Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 635
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Разгледала съм първият пост. Налага се да поръчам нова ръкохватка за пилата ми ,че се счупи една част.Мисля от Шийн ,че ми е най- лесно,разглеждам няколко модела пили които има в сайта да поръчам за резерва и да питам някоя от вас поръчвала ли е и дали вършат работа , примерно тези модели?

И аз имам първата, но в бял цвят. Доволна съм.

# 661
И аз имам първата, но в бял цвят. Доволна съм.
[/quote]
Точно такава поръчах бяла и ще видя каква ръкохватка ще дойде за старата ми ,и да няма издънки ще имам резерва.

# 662
  • София
Момичета, моля за препоръки за хубав млечно бял цвят.
От снощи

# 663

Розово за настроение и усмивки!
Базата ми е подарък за празника и веднага я пробвах.
DNK’a 0010a Lovely
Kodi Sakura
И фолио от Али Експрес

# 664
  • Пловдив
Фолио и стикери под топа ли се слагат? Тепърва се уча и мисля да пробвам със стикерче на единия нокът.

# 665
Под топа се слага стикера. Но, ако има лепкав слой май трябва да се махне после лепите стикера  и слагате топ.

# 666
За фолиото - трябва да се сложи първо трансферно лепило, за да може да се отпечата добре дизайна.

# 667
Някои цветове си имат хубав лепкава слой и се отпечатва добре,но на Purple лаковете са с нещо като мазен слой и се размазва после с четката с топа и вече съм им свикнала.За тях сигурно ще е добре такъв трансверен гел.

# 668
Момичета, честит празник!Бъдете все така креативни с прекрасните модели,които показвате!Уча се от вас и помагате много на лаици като мен🤗Днес видях,че има намаление в My nails 30% и си купих лакове на Kodi, много отдавна исках.Има тази вечер и нощно намаление в Notino .

# 669
Базата на Bluesky качествена ли е ?
Използвах в последователност от снимката от ляво надясно.
Отлюпи ми се заедно с геллака на няколко нокътя отстрани..

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 20:24 от Hellokitty1993

# 670
Дамско пролетно от мен 🩷

# 671
Продуктите на блускай масово не са харесвани сред дамите в тази тема. Честно казано едно време като ходих по маникюристи никога не се е държала добре тази марка на моите нокти, но е субективно дали е от продуктите или от маникюристката. Със сигурност за тази цена е по-добре коди.

Момичета, с много мъка успях да пусна поръчка на продукти на днка от nailmastershop. Чудя се дали изобщо ще дойдат обаче. Колко време отнема доставката по принцип и наистина ли идват със спиди?

Също така искам да попитам дали сте открили вече читави фрези от тему? Влезнах да поръчам няколко от алиекспрес, от продавача на Есмералда, но ми дава срок за доставка май месец.

# 672
Продуктите на Блускай не са най-доброто на пазара, но специално базата им е хубава и държи доста добре. Топа не го харесвам, не ми е здрав и достатъчно лъскав. За топ няма да се уморя да повтарям - толкова години като на Гелиш няма. Нито Коди, нито ДНКА, нито Блускай.
За фрези в алиекспрес има доста прилични, просто търси обява с Choice доставка - идват за около 10-14 дни.

# 673
Продуктите на блускай масово не са харесвани сред дамите в тази тема. Честно казано едно време като ходих по маникюристи никога не се е държала добре тази марка на моите нокти, но е субективно дали е от продуктите или от маникюристката. Със сигурност за тази цена е по-добре коди.

Момичета, с много мъка успях да пусна поръчка на продукти на днка от nailmastershop. Чудя се дали изобщо ще дойдат обаче. Колко време отнема доставката по принцип и наистина ли идват със спиди?

Също така искам да попитам дали сте открили вече читави фрези от тему? Влезнах да поръчам няколко от алиекспрес, от продавача на Есмералда, но ми дава срок за доставка май месец.

При мен последно доставката дойде за 2 седмици със спиди. Ако може да пишеш когато я получиш, да кажеш дали всичко е приктигнало. Искам и аз да си поръчам няколко неща на днк и да знам дали е ок.

# 674
Момичета, в дидиер има намаление на гел лакове за 8.99 и снощи ми хвана кода за 8ми март и ми излезнаха по 7.65. Поръчах си 3 цвята, че до сега не съм ползвала, а помня, че някоя от вас ги хвалеше.
Само тези 10 мл не знам кога ще изразходя 😀

Едит: подарявам тези лакове. Ако някоя се припознае в тях, само да си поеме доставката. Ползвани са за по 1-2 маникюра, а този на Lillycute и флуоресцентния на Ursugar не са ползвани изобщо. Не знам до кога им е срока. Поръчвани са в различно време.
Ще изпратя повече снимки при интерес 😊

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 09:00 от Miracle@3

Общи условия

Активация на акаунт