но виждам че доста дами казват че имат по два ембриона ..?!

# 131
Мисля че изрично се подписва съгласие
Искам да ви попитам относно трансфера на два ембриона, на мен ми казаха че е забранен със закон, но виждам че доста дами казват че имат по два ембриона ..?!

# 132
Зависи кой опит и на колко дневни ембриони. Няма съгласие, което да прескочи наредбата. Просто важи само за първите два опита и при жени под 38г. В 3ти и 4ти опит мисля бяха може макс 2 при жени под 38г, след това може и повече. За жени над 38г в първите два опита може по 2, в 3 и 4ти по 3, след това повече. И важи само за ембриони в стадий на компактизация, т.е. след 4ти ден и закона/наредбата е в сила от 07.2023г.

Честито на момичетата с положителни тестове! Всичко да е наред до успешен финал!

# 133
Здравейте може ли да ви попитам. На 8 ден какъв уринарен правихте? И бройте ли деня на трансфера?
Позволявам си да отговоря. На едно 5-дневно ембрионче на 7-ми ден, без да броим деня на трансфера, или 8-ми, ако го броим, тест BeLive ми показа бледа черта. И розовият, и зеленият показаха еднакво.

# 134

8ми ден след ЗЕТ
НЯМА ШАНС НАЛИ?

Общи условия

Активация на акаунт