Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 610
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Днес е черния петък на Шейн! Разгледай те, има хубави неща. Дъщеря ми си поръча това с отстъпки излезе 14 лева. Дано е добър!

# 91
Днес е черния петък на Шейн! Разгледай те, има хубави неща. Дъщеря ми си поръча това с отстъпки излезе 14 лева. Дано е добър!
Не е добър. За мен не си струва и 14 лева. С торбички отдолу, прах навсякъде, дърпа слабо. Модел от преди 15 години.

Вземете си прахоуловител с филтър.

# 92
Есмералда, много красив и стилен маникюр! Колкото до лаковете на Клареса - аз много пъти съм оставала разочарована от техните цветове, светлите се пекат що-годе добре, обаче по-тъмните... Последния път лакирах майка ми с едно розово от някаква есенна серия беше и по същия начин се изтриваше целият цвят, нямаше изпичане това нещо, та накрая го хвърлих. Цветът беше много красив, но не ставаше просто, малко ме хвана яд.
На Sunone според мен са по-добра алтернатива на Клареса, с тях съм нямала проблем, а са горед долу на една цена. Дори Джойковците са по-добри от Клареса на база моя личен опит, но пък билдър гелът, който в момента ползвам, е бетон - сигурно най-добрият досега, лесно се изравнява и никакви отслойки.

# 93
HiHybrid са много по-добри, а са в същия ценови диапазон като Клареса. Тях ги препоръчвам с 2 ръце - плътни, наситени, полимеризират се добре. Нямам нито една фира с тях. Този цвят, който ползвах, е HiHybrid 210.

# 94
и аз много благодаря, хем четох, че би трябвало да роши, хем ми се струваше, че заглажда Simple Smile
моят буфер не е хич като пила, много е мекичък - този. всъщност като гледа, пише,че изравнява нокътя. а в клипчетата на андрея си е точно преди базата, като етап от маникюра...
Това от линка е полираща пила. Ориентирай се по цифрите - 800/4000.
Абразив за надиране преди поставяне на гел лак следва да е от порядъка 180-240. Има го обяснени в заглавния пост.

хммм недогледала съм явно Simple SmileSimple Smile а този моят кога се ползва,  на кой етап?

# 95
А слагате ли друга база под тази линт база?

Линт базата е доста твърда след като се полимеризира и ако няма гъвкава основа под нея ще има отслойки според мен.

# 96
  • Шумен
Страхотно се е раздвижила темата!Невероятни нови маникюри виждам 😍 днес след 3 седмици на черен цвят ми се носеше нещо светло и направих един опит за мрамор да не е без хич 😅

# 97
Момичета, доволни ли сте от топа на Комилфо? Съвместим ли е в другите марки? Ползвах Коди досега, но не ми харесва всеки път да почиствам лепкавия слой преди топа. Чудя се да опитам топа на Комилфо или ДНКа, но ми се искаше първо да попитам дали и те няма да ми създават същия проблем, а и все пак да е хубав и да си задържа блясъка.

# 98
Есмералда, особено при тази дължина- въз основа на какво решаваш, дали да използваш гел в бутилка или база?

П.п.  На мен лично, много ми харесват ноктите ти с тази форма, не че някой ме е питал 😅

Най-после стигнах да сменя маникюра, 5 седмици по-късно. Нямаше никакви повреди и това го отдавам на гела в бутилка на Комилфо - много е добър.

Първоначалната идея беше да е тъмно бордо, но единственият подобен цвят, който имам, е на Клареса от Kiss me серията. Отвратителен цвят. Не стига, че пекох по 90 сек, но пак при премахване на лепкавия слой се отделя не просто цвят, ами буквално се изтрива, става на петна и на места заминава целият цвят. Това е пореден лак на Клареса, който прави този проблем. Съответно трябваше да свалям цвета с ел.пилата и да прелакирам едната ръка. Обмислям да разкарам всички цветове на марката, които имам.

# 99
  • Бургас
Daylily, аз имам каучуковата база на Didier lab, както и fiber base и топ лак. Харесват ми и като нанасяне и като трайност. Имам и каучукова на Коди. Не мога точно да опиша разликите, но на Коди като че ли ми харесва повече. И на двете марки са ми бледорозови.
А под линт базата никога не слагам друга. Бях чела, че точно това е идеята, да се свърже с нокътя, особено ако е пропукан.

# 100
The 13th, въз основа на това колко дълго искам да нося маникюра. Базата не е така издръжлива като гела  и с нея сменям на 2-3 седмици макс. Гелът, както казах и в предишния коментар, изкара без никакви повреди цели 5 седмици. Освен това при форма квадрат е по-добре да се използва твърд материал като гел или полигел, за да държи по-добре формата.

# 101
Благодаря Есмералда.
Аз по принцип само бази имам, в началото си бях взела един реинфорс (бях чела доста старички теми), още си го имам.  Сега се чудя, дали да не си взема гел в бутилка на Коди или на Днка течните акригелове, да пробвам. Нещо много ме сърбят ръцете 😆

# 102
  • Down south
Daylily, аз имам каучуковата база на Didier lab, както и fiber base и топ лак. Харесват ми и като нанасяне и като трайност. Имам и каучукова на Коди. Не мога точно да опиша разликите, но на Коди като че ли ми харесва повече.
Благодаря ти за отзива!
Ще поръчам,  повечето са намалени на $9 ако не ми хареса, винаги мога да се върна към Коди.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 02:16 от Daylily

# 103
  • София

Този от мен. Примирих се, че перфектен няма как да го направя. Другият път по-добре. Аз веднъж от мързел сложих линт базата директно като изравняване без подложка. И понеже ноктите ми са тънки, имах чувството, че заради нея ми се чупеха след това. Вече винаги слагам безцветна обикновена база първо.

# 104
и Реших да пусна тези но да се спитам, със вас понеже сте по нати със тези неща.Подходяща ли е комбинацията. Ако не какво да сменя.

Общи условия

Активация на акаунт