Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 591
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
Лотос, цаката е да минаваш с буфера само в една посока, за да махнеш повърхностния бляскав слой на нокътя. Ако минаваш хаотично и в разлибни посоки, по-скоро го заглаждаш, а за добро сцепление с базата се иска точно обратното. Аз лично ползвам частта 180 грит от буфер блокчето или обикновена пила 240 грит за матиране на нокътя.

# 61
Леле, топ!
И от мен един маникюр на майка ми

# 62

Почнах да задържам по 3 седмици маникюр, което за мен е топ постижение. Могат и повече, но ми омръзва и израстванията ми са гадни 😀

# 63
Есмералда, много благодаря! Моето буфериране е по- скоро заглаждане, зачудих се аз как като минавам така как ще “щръкне” слой и ще захване базата, ама продължавах по грешен начин. Следващият маникюр ще пробвам в една посока и се надявам да се похваля, че съм без отслойки.
Просто нямам спомен преди 4 години как буферирах, нито помня с какъв грид. Надявам се съветите ви да са ми от полза и да задържа маникюр повече от седмица (като се надигне и го махам, че да не си завъдя някоя гадория 🤣)

# 64
и аз много благодаря, хем четох, че би трябвало да роши, хем ми се струваше, че заглажда Simple Smile
моят буфер не е хич като пила, много е мекичък - този. всъщност като гледа, пише,че изравнява нокътя. а в клипчетата на андрея си е точно преди базата, като етап от маникюра...

# 65
и аз много благодаря, хем четох, че би трябвало да роши, хем ми се струваше, че заглажда Simple Smile
моят буфер не е хич като пила, много е мекичък - този. всъщност като гледа, пише,че изравнява нокътя. а в клипчетата на андрея си е точно преди базата, като етап от маникюра...
Това от линка е полираща пила. Ориентирай се по цифрите - 800/4000.
Абразив за надиране преди поставяне на гел лак следва да е от порядъка 180-240. Има го обяснени в заглавния пост.

# 66
Аз я пропускам стъпката с буферирането. Новият израснал нокът се надрасква леко докато обработвам кожичките с пламъчето и това е. Нямам отслоявания

# 67
Момичета привет!
Влизам с въпросче-та Simple Smile  някой пробвал ли е лаковете на Милано козметикс? ..
.. след почти едногодишна почивка, вече 1-2 пъти слагам лак и много си харесах едни нежни котки както и една база при Марина, тази жена, която внася от Русия. Та, ако не от нея търся други варианти.. за съжаление не намирам много.
Това е, което съм си харесала: 

# 68
Момичета привет!
Влизам с въпросче-та Simple Smile  някой пробвал ли е лаковете на Милано козметикс? ..
.. след почти едногодишна почивка, вече 1-2 пъти слагам лак и много си харесах едни нежни котки както и една база при Марина, тази жена, която внася от Русия. Та, ако не от нея търся други варианти.. за съжаление не намирам много.
Това е, което съм си харесала: 

Аз имам един светлоотразителен и гел в бутилка, доволна съм, красиви цветове и добра издържливост.

# 69
Ползвате ли си продуктите, след като им изтече срокът на годност 🤔 На пръв поглед на външен вид не изглежда да им има нещо, ама все пак, знам ли...

И с този въпрос да вмъкна един друг: единственият топ, който съм ползвала е на Коди без лепкавия слой, но аз хванах тази пратида, която беше много течен и разливащ се и не съм особено впечатлена от него. Изчетох всичко, което успях да намеря в предишните теми за топовете търсейки с търсачката 😀 и все намирах по някой лош отзив както с на Коди едни казваха, че им е течен, друг много гъст и общо взето май с всичко е така, но все пак ако някой е поръчвал наскоро от мейкъп и е доволен, или му се дъвка нещо за 100000 път, ще му бъда благодарна, ако не, и отговор на първият въпрос ще е супер.

И все пак: ще поръчвам от мейкъп и просто искам да няма лепкав слой и да не е толкова течен.
Тези, към които последно се насочих:
1. На FOX, мисля, че е този, за който четох, че е добър:

2. На PNB, но има толкова много варианта, че малко се обърках, така че качвам снимка:

Не държа на всяка цена да е някой от тези двата, просто финално за тях изчетох повече позитивни отзиви и до колкото разбрах не са толкова течни.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 11:12 от Аничка.

# 70
Аничка, този топ на ПНБ имаше, в теми назад, много добри отзиви.
Но дори и от топа на Клареса- без лепкав слой, аз съм много доволна, той също беше сред препоръчваните тук в темата преди време, ако не се лъжа..
Но определено с ПНБ не мисля, че ще сбъркаш.

# 71
Аничка, този топ на ПНБ имаше, в теми назад, много добри отзиви.
Но дори и от топа на Клареса- без лепкав слой, аз съм много доволна, той също беше сред препоръчваните тук в темата преди време, ако не се лъжа..
Но определено с ПНБ не мисля, че ще сбъркаш.
И аз така мисля, да. А понеже каза за Клареса, кой от тези трите е твоят?

# 72
Топът на Фокс е добър. Имах го и не беше нито прекалено гъст, нито се разтичаше. Двата последни на Клареса не ги препоръчвам - при мен ставаха на дупки.

# 73
Дами, може ли да ми препоръчате хубави накрайници за обработка на кожичките?

# 74
От мен един съботен маникюр. Скъсих почти до дъно ноктите и доста ми олекна след дългите. Следващия път нещо снежно ми се върти, вие какви дизайни сте намислили за декември и празниците 🎄

Общи условия

Активация на акаунт