Всичко за гел лаковете - тема 57

• 41 955
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой знае ли дали ще има черен петък за гел лакове? Засилила съм се за едно класическо червено на Яна Нейлс, ама да не се мина с някой лев случайно 😆

# 121
Уж в mynails.bg ама за сега само за каучуковата база има издадено 😄

# 122
Ще има като всяка година, но не очаквай някакви уааау оферти.

# 123
  • София
Не очаквам, но поне доставката да избия ще е добре. Като гледам за какво става въпрос, така са надули цените, че с невероятния черен петък, където и да влезеш - ансуеър, модиво, абаут ю и тн и се започва - чанта под 200лв читава много трудно, боти/ботуши по 300лв, якета да не говорим между 400 и 700лв зимни якета.

Тааа, не очаквам. Ама поне малко от малко нещо.

# 124
Уж утре започват с "големите" отстъпки в mynails

https://www.facebook.com/stories/105948374900533/UzpfSVNDOjQxODE … =shared_permalink

Някой знае ли дали ще има черен петък за гел лакове? Засилила съм се за едно класическо червено на Яна Нейлс, ама да не се мина с някой лев случайно 😆

# 125
Аз като съм поръчвала на намаления и все идват с един хубав срок... 2 месеца напред... 😀 Та честно казано малко ме е страх да поръчвам когато са пуснали избрани продукти 😀

# 126
Да, специално на Майнейлс е редовна практика да пускат на намаление продукти, чийто срок на годност изтича в следващите 6 месеца. Няколко пъти изтеглих късата клечка така.

# 127
Какви продукти използвате заизграждане и колко ви държат

# 128
Момичета, да ви попитам дали някоя от вас е поръчвала от Тему - гел лак? И ако да , доволни от някоя марка? Предполагам са боклуци и като покритие и като състав , но ако има марка не толкова лоша..

# 129
Дайте ми идеи за физически магазини, откъдето да мога да си взимам някои материали. Все още не съм започнала да събирам всичко, разглеждам само, ама ми се иска да ги виждам на живо. Работя в района на Сердика мол, ако има нещо що годе в близост с градски транспорт, ще ми е добре да поогледам.

# 130
Мислех да се запася с някоя основа и гел, но като гледам с "големите" намаления, пак са по-високи от редовните в nailmaster.
Явно ще си събирам за 100$ поръчка Grinning

Аз като съм поръчвала на намаления и все идват с един хубав срок... 2 месеца напред... 😀 Та честно казано малко ме е страх да поръчвам когато са пуснали избрани продукти 😀

# 131
Здравейте, shtipalkata, аз си поръчвам от Тему, ами държат ми колкото на Коди и Didier и разните му други,,,демек около 10 дни всичко....може и да не съм критерии, тъй като се правя сама без курс, но установих че няма кой знае каква разлика а пък са по 2,50... макс...

# 132
Момичета, да ви попитам дали някоя от вас е поръчвала от Тему - гел лак? И ако да , доволни от някоя марка? Предполагам са боклуци и като покритие и като състав , но ако има марка не толкова лоша..
дъщеря ми редовно си поръчва лакове от Тему. Доволни сме, издържат колкото другите лакове. Поръчва си от там стикери, пудри, буфер пили, керамични накрайници и други неща. Дори фолиото за премахване на лак е от Тему. Прегледах кутията й виждам, че има доста лакове на тази марка

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 13:20 от Seven seas

# 133
Благодаря момичета, поръчах 3-4 , да пробвам . Мен по ме притеснява техния състав , но не разбирам и не знам какво да гледам за състава им.. Предполагам няма да има проблем щом базата ми и топ лака са на по нормална марка - клареса .

# 134
Каквото и да гледаш, все тая. Рядко има китайски лакове с реален състав, дори и да е написан на опаковката. Venalisa и Canni са хвалени марки от китайските, а вече имат и Hema Free серии. Ако бих взела изобщо нещо китайско, биха били лакове от тези серии.

Общи условия

Активация на акаунт