Всичко за гел лаковете - тема 57

• 41 964
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Аз се изнервих. Намаления големи супер. Междудругото в salon care има огромни намаления на уреди. Обаче. Аз обикалям София като луда, за да мога да си взема на място неща. Отивам на едното място - имаме уреди, нямаме лакове-само в сайта имаме. Викам ок. Отивам на др място пак бия път. Нямаме уреди- имаме само лакове. Викам ок поне лакове да избера. Ми, нямаме праймър и не знам още какво там нямаше. Е какви са тия работи.. уж голям град пък няма нужните неща, всичко трябва да става с доставки.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 17:14 от Азара.

# 136
Имам два лака на веналиса, един хема, другият не е. Всичко е ок с тях. Не съм гледала дали ги има в тему. От другаде са ми. Но ми харесаха и мисля още да поръчам, когато реша да поръчвам.

# 137
На мен хем ми се иска да имам много неща, хем виждам колко бавно вървят, тъй като правя само себе си. И докато стигна до нещо - използвам го веднъж и то му изтече срока.. И така особено от сайтове е много кофти като не знаеш какво ще пратят, въпреки, че до колкото знам от nailmastershop пращат с хубави срокове, но пак -  за 100 долара можеш да поръчаш много продукти имайки предвид по-ниските цени там.
Мислех да се запася с някоя основа и гел, но като гледам с "големите" намаления, пак са по-високи от редовните в nailmaster.
Явно ще си събирам за 100$ поръчка Grinning

Аз като съм поръчвала на намаления и все идват с един хубав срок... 2 месеца напред... 😀 Та честно казано малко ме е страх да поръчвам когато са пуснали избрани продукти 😀

# 138
Момичета, знаете ли Елена или другаде дали ще има черен петък, клещите ми имат крещяща нужда от смяна, и ако някъде пуснат сталекс с отстъпка ще се възползвам. А като се познавам със сигурност покрай клещите ще забърша и някой нов цвят гел или база.

# 139
В Mynails в момента има черен петък, но от клещите са намалени точно 3, които са Expert. Елена не е обявявала още нищо, но миналата година си имаше, предполагам, че и тази ще е така.

# 140
Beauty mall имат намаления

# 141
Тези които, ползват Коди колко време им издържа.

# 142
В Mynails в момента има черен петък, но от клещите са намалени точно 3, които са Expert. Елена не е обявявала още нищо, но миналата година си имаше, предполагам, че и тази ще е така.
Да, кофти. Така или иначе мислех да е от експерт серията, но има само 8-9-11 милиметрови остриета, а аз искам 3 до 5, максимум.
Коди ми издържа докато не го сваля. Случвало се е и месец.

# 143
Днес бях в Елена арт, казаха че ще имат розов и черен петък. Доколкото чух на 22 и 29 ноември.

Аз пуснах поръчка от mynails на Build it up гела и един лак. Днес от Елена си взех още един лак и пили.

Някоя от вас има ли Kodi porcelain 06PN? Бих искала да го видя на нокът.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 01:22 от Bambie.

# 144
Здравейте! Искам да ви попитам какво ви е мнението за марката Venalisa? Обмислям дали да си закупя.

# 145
  • Down south
Какво е "розов петък"

И от мен поредна проза

# 146
Докато не го сваля.

Ето моята занимавка
(Пс Гелът в бутилка е уникално изобретание 😀)

# 147
Докато не го сваля.

Ето моята занимавка
(Пс Гелът в бутилка е уникално изобретание 😀)

Страхотен! Какъв е синият цвят?

# 148
Привет! .. по темата за поръчването и  изразходването на гел лаковете - и аз съм така- хем ми се иска да си поръчам нещо като гледам клипчета и по сайтове/реклами, хем като се замисля, че съм се накъсала да се лакирам.. само да стоят Sweat Smile
Но пък вчера се лакирах, едната ръка само.. една една, хоум офис вкъщи, кой ще ми търси кусури Joy
Палецът стана дебеличък, но си експериментирах с една цветна база. Иначе нямах изобщо идея какво ще правя- в движение го измислих, но ми харесва.

# 149
За без идея е много хубав резултата. Аз като почна без да знам какво ще правя, накрая ми иде да хвърля всичко през прозореца 😂 А нюд цвета кой е?
Аз си мислех, че доста бързо се изразходват нещата, ама съм била в голяма заблуда 😅
Привет! .. по темата за поръчването и  изразходването на гел лаковете - и аз съм така- хем ми се иска да си поръчам нещо като гледам клипчета и по сайтове/реклами, хем като се замисля, че съм се накъсала да се лакирам.. само да стоят Sweat Smile
Но пък вчера се лакирах, едната ръка само.. една една, хоум офис вкъщи, кой ще ми търси кусури Joy
Палецът стана дебеличък, но си експериментирах с една цветна база. Иначе нямах изобщо идея какво ще правя- в движение го измислих, но ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт