Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 602
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Вторият. Не съм имала проблеми аз лично.

Аничка, този топ на ПНБ имаше, в теми назад, много добри отзиви.
Но дори и от топа на Клареса- без лепкав слой, аз съм много доволна, той също беше сред препоръчваните тук в темата преди време, ако не се лъжа..
Но определено с ПНБ не мисля, че ще сбъркаш.
И аз така мисля, да. А понеже каза за Клареса, кой от тези трите е твоят?

# 76
Еми от мен един опит Не са много оформени и перфектно изрязани кожички.

# 77
  • Down south
Дали някой може да сравни
Rubber base Kodi със
Didier Lab Rubber Base?

Ползвам първата с месеци, но е на привършване и се колебая, дали да не опитам тази на Didier.

# 78
Здравейте, момичета.

Обмислям закупуване на всичко необходимо за направата на лак в домашни условия.

Прочетох заглавната страница, както и доста мнения.

Имам въпрос относно ел. пилите.

Харесах в Тему пила с 45000 оборота, но не ми стана ясно какви допълнителни накрайници трябва да закупя, както и колко броя.

За лаковете съм се спряла на Kodi.

В сайта kodiprofessional.bg, продуктите оригинални ли са?

# 79
Ами първи опит, нямайки никаква идея какво правя. Joy Получи се прилично сякаш като за първи път и сега остава да видя колко ще издържи. Дано да изкара поне седмица.

В крайна сметка отидох на място в едно магазинче и от там си купих всичко първоначално необходимо. Взех паймер, основа и топ лак на Canni (без лепкав слой). Топ лака е изключително гъст. Някой друг ползва ли такъв? Чудя се да не би нещо да му има или и аз не знам. За първи път виждам толкова гъст топ лак (от тези които са ми слагали по салоните).

# 80
Момичета, с какво изравнявате? Замислих се, че повечето пъти ползвам гел, а по видеата все с бази. Взех си една база на ДНКа с идеята да пестя време и да я ползвам за изравняване и цвят едновременно, но е много течна, въобще не мога да направя хубав апекс, разлива се, а не мога да кажа, че съм бавна. Забелязала съм, че изравняват с цветните бази, обаче може би не става с всички? Или в мен е проблема?

# 81
Daylily, в момента съм с прозрачна ръбър на Дидиер като подложка. На консистенция ми хареса, ще видим дали ще държи. Харесаха ми цветовете и гела, който взех и мисля, че са е добра марка.

Haraty, вземи си керамичен жълта или червена маркировка за сваляне на покритие и диамантено пламъче за кожички червено.

Anselma, не съм ползвала днка, но базите са горе долу като гела, когато са ръбър. Тази ако е много течна пробвай да я държиш на студено преди лакиране.

# 82
Момичета, с какво изравнявате? Замислих се, че повечето пъти ползвам гел, а по видеата все с бази. Взех си една база на ДНКа с идеята да пестя време и да я ползвам за изравняване и цвят едновременно, но е много течна, въобще не мога да направя хубав апекс, разлива се, а не мога да кажа, че съм бавна. Забелязала съм, че изравняват с цветните бази, обаче може би не става с всички? Или в мен е проблема?
Някои бази са доста течни, аз ползвам на Коди линт базата и изравняването става лесно. Имам и гелове, които са течни и трябва  да ги "охладя" преди това за няколко минути в хладилника хаха.

# 83
  • София
И аз съм много доволна от линт базата на Коди за изравняване.

# 84
  • Down south
Daylily, в момента съм с прозрачна ръбър на Дидиер като подложка. На консистенция ми хареса, ще видим дали ще държи. Харесаха ми цветовете и гела, който взех и мисля, че са е добра марка.
Би ли споделила впечатления след седмица. Благодаря ти!
От известно време ползвам цветовете им и съм доволна. Ако препоръчаш ще взема и базата

# 85
Здравейте, момичета.

Обмислям закупуване на всичко необходимо за направата на лак в домашни условия.

Прочетох заглавната страница, както и доста мнения.

Имам въпрос относно ел. пилите.

Харесах в Тему пила с 45000 оборота, но не ми стана ясно какви допълнителни накрайници трябва да закупя, както и колко броя.

За лаковете съм се спряла на Kodi.

В сайта kodiprofessional.bg, продуктите оригинални ли са?

За фрези бих ти препоръчала да си вземеш за  да могат да се използват за 2те посоки. Наклона на насечката има значение дали е в ляво или дясно, това значи, че е предназначена за едната посока само. Аз използвам в 2те посоки и ми е по-лесно за работа с тях. Насечката при тях е като в права линия. Те са по-скъпи но за мен си заслужават парите. Прикачвам ти снимка.

Относно лаковете на Коди, най-евтино ще ти излезе, ако си ги поръчаш от nailmastershop.com. Достатъчно ти е да поръчаш 5 продукта да си избиеш доставката, която е 10 евро и да ти излезе пак по-евтино от магазините в БГ. Ти със сигурност ще имаш поне 5 продукта, така че мисля че ще ти е по-изгодно. Доставката при мен пристигна за 2 седмици от Румъния.

# 86
А слагате ли друга база под тази линт база?

# 87
А слагате ли друга база под тази линт база?

Ако Линт базата е цветна, то трябва да има безцветна подложка отдолу

# 88
Най-после стигнах да сменя маникюра, 5 седмици по-късно. Нямаше никакви повреди и това го отдавам на гела в бутилка на Комилфо - много е добър.

Първоначалната идея беше да е тъмно бордо, но единственият подобен цвят, който имам, е на Клареса от Kiss me серията. Отвратителен цвят. Не стига, че пекох по 90 сек, но пак при премахване на лепкавия слой се отделя не просто цвят, ами буквално се изтрива, става на петна и на места заминава целият цвят. Това е пореден лак на Клареса, който прави този проблем. Съответно трябваше да свалям цвета с ел.пилата и да прелакирам едната ръка. Обмислям да разкарам всички цветове на марката, които имам.

# 89
Най-после стигнах да сменя маникюра, 5 седмици по-късно. Нямаше никакви повреди и това го отдавам на гела в бутилка на Комилфо - много е добър.

Първоначалната идея беше да е тъмно бордо, но единственият подобен цвят, който имам, е на Клареса от Kiss me серията. Отвратителен цвят. Не стига, че пекох по 90 сек, но пак при премахване на лепкавия слой се отделя не просто цвят, ами буквално се изтрива, става на петна и на места заминава целият цвят. Това е пореден лак на Клареса, който прави този проблем. Съответно трябваше да свалям цвета с ел.пилата и да прелакирам едната ръка. Обмислям да разкарам всички цветове на марката, които имам.
Много красиво се е получило 😍 Би ли споделила кой е лилавия цвят, изглежда невероятно.
Постоянно си променям мнението дали искам да пробвам някой цвят от Клареса, ама с твоя лош опит, клоня към отказване. Доволна ли си от някоя друга марка, която не прави такива проблеми от същия ценови диапазон?

Общи условия

Активация на акаунт