Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 670
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Тъкмо онзи ден си отрязах ноктите почти до дъно и след няколко дневна пауза мислех да сложа бледорозовата каучукова база на Коди, ама като ви гледам червените маникюри, може и да сменя концепцията.
Междувременно каучуковата на Коди ми е на привършване, обаче в Мейкъп е изчерпана. Нещо друго подобно на препоръчате? Или да си я изчакам, след като съм доволна от нея?

# 571
Търся такъв цвят гел лак,

# 572

На макро режим,но на живо е доста по-лъскаво...малко имитирах калъфа на телефона Simple Smile.Извадих старата лампа,която е нова Simple SmileДа видим дали с нея ще издържи лака поне 2 седмици,това ми е максимума,който искам.

# 573
  • Бургас
Да не казвам голяма дума, но вече месец става с розовата база на Коди.
Никога досега не ми се е случвало подобно нещо - винаги нещо се отчекваше около втората седмица.
Очарована съм.

# 574
Има подобна цветна база на Pretty, примерно #94
https://prettyzone.net/maniciur/gel-lakove/pretty/Pretty-top-bas … ruber-cvetna-basa
Търся такъв цвят гел лак,

# 575
И от мен тематично с малко целувкииии 💋

С контузен пръст, но желанието за нов маникюр е по-силно от всичко 😆

Базата е на DNKa - Passionate
Гел в бутилка на Коди - Latte
Топ Милки на Коди за да постигна този ефект с целувките
Топа е ясно - Blitz на Яна Нейлс
Фолиото е от Тему

# 576
Един доста необичаен и странно изглеждащ маникюр от мен - наситено прозрачно розово. И по някакъв странен начин хем ми допада как изглежда, хем не съм 100% убедена:

П.С. моля игнорирайте сухите ми и издрани ръце. Joy
Маникюра направих с ето тези две нови бази, които скоро си взех:

И двете са много приятни за работа, хубава консистенция, сравнително течни. Прозрачната е с малка четчица, удобна за нанасяне на тънки слоеве или втриване. Розовата е със страхотна голяма, обла четка:

И от двете нанесох по един слой. Въпреки обемния слой от розовата и сравнително течната й консистенция обаче, не ми се разтече нито веднъж, което дори за мен е постижение.
Остава да видим и като издръжливост как са. Ако съм доволна, в което съм почти сигурна, ще си взема още някой цвят.

# 577
  • София
От мен

# 578
Един доста необичаен и странно изглеждащ маникюр от мен - наситено прозрачно розово. И по някакъв странен начин хем ми допада как изглежда, хем не съм 100% убедена:

П.С. моля игнорирайте сухите ми и издрани ръце. Joy
Маникюра направих с ето тези две нови бази, които скоро си взех:

И двете са много приятни за работа, хубава консистенция, сравнително течни. Прозрачната е с малка четчица, удобна за нанасяне на тънки слоеве или втриване. Розовата е със страхотна голяма, обла четка:

И от двете нанесох по един слой. Въпреки обемния слой от розовата и сравнително течната й консистенция обаче, не ми се разтече нито веднъж, което дори за мен е постижение.
Остава да видим и като издръжливост как са. Ако съм доволна, в което съм почти сигурна, ще си взема още някой цвят.

От къде ги купихте лаковете?

# 579
А се чудя кога да си правя наново маникюра. Последният го правих по нощите, че малко обърнах режима, първо си направих краката и едната ръка, с идеята другата утрешния ден. Утрешния ден дойде след три дни пак късно 😀 и изобщо не ми хареса как стана.
Не дочаках да ми дойде накрайника за скъсяване на нокът и скъсих моите до дъно и на един пръст закачих живеца.. абее..
надявам се до края на седмицата да се вдъхновя и да си направя нов маникюр 😀
А от шейн си поръчах супер много стикери ( даже прекалих толкова са много), но са доста готини.

# 580
Момичета, решила съм да се поглезя с една поръчка от найлмастършоп. Набелязала съм течните полигелове на днка в шишенце и търся мнение за тях? Последните месеци си правя маникюра само с гел, така че искам да си взема различни цветове, тъй като досега използвах само един на делото и ми се иска да имам разнообразие. Можете ли да ми препоръчате и други гелове, в шишенце, или ако са в буркан да са с нисък вискозитет?
Също така възможно ли е изобщо в момента да се поръчва днка от този сайт? На мен ми излиза марката, но в тикток гледах клипове, че Елена артс е подала оплакване към сайта и са спрели доставката до България на тази марка.
По принцип имах намерение да си поръчам един полигел от нея, за да го пробвам преди да си взема 10, но тази алчна жена не мисля да я подкрепя и с един лев повече.

# 581
Аз пък търсих марката и така и не я намерих в сайта Simple Smile А от другаде дали може да се поръча? На същото мнение съм за огромната надценка на Елена арт.

# 582
Здравейте, момичета Grinning
Отдавна не съм показвала нокти. Ето нещо ново от мен, тези стикери много ми харесват, бях ги набелязала отдавна. А относно днк марката и аз я търсих на други места освен при Елена , но явно няма да я намеря, а Гелиш марката я има в ebay.И след този хубав коментар тук вече сериозно се замислям и аз да си поръчам.

# 583
Момичета, какво не правя правилно? Не винаги, но доста често ъгълчетата ми се отлепят, материалът стои, но е отлепен от нокътя.
Чела съм, че това се случва като се слага твърд материал върху меки нокти, но това се случва независимо дали ползвам каучукова база или гел. Мисля, че следвам правилно всички стъпки - буфер, дехидратор, ултрабонд, безцветна линт база и за цвят финал база/гел. В никакъв случай не слагам много материал. Направих го в събота, а сега гледам вече един пръст ми е отворен.

# 584
Ако ноктите не са препилени линд базата може да е проблемът. Пробвай с обикновена база, която да втриеш на много тънък слой с почти суха четка.

Общи условия

Активация на акаунт