Всичко за гел лаковете - тема 57

• 41 984
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря Аничка, понякога се получава, друг път- не съвсем Grinning
Нюдът е на Hi hybrid x NA-KD #210, този и още няколко цвята са ми подарък от една съфорумка, която скоро не съм засичала (Puppiii), дано всичко е наред с нея.. светлият цвят също ми е от нея и пак е на същата марка. Много съм доволна откъм покривност, това е един слой, както и много лесно се нанасят.

# 151
Наистина са доста покривни щом е само 1 слой. И Есмералда каза, че е много доволна от тях, обмислям и аз да ги пробвам. Те в България могат да се купуват само от lik lak и makeup, нали? Или не знам за някой друг сайт?
Нюдът е на Hi hybrid x NA-KD #210, този и още няколко цвята са ми подарък от една съфорумка, която скоро не съм засичала (Puppiii), дано всичко е наред с нея.. светлият цвят също ми е от нея и пак е на същата марка. Много съм доволна откъм покривност, това е един слой, както и много лесно се нанасят.

# 152
Момичета, прекрасни маникюри! Всички ми харесват! Дори се чудя дали да качвам мои маникюри, защото винаги са набързо и без да са  нещо особено, но пък нека да има и такива в темата, за да се открояват другите!

# 153
Аничка, за makeup знам със сигурност, че ги имат..
Наистина са доста покривни щом е само 1 слой. И Есмералда каза, че е много доволна от тях, обмислям и аз да ги пробвам. Те в България могат да се купуват само от lik lak и makeup, нали? Или не знам за някой друг сайт?

# 154
Здравейте! Релефните стикери слагат ли се по различен начин от обикновените?

# 155
Аз премахвам лепкавия слой, залепвам и притискам хубаво навсякъде. После слагам безцветно база, пека и тогава топ.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 12:45 от Prime

# 156
Онзи ден гледах продуктите на DNKa в nailmaster, а сега не успявам да намеря нищо. Възможно ли е да са спрели да работят с тях или аз не търся достатъчно добре Sweat Smile

# 157
Здравейте, момичета. Кажете сайт за ръкавици с ув защита.

# 158
Всякакви ръкавици с изрязани пръсти ще вършат работа за UV защита

# 159
Търся препоръки за бяла млечна база, без перлени частици. Без Клареса 17.

# 160
Търся препоръки за бяла млечна база, без перлени частици. Без Клареса 17.
Kodi Milky, много хора я харесват.

# 161
Здравейте, отдавна не съм писала. Ето един нов маникюр и от мен. Едва се удържам и аз за нови покупки, но наистина трудно се изразходват до срока на годност.

# 162
Да, аз сега нали реших да започвам отново сама да се правя, бях си наумила, че от днес за утре си взимам всичко, ама реших да си бия контрата и да изчакам. Взех си лампа и прахоуловител, другия месец пилата и лаковете и това е😃 нямам търпение, много искам да се лакирам вече, ама като знам и колко нерви и време ми отнемат, я да си почивам още малко. Че иначе ще бъда пък с лакирани нокти ама на хляб и сол😂😂😂 и сега съм решила да си взема само освен основните неща за подготовка на плочката, ще си взема само 1-2 цветни бази и 2-3 гел лака и от шейн разни лепенки и прочее. После ще допълвам цветове Няма да се оливам както първия път.. само дето не си бях взела цялата палитра.. и всякакви джунджурии, които не ми влязоха от полза баш. 😃

# 163
  • София
Онзи ден гледах продуктите на DNKa в nailmaster, а сега не успявам да намеря нищо. Възможно ли е да са спрели да работят с тях или аз не търся достатъчно добре Sweat Smile

Има някакъв проблем този сайт и от време на време секцията с DNKa изчезва и после пак се появява.

Да се запиша и аз момичета към вашата страхотна групичка.Чета ви отдавна,но все не смея да си покажа маникюра.Това е последния:

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 18:07 от Snake

# 164
Snake,
Добре дошла!
Много красив и изпипан маникюр! С типсове ли е?

Общи условия

Активация на акаунт