Всичко за гел лаковете - тема 57

• 38 324
  • 763
  •   1
Отговори
# 15
Stellazuzzy, много е красив маникюрът ти!
И от мен нещо от днес.

# 16
Stellazuzzy, много е красив маникюрът ти!
И от мен нещо от днес.

Благодаря ти,topsy Simple Smile И на мен твоят много ми допада Simple Smile

# 17
Добър вечер/утро 😁
Преди малко завърших опит за новият ми есенен маникюр 😅 Отне ми 5 часа 🤦🏻 Чак последния час детето дойде да ме търси, легна зад мен и продължи да спи 🤣 Добре, че е на 2г и все още е с компактни размери, че се събира навсякъде 😁
Докато се мазах с масло за кожички си казах “Абе я вземи се снимай да се качиш в новата любима група”
Та момичета представям ви матов маникюр, който от маслото не си личи много, матовото 🤣 Само тиквата и черните завъртулки не са мат, те пък са направени с един стар черен гел лак (жал ме е да го хвърля, може да имам роднинска връзка с Плюшкин), малко ме е яд, че нямам черна гелова боичка, но за следващия път смятам да поправя това 😁

# 18
Лотос, супер ти се е получило 😀
И моята идея за следващия маникюр е мат. Поръчах от Дидиер лаб и съм супер доволна от цветовете. Видях, че имат промоция и реших да взема един лак, който гледам от лятото. После реших да взема и гел, че ми трябва и така нататък до 5 нови шишенца (за да бъде безплатна доставката)🤦
Но съм доволна! 😀

# 19
Честита нова тема и браво на ХъниБий за оформянето и полезната информация!☺

Аз в събота едва не се заклах, след като без да искам забих пилата в единия ми пръст, а после и с махането на кожичките доукрасих положението, но все пак успях да оцелея и да завърша този маникюр…😬

Има какво да се желае, ама поне на живо тази база блести много хубаво, на снимките не си личи толкова.
Reflective 07 на Коди, имам я от миналия декември като подарък, най-сетне ми дойде вдъхновението да я пробвам.🤓

# 20
Супер тема, благодаря! Записвам се да ви следя.

# 21
Добър вечер/утро 😁
Преди малко завърших опит за новият ми есенен маникюр 😅 Отне ми 5 часа 🤦🏻 Чак последния час детето дойде да ме търси, легна зад мен и продължи да спи 🤣 Добре, че е на 2г и все още е с компактни размери, че се събира навсякъде 😁
Докато се мазах с масло за кожички си казах “Абе я вземи се снимай да се качиш в новата любима група”
Та момичета представям ви матов маникюр, който от маслото не си личи много, матовото 🤣 Само тиквата и черните завъртулки не са мат, те пък са направени с един стар черен гел лак (жал ме е да го хвърля, може да имам роднинска връзка с Плюшкин), малко ме е яд, че нямам черна гелова боичка, но за следващия път смятам да поправя това 😁

Страхотен маникюр, струвало си е времето!
Butterfly_, много нежно и стилно. Подобни изпълнения са ми любими Simple Smile.
Аз също тези дни смятам да сменям, че много дълги ми станаха ноктите, но няма никъде счупено и отслоено. Билдър геловете на Клареса с частици са топ, определено са издръжливи.

# 22
Здравейте момичета, съжалявам ако въпросът се повтаря, но не успях да намеря информация в началото на темата. Това което винаги ме е отказвало от гел лака вкъщи е неговото сваляне. На няколко пъти ми се наложи да прекъсна ходенето при маникюристка и една моя приятелка ми сваля лака с машинка която изпарява ацетон. Какво мислите за тези машинки? Свалянето на лак с тази машинка изглежда доста по-лесно и доста по-бързо. Аз мразя пили, най-вече електрически. Като ходя на маникюр, всеки път съм едни 10 мин на тръни от тези пили и ми е много некомфортно. Започнах за пореден път да обмислям покупката на консумативи за гел лак за домашна употреба и затова реших първо да проуча въпросните машинки, но не намирам много отзиви за тях.

# 23
Вземи си, не са лоши тези машинки. Аз лично не съм ползвала, но англичанките много ги хвалят, особено за сваляне на акрил.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 11:54 от esmeralda23

# 24
Дали с въпростата машинка за ацетон, или с увиване на пръстите с памук с ацетон и фолио, според мен е все тая. И в двата случая трябва да се изпили горния слой на покритието, и в двата случая ацетона попада и върху кожата и може да има неприятно изсушаване на кожата, както и временно размекване на ноктите.
За мен е по-скоро излишно, но пък не пречи да пробваш, тъкмо ще споделиш после.

# 25
Определено е по-бързо от увиване на пръстите с памук и фолио, изпробвано вече няколко пъти от мен. Особено при положение, че трябва да си ги увия ръка по ръка и то с едната ръка, а не съм особено сръчна Laughing. В това нещо само пъхаш пръстите за 2 мин и после всичко излиза размекнато. Иначе моята приятелка си го ползва отдавна и много си го хвали, но исках да видя и дали сред вас ще има някакви менния. Няма как да се избегне изпиляването на горния слой, но просто ще го правя с обикновена пила и в двата случая. Почвам да поръчвам разни неща и ще ви следя с интерес. Sunglasses

# 26
  • Gorni Bogrov
Може ли линия към тези машинки,за първи път чувам за тях?☺️

# 27
Времето за сваляне с тези машинки е значително по-кратко отколкото стандартното киснене с ацетон.
Ето така изглежда иначе. Не знам дали го има в български сайтове, снимката е от Амазон.

# 28
Точно същата машинка ползва моята приятелка. Намирам я само в емаг, ако въобще се смята за български сайт. Rolling Eyes Мисля от там да я поръчам, защото не съм поръчвала отдавна от китайците и като цяло избягвам.

# 29
Стана ми интересно, на какъв принцип  работи?
Наливаш в резервоарче ацетон, и тя го впръсква върху ноктите ли?
Как се осигурява задържането му върху ноктите, защото той е много летлив и се изпарява за отрицателно време.

Общи условия

Активация на акаунт