Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 636
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Ами топа задължително трябва да се запили предварително. А под него ако е имало гел, той не се сваля с накисване. Ако е гел лак, ще падне.

# 646
Ами топа задължително трябва да се запили предварително. А под него ако е имало гел, той не се сваля с накисване. Ако е гел лак, ще падне.

Каква е разликата между гел и геллак?

# 647

Честит празник! Не съм качвала отдавна снимки.

# 648
  • Шумен
Красота 😍

# 649
Уау, страхотен маникюр 😍

# 650

Каква е разликата между гел и геллак?
Как си направихте маникюр без да знаете разликата между гел и гел лак? Как въобще си купихте материали без да прочетете? Има много различни покрития, които са специфични. Тоя лакочистител кой знае какъв е и дали работи. Има много добре подредена информация в първия пост. Прочетете всичко и ако има нещо неясно питайте.

# 651
Ето и първи опит от мен, далеч е от перфектно, но съм доволна, само техниката трябва да подобря сега. Има разливания и неравности, но не се усетих навреме да си приготвя нещо удобно за почистване. Трябва повече да тренирам за изравняване, но още свиквам с продуктите. Четките  на Claresa са доста широки за моите нокти и се цапам доста, а базата е мноооого гъста, трудно ми е да преценя количеството и прекалявам.
Скрит текст:

# 652
Pipence, прекрасен маникюр! Много ми липсваха красотите, които правиш. Радвам се, че се включи с такъв тематичен маникюр, изключително подходящ за националния ни празник.

# 653

Моя позната ми донесе този лак котешко око от Тему за 3лв /бр, много хубаво, но сложих 1 пласт нормално червено ,защото беше бледо без подложка ,а така има дълбочина.Имало и хубаво синьо ,ако не си поръчам ще и кажа да го донесе за следващ маникюр.

# 654
  • Пловдив
Момичета, имам онихолиза. Имам чувството, че се получи за гел-лак време. Кутретата са ми най-зле. Ще го изкоментирам с подоложката ми другата седмица, но какво да правя до тогава? Скъсих и почистих ноктите, да изрязвам ли  всичкото отлепване обаче или може да се пооправи и ако оставя отлепеното поне вид да имат? На кутретата живецът си ми е на показ 😔 няма болка, освен грозната гледка.
Имам противогъбична тинктура, ще започна да слагам, пия от няколко дена и антипаразитна програма, пия и витамини за косата. Чаеното дърво не ми е опция, защото съм правила алергия към него.
Този Биотин някой пил ли го е или да търся друг? И евентуално мога ли да нанеса обикновен лак за една вечер примерно?

# 655
Ето и първи опит от мен, далеч е от перфектно, но съм доволна, само техниката трябва да подобря сега. Има разливания и неравности, но не се усетих навреме да си приготвя нещо удобно за почистване. Трябва повече да тренирам за изравняване, но още свиквам с продуктите. Четките  на Claresa са доста широки за моите нокти и се цапам доста, а базата е мноооого гъста, трудно ми е да преценя количеството и прекалявам.
Скрит текст:

Аз почиствам с плоска четка накисаната в ацетон или с малки клечици с памуче на върха, поръчах от шейн.

Прави пръст по пръст и обръщай надолу равен нокът да се изравни и да се получи хубав апекс.
И с четката слагаш тънък слой, без дс изпичаш, после взимаш капка и леко разнасяш, но другото си го доразнеси с малка тънка четка за декорации. И бързо трябва да се работи 😀 че аз като оглеждах а насам а натам и в един момент базата се разляла по кожичките 🥲 и айде трий и пак..
Аз си изрязах ноктите до дъно и съм без нищо. Не знам последната маникюристка ли или предната, ми изпилиха ноктите. Аз имах 2-3 маникюра между тях, но не съм махала базите докрай, даже ми бяха станали и леко дебели ноктите от страх да не препиля.
Сега ще чакам да се възстановяват. Мисля си дали изобщо да продължавам да се правя пак или да ги продам нещата..
а с голям кеф започнах и то за втори път 😀
Ако реша да продавам ще ги постна и тук ако някой нещо си хареса.

# 656
Разгледала съм първият пост. Налага се да поръчам нова ръкохватка за пилата ми ,че се счупи една част.Мисля от Шийн ,че ми е най- лесно,разглеждам няколко модела пили които има в сайта да поръчам за резерва и да питам някоя от вас поръчвала ли е и дали вършат работа , примерно тези модели?

# 657
Аз имам първата и съм доволна от нея.

# 658
StellaRose3, и аз имам бялата пила, която ползвам вече почти две години и не съм имала проблем с нея. Доволна съм.

# 659
В Дидиер има outlet sale на 7.88лв. днес

Общи условия

Активация на акаунт