Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 678
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, някой ползвал ли е продуктите на Impressive? Ако може мнение за тях Simple Smile

# 556
  • Пловдив
Детето има проект за кукерска маска. Един зъби /пластмаса/ мисля да ги направя червени с гел-лак - стъпките са същите като върху нокът предполагам 🙄

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 17:02 от Десиссслава

# 557
Не. Само лак и топ, все едно лакираш мостра.

# 558
Опит за френски с котешко око от мен. Не мога да го снимам много добре, за да се вижда ефекта на всички пръсти.  Някой пръсти, не се получиха перфектни, но на мен си ми харесва крайния резултат.

# 559
Ива, страхотно са се получили ! 😻

# 560
Страхотни са ви ноктите! Аз последно.. скъсих до дъно моите.. обаче не изчаках да ми дойде приставката за пилата и направо с гилотината, та защипах и малко от живеца.
Оправих едната ръка и краката, но другата не ми стигнаха нервите ( правих през нощта). Викам си утре! След три дни се сетих, че трябва да ги дооправям, защото съм на събитие. Пак през нощта ги правих и ич не ми харесват. Иска ми се да ги изпиля и да сваля материала и наново да направя, но засега ще се сдържа. И без това съм вкъщи през цялото време, ще ги изтърпя. 😀 на къси нокти е много гадно да се работи. И съм изпуснала да си поръчам от онези приставки тип четка, с които да си почиствам металните и порцелановите приставки…

# 561
От мен едно кармазъ, сигурно последното за дълго време занапред 😃

# 562
От мен едно кармазъ, сигурно последното за дълго време занапред 😃

Страхотен цвят! Кой е😀?

# 563

И от мен валентинско. Не че го празнувам де, ама и без това ми се носеше френски.
Не се справих по най-добрият начин, но ще си го нася.
С два вида гел в бутилка е, като с единия съм изравнила, а другия е на тънък слой над бялото, защото е с розови частици. Така се изравни и неприятната разлика след нанасяне на бялото....

# 564
  • София
Как мога да си почистя четка от свършил топ лак, за да я ползвам за лакиране? С вода, със спирт? Досега като съм почиствала четки със спирт, все се втвърдяват.

# 565
  • Шумен
Prime страхотен е маникюра 😍

# 566

И от мен тематично ❤️

п.с. на силно скъсените ми нокти, някои от които без да искам се счупиха до дъно - беше в една израснала крехка част, която преди време бях наранила при сваляне на лак... вече да израства, че само ме притеснява.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 15:26 от arino

# 567
И от мен едно червено. Минах през кварталната прфюмерия, видях лаковете и ми дойде вдъхновението. Лака е на Голен Роуз, за първи път ползвам. Допадна ми.

# 568
Как мога да си почистя четка от свършил топ лак, за да я ползвам за лакиране? С вода, със спирт? Досега като съм почиствала четки със спирт, все се втвърдяват.
С това, което разтваря лак - ацетон.

# 569
С това, което разтваря лак - ацетон.
Недей с ацетон, шанса да повредиш безвъзвратно четката е голям.
Топ лак - гел или обикновен топ?
Ако е гел течност за почистване на лепкав слой би трябвало да свърши работа, също и спирт, не знам защо казваш, че от спирт се втвърдяват. Ако е обикновен лак - лакочистител или ацетон, но внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт