Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 495
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Henriette, тази таблица, която циркулира онлайн особено в българските групи е изключително некоректна! Според нея всички ембриони с оценка C трябва да отпадат автоматично, а що живо родени деца има с подобни оценки.
Ето това според мен е по-коретно представена информация:

# 301
Аз имам 3 ембриона 3ВВ. Два от които изследвахме генетично. Третият - не. И двата изследвани са балансирани. Единият от тях вече е със сърдечен ритъм. Heartbeat Споделям само за референция. Морфологичната оценка е само визуална и не е качествена. Simple Smile

# 302
Добре дошла, Бояна! С теб ни е бил на една дата трансфера и аз съм с едно 5-дневно мъниче. Решила съм да пусна кръвен на 28.11 (9-ти ден).
Нямам абсолютно никакви симптоми вече. От пролутекса на корема освен синините и бучките, сега имам едни червени надигнати петна, които сърбят и щипят. Реших да изтърпя още 2 дни, не вярвам да се гътна от някоя алергична реакция ;дд
Имам обаче усещането, че не се е получило..вътрешно усещане, не знам защо. Надявам се да е от склонността ми да се подготвям за негативни емоции, преди да са се случили. След 2 дни ще се разбере.

Здравей Henriette,
Добре заварила!
Писах един, път, но не ми се появи дали изобщо съм ти отговорила..
Много се радвам, че деня на трансфера съвпада, ще си чакаме заедно Yellow Heart , няма да мислиш отрицателно, разбирам защо мислиш така, но трябва да бъде само пложително.
Аз изброих симптоми, които по принцип ги имам преди МЦ , освен виенето на свят.
Вчера имах болки като предменструация и честно казано, при всяко ходене до тоалетната изтръпвах.
Аз нямам синини и червени петна. Всъщност имам една малка сининка, но аз бия само от една страна за сега и леко сменям мястото, но вкарвам иглата много много плавно. Внимавай за алергията следи се и просто гледай също с какви химии се къпеш. Аз ползвам тео бебе голямата разфасовка душгел, тъй като съм с чувствителна кожа, също доста съм чела, че всяка химия дори и мъничко влияе на нашите организми.
Аз също съм решила да направя кръвен тест по-раничко.
Относно това, че нямаш симптоми... не трябва да те плаши защото от всички влогърки преминали през ин витро 2 от тях са били без симптоми, а дори на едната от тяхи е дошло за два дни. (Ивана Александрова, Деница Василева, Валерие Йорданова и другата не я помня..)
Прегръщам ви силноо!!

# 303
Здравейте, момичета. Имам 3 кутии Прогестан декс 25 мг от Турция, които няма да използвам, тъй като срокът им е до 30.11. Та.. ако имате нужда, пишете. За София мога да направя лично предаване или да изпратя с куриер за друг град
п.с. Подаряват се

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 10:26 от a.m.

# 304
След положителен тест съм, предстои ми преглед в петък, онзи ден имах много светло розово течение и беше само в този ден, не се повтори. Тогава док. ми увеличи дуфастона от 2х1 табл. на 3х2 табл., което ми се стори адски много, но в уплаха си не възразих. От тогава имам нон стоп чувство на глад, а в същото време ми се повдига от всяка храна, която видя. Не знам от предозиране ли е или е съвпадение...вие как мислите, приемала ли е някоя от вас такава голяма доза?! Освен него приемам и естрофем 2х1 табл. и слагам кринон.

Вторият ми въпрос към вас е, как сте се справяли с почистването от кринона? Изпадат черни бучки и знам, че не се чисти цялото количество. Така ми е неудобно да отида на преглед, как да го почистя?

# 305
След положителен тест съм, предстои ми преглед в петък, онзи ден имах много светло розово течение и беше само в този ден, не се повтори. Тогава док. ми увеличи дуфастона от 2х1 табл. на 3х2 табл., което ми се стори адски много, но в уплаха си не възразих. От тогава имам нон стоп чувство на глад, а в същото време ми се повдига от всяка храна, която видя. Не знам от предозиране ли е или е съвпадение...вие как мислите, приемала ли е някоя от вас такава голяма доза?! Освен него приемам и естрофем 2х1 табл. и слагам кринон.

Вторият ми въпрос към вас е, как сте се справяли с почистването от кринона? Изпадат черни бучки и знам, че не се чисти цялото количество. Така ми е неудобно да отида на преглед, как да го почистя?
С първата ми бременност бях на 3х2 утрогестан до 35седмица, според мен глада е от прогестерона.

# 306
При първата ми бременност бях на дуфастон 3×2 след зацапване в 6г.с., чувствах се ужасно, бях като парцал и спях почти постоянно. Не е предозиране, просто такива са му страничните ефекти.

# 307
След първия ми трансфер (успешен) бях на 3х2 дуфастон + 3х2 утрогестан от преди трансфера почти до края на 1ви триместър. Аз се подувам от прогестерона, но нямам завишен апетит. Но при всеки страничните ефекти са различни.
От влагалището нищо не се почиства. Лекарите си почистват ако има пречи (вадили са буци утрогестан от мен), но сама не пипате нищо.

# 308

През първата ми бременност, която беше спонтанна, без никакви проблеми и съответно такива лекарства, бях гладна и ми се повръщаше от храната едновременно. Ако не ядях, ми се повдигаше още повече. Чак ме болеше корема. Това си е стандартен симптом. При всеки е различно, но няма нищо странно в състоянието Ви.  Wink

# 309
Момичета, споделям тук, за да не побърквам близки хора излишно.
Накратко - снощи бяхме на гости и на връщане минахме през 1 денонощна аптека, взехме тест престо (същия, който направих съвсем в началото). Излезе абсолютно отрицателен, сутринта си направих втората опаковка с убеждението, че ще е отрицателен и тъкмо си отпивам от кафето, поглеждам го отблизо и виждам много, много едва забележима черта, даже на снимка не излиза.
Стреснах се, защото реших, че полудявам и започвам вече да си въобразявам от нетърпение. Мъжът ми се събуди и той видя, че има линия много, много бледа, но със сигурност различна от снощи.

Пуснах си кръвен, чакам да излезе резултатът.
Независимо какъв е, знам че всичко ще бъде наред. И ако е отрицателен, при следващия опит ще поработя малко върху смяна на настройката, нетърпението и импулсивните решения..

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 10:40 от Henriette

# 310
Накратко - снощи бяхме на гости и на връщане минахме през 1 денонощна аптека, взехме тест престо (същия, който направих съвсем в началото). Излезе абсолютно отрицателен, сутринта си направих втората опаковка с убеждението, че ще е отрицателен и тъкмо си отпивам от кафето, поглеждам го отблизо и виждам много, много едва незабележима черта, даже на снимка не излиза.
Стреснах се, защото реших, че полудявам и започвам вече да си въобразявам от нетърпение. Мъжът ми се събуди и той видя, че има линия много, много бледа, но със сигурност различна от снощи.

Независимо какъв е, знам че всичко ще бъде наред. И ако е отрицателен, при следващия опит ще поработя малко върху смяна на настройката, нетърпението и импулсивните решения..
На кой ден си от трансера? Моят първи престо също беше с едва, едва забележима черта, направо въображаема 🙈🫣

# 311
Накратко - снощи бяхме на гости и на връщане минахме през 1 денонощна аптека, взехме тест престо (същия, който направих съвсем в началото). Излезе абсолютно отрицателен, сутринта си направих втората опаковка с убеждението, че ще е отрицателен и тъкмо си отпивам от кафето, поглеждам го отблизо и виждам много, много едва незабележима черта, даже на снимка не излиза.

На кой ден си от трансера? Моят първи престо също беше с едва, едва забележима черта, направо въображаема 🙈🫣

8-ми ден е днес. Ти на кой ден го беше направила? Иначе да, същата въображаема черта и при мен, колкото да се побъркаш 😂😂

# 312
И аз съм на 8-ми ден 💙 стискам ти силно палци за едно хубаво ЧХГ на кръвния тест!

# 313
И аз съм на 8-ми ден 💙 стискам ти силно палци за едно хубаво ЧХГ на кръвния тест!

Благодаря, Little Sparkle, и аз ти пожелавам от сърце успешен трансфер както и на всички смели жени тук, цялото щастие да ви залее ❤ И най-вече спокойствие и имунитет срещу всякакъв стрес отвън!
 Мен лично ме разклащат ранните положителните резултати, когато чета за тях и подхранват нетърпението ми, но осъзнавам, че чувствата и действията ми са моя отговорност и групата е за това. Радвам се, че мога да споделям тук.

Успях да направя снимка на престото от тази сутрин, дано не съм се хумнала съвсем..

# 314
Чертичката се вижда!!!
Сигурна съм, че кръвният ти тест, ще е категорично положителен 🎈💙

Общи условия

Активация на акаунт