Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 298
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за отговорите, дано да е нараснал достатъчно фоликула, че в петък беше доста малък Sad даже се чудеха дали и кой е доминантен, а беше 11 ден

# 511
Здравейте ,момичета.
За първи път пиша в тази тема.
Днес в 13ч ще бъде моят 1ви трансфер. Сутринта пуснах tsh (3.7) и прогестерон (над 40 ngml) На 5.12 tsh беше 2.3 ,а резултата днес малко ме изненада.Предполагам и нещата които приемам оказват влияние,но все пак малко се притеснявам ,дали няма да е проблем този резултат. Как смятате ?
Лек ден Ви желая

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 10:41 от Tokyo0505

# 512
Здравейте ,момичета.
Днес в 13ч ще бъде моят 1ви трансфер. Сутринта пуснах tsh (3.7) и прогестерон (над 40 ngml) На 5.12 tsh беше 2.3 ,а резултата днес малко ме изненада.Предполагам и нещата които приемам оказват влияние,но все пак малко се притеснявам ,дали няма да е проблем този резултат. Как смятате ?
Лек ден Ви желая
На мен никой не ми е искал ТСХ, аз по принцип си го следя и седмица след успешен трансфер излезе 3.6, вероятно и по време на трансфера е било толкова. Веднага отидох на ендокринолог и ми изписаха минимална доза хормон, който пих до края на бременността.

# 513
Здравейте момичета
Днес ми е седми ден след зет на 5 дневно балансирано.
Прогестерона в деня на трансфера беше 17, на 3ти ден ми беше 31, а вчера сутринта на 6ти ден падна на 14.
От днес ме боли корема като за пред цикъл, което не ми харесва.
Слагам през ден прегнил и следят колко ми се качва от него 2.7 беше на 3тия ден, а вчера беше слязло на 1.95.
И колкото и рано да е мисля, че май приключих с този опит.
Ще си изчакам теста, нали чудеса се случват все пак 🍀
От болницата не ми вдигат естествено...
Вчера вечерта си бих една инжекция пролутекс на своя глава..
Да се надявам по-късно да мога да се свържа с някой...

# 514
На мен ТСХ ми се покачваше от приема на Естрофем. Аз пиех Еутирокс за да го сваля, но знам и за случаи, в които и по-късно го изследват. Ти приемала ли си нещо за подготовка за трансфера?
Стискамм палции скоро да видиш високо ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover

Здравейте ,момичета.
Лек ден Ви желая

# 515
Точно така е, от Естрофем се покачва и по думите на моята ендокриноложка оказва влияние върху интелекта на бебето, колко е вярно не мога да кажа, но при всички положения се консултирай с лекар.

# 516
Много благодаря за отговорите😊
Да, доктора ми предписа еутирокс от утре.
Върнахме едно ембрионче с отлично качество и замразихме още две, по техните думи,също такива Simple Smile
Ох…ами сега се надявам на един коледен подарък .
Нека има за всяка една от нас по един People Baby

# 517
Здравейте, на 8-ми ден след трансфер направих кръвен тест и днес излезе резултат,  но моля  тези, които разбират да помогнат. Това отрицателен резултат ли означава?

Стефи, референтните стойности за жени в репродуктивна възраст е 1, а имаш резултат 5, на мен това ми се вижда положителен тест. Утре задължително пак кръвен в същата лаборатория, да видиш как се покачва. Успех !
Ще пусна още един тест, благодаря

Стефи, пусна ли тест?

# 518
Точно така е, от Естрофем се покачва и по думите на моята ендокриноложка оказва влияние върху интелекта на бебето, колко е вярно не мога да кажа, но при всички положения се консултирай с лекар.
По какъв начин оказва влияние върху интелекта? Да се надяваме в положителен 🙂
Много благодаря за отговорите😊
Да, доктора ми предписа еутирокс от утре.
Върнахме едно ембрионче с отлично качество и замразихме още две, по техните думи,също такива Simple Smile
Ох…ами сега се надявам на един коледен подарък .
Нека има за всяка една от нас по един People Baby
Колко еутирокс ви изписа? И моят е 3.6, утре съм на ендокринолог.

# 519
[. Да, утре ще излязат резултатите.Стискайте палци да е положителен и всичко да е наред.
quote author=miki8713

link=topic=1704063.msg49015244#msg49015244 date=1734369582]
Здравейте, на 8-ми ден след трансфер направих кръвен тест и днес излезе резултат,  но моля  тези, които разбират да помогнат. Това отрицателен резултат ли означава?

Стефи, референтните стойности за жени в репродуктивна възраст е 1, а имаш резултат 5, на мен това ми се вижда положителен тест. Утре задължително пак кръвен в същата лаборатория, да видиш как се покачва. Успех !
Ще пусна още един тест, благодаря

Стефи, пусна ли тест?
[/quote]

# 520
Здравейте момичета ,
днес 5+2 се видя плоден сак и жълто мехурче. Обаче, прогестерон 330 ! ( тук нормите се до 140,9 нмол/л.
И само ми намалиха дозата прогестерон , до сега приемах 2х400 свещички, а от сега трябва само по 1х на вечер. Не е ли по логично съвсем да се спре , защото прогестерона е доста над нормата ? Има ли как да навреди високия прогестерон ? Естрогена е добре . И ЧХГ е добре .

# 521
Няма, моя прогестерон беше толкова в началото, после си влезе в границата, без да намалят и махат прогестерон.

# 522
За такава стойност изписват минималната доза - 25мкг.

# 523
За такава стойност изписват минималната доза - 25мкг.
Точно толкова ми изписаха и на мен Simple Smile

# 524
Здравейте! Направих си уринарен тест, който е положителен на 9ти ден след ЗЕТ на 6 дневен ембрион. Пожелавам ви го искрено на всички чакащи 🩷 Утре ми е датата на кръвния тест. Слагам пролутекс 2х1 ампула дневно. Въпроса ми е утре дали ще трябва да изследвам прогестерон ? И ще спрат ли някои лекарства или всичко трябва да си приемам и евентуално до кога ?

Общи условия

Активация на акаунт