Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 491
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
За мен това си е положителен тест, тихичко честито 💫🤞🍀

# 316

🥹🥹🥹🥹🥹🥹

# 317
Ех, че хубаво 🍀🍀🍀 пу-пу-пу ❤️

# 318
Henriette, да бъде! Успех до финала!

# 319
И аз съм на 8-ми ден 💙 стискам ти силно палци за едно хубаво ЧХГ на кръвния тест!

Благодаря, Little Sparkle, и аз ти пожелавам от сърце успешен трансфер както и на всички смели жени тук, цялото щастие да ви залее ❤ И най-вече спокойствие и имунитет срещу всякакъв стрес отвън!
 Мен лично ме разклащат ранните положителните резултати, когато чета за тях и подхранват нетърпението ми, но осъзнавам, че чувствата и действията ми са моя отговорност и групата е за това. Радвам се, че мога да споделям тук.

Успях да направя снимка на престото от тази сутрин, дано не съм се хумнала съвсем..

ЕХООО,
Аз също направих тест вчера на 7-ми ден кръвен.. просто вече го мислех много,  преди това (сутринта) направих ПРЕСТО - беше с бледа черта, като на 5-тата минутка се поизясни и се виждаше.. Кръвния е 73mU/mL, с буквичката H (hight) , разплаках се, но не бързам да се радвам в никакъв случай. Днес отново направих тест - на 8ми ден и отново имах черта, която е доста по-ясна.
Защо реших да направя кръвен - защото и друг път съм правила престо и съм имала бледа черта, а на втория тест е излизала само една.

Стискам силно палци за всички ни, да видим най-чакания резултат! Heart

# 320
Честито Бояна 🤗 ех, че хубаво потръгна с тези положителни резултати ! Пожелавам на себе си и всички чакащи да се похвалим с положителни резултати  и да се срещаме в темите за бременност и раждане 🤞🍀💫🙏

# 321
Ама много хубави новини днес 🍀 дано всички чакащи да се похвалим скоро. Днес е едва четвърти ден след трансфера ми и вече усещам нетърпение, дългото чакане се оказа наистина дълго. Още повече, че съм си вкъщи по цял с идеята да се пазя, но така времето минава още по-бавно.

# 322
И аз съм на 8-ми ден 💙 стискам ти силно палци за едно хубаво ЧХГ на кръвния тест!

Благодаря, Little Sparkle, и аз ти пожелавам от сърце успешен трансфер както и на всички смели жени тук, цялото щастие да ви залее ❤ И най-вече спокойствие и имунитет срещу всякакъв стрес отвън!
 Мен лично ме разклащат ранните положителните резултати, когато чета за тях и подхранват нетърпението ми, но осъзнавам, че чувствата и действията ми са моя отговорност и групата е за това. Радвам се, че мога да споделям тук.

Успях да направя снимка на престото от тази сутрин, дано не съм се хумнала съвсем..

ЕХООО,
Аз също направих тест вчера на 7-ми ден кръвен.. просто вече го мислех много,  преди това (сутринта) направих ПРЕСТО - беше с бледа черта, като на 5-тата минутка се поизясни и се виждаше.. Кръвния е 73mU/mL, с буквичката H (hight) , разплаках се, но не бързам да се радвам в никакъв случай. Днес отново направих тест - на 8ми ден и отново имах черта, която е доста по-ясна.
Защо реших да направя кръвен - защото и друг път съм правила престо и съм имала бледа черта, а на втория тест е излизала само една.

Стискам силно палци за всички ни, да видим най-чакания резултат! Heart

Бояна, изкрещях в заведението от радост като прочетох!!!! Много, много се радвам! Дай Боже да завалят много такива новини тук. Няма да спирам да ви следя! Надявам се да изкараме до край започнатото ❤

Мила drpwamy, 4-тия ден от трансфера беше най-критичният за мен. В пълен дисонанс от сутринта до следобед, голям рев падна. Сили, търпение, спокойствие, късмет и кураж изпращам и на теб, и на Little Sparkle! И на всички! Благодаря ви много, много за споделените съвети и поздравления, вие сте сред първите научили. Да бъде за всички!

# 323
Здравейте!
Честито на положителните тестове и успех на чакащите!

Свеж трансфер на 3-дневен ембрион на 11.11.2024г.

Първи кръвен тест на 21.11 (10 ден от трансфера, без да броя деня на трансфера)
Total b-HCG  126.7 m[IU]/mL
Progesterone 49.88 nmol/L

Втори кръвен на 23.11
Total b-HCG  283.9 m[IU]/mL
Progesterone 55.79 nmol/L

Днес (27.11) пуснах пак, защото имах болки неделя и понеделник (и за мое успокоение)
Total b-HCG  2470  m[IU]/mL
Progesterone 74.08 nmol/L

Как нарастват стойностите според вас? Днешната ми се вижда малко висока или аз вече се шашкам.
Прегледа ми е в понеделник.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 16:20 от dancer06

# 324
Дами, мен ме е страх от домашни тестове и предпочитам да не посягам към тях.
Утре вечер ще пусна кръвен, назначен е за петък, но ще го направя четвъртък вечерта. Дано и аз да имам добри новини като вашите 💙

# 325
Честито, много се радвам на положителните тестове.
Успех на чакащите ❤️

# 326
Здравейте!
Честито на положителните тестове и успех на чакащите!

Свеж трансфер на 3-дневен ембрион на 11.11.2024г.

Първи кръвен тест на 21.11 (10 ден от трансфера, без да броя деня на трансфера)
Total b-HCG  126.7 m[IU]/mL
Progesterone 49.88 nmol/L

Втори кръвен на 23.11
Total b-HCG  283.9 m[IU]/mL
Progesterone 55.79 nmol/L

Днес (27.11) пуснах пак, защото имах болки неделя и понеделник (и за мое успокоение)
Total b-HCG  2470  m[IU]/mL
Progesterone 74.08 nmol/L

Как нарастват стойностите според вас? Днешната ми се вижда малко висока или аз вече се шашкам.
Прегледа ми е в понеделник.
Всичко е нормално, чудесно си нараства. Вече сигурно и плоден сак ще се види в матката при такава стойност. В началото и при мен имаше няколко такива скока в стойността. В момента съм 10-а седмица. Пожелавам ти успех!

# 327
Henriette, аз също много се зарадвах като се събудих и видях съобщенитето ти сърцето ми заби силно и просто реших да споделя и за себе си. Аз също оставам, за да помагам, да следим нещата заедно.

Little Sparkle , аз също имах страх защото не е като не съм правила толкова много и все негативен...но въпреки всичко реших първо домашен, а след това кръвен.

Благодаря и на всички за милите думи, стискаме палци.. да бъде!

Споделете сега променихте ли нещо в начина си на хранене преди/по време и след ембриотрансфера, защото обикновено се дават доста насоки и ограничения. Аз съм особен фен на кафето, но малко ме е страх, пия по една глътка или пък взимам безкофеиново, като дори не го изпивам цялото.
Приемате ли някакви витамини, как сте с движението ?
Прегръдки Heart

# 328
Дами, моят кръвен тест е съвършено отрицателен. Дори опит за имплантация не е имало. Нови година - нов късмет са казали хората Simple Smile желая на всички очакващи добри новини. Кураж!

# 329
Момичета вчера беше моят трансфер на две петдневни ембриончета. Предният път завърших с биохимична, след което направихме хистероскопия махнаха някакъв полип и на следващият цикъл трансферираха 2те снежинки. Настроена съм позитивно и нагласата ми е такава, че този път ще стане. Имам един леко глупав въпрос вчера забравих да го изкоментирам с док, а не искам  да му пиша за такива глупости. Имаме билети за концерт в Арена Армеец за 3ти дек., според вас окей ли е да отида на концерта или да си почивам в къщи. Вие как бихте постъпили? Благодаря ви и стискам палци на всички за положителни резултати 🙏🍀🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт