Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 288
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 140
Може да го въдворят на принудително лечение, то си е затвор.

А и норвежкият затвор май не е баш най-наказателното място на света - оня ден Брейвик се яви с настригани  демонстративно букви Z по главата - тоест някой му е угодил да го фризира по негов вкус, а преди това се жали, че му давали не каквито графични видеоигри иска, ами някакви други, та май и тоя каприз му изпълниха.

Мариус живот ще си живее в тоя затвор.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 09:13 от Iris04

# 1 141
  • При семейството си
Eка, съвсем друго имам предвид.
Аз, почти не се съмнявам, че Мариус, дрогиран, пиян и кой знае в какво състояние може и да е насилвал, снимал и изобщо момичета.
Но, да си счупиш един телефон, да си унищожиш СИМ картата, след което да си синхронизираш телефоните с уличаващи видеа…да, за мен или си невменяем, тоест не разбираш какво правиш и какви биха могли да бъдат последствията…или не е съвсем точно така истината.

# 1 142
Принудително лечение в частна клиника в Лондон не е затвор, ще прощавате.
Затворът е затвор. Дори луксозните норвежки затвори са затвори. Ще си почине хуууубаво от наркотиците и всичкото няколко години в затвор. За най-сериозното му провинението наказанието е максимално 10 години. За второто по сериозност максимално 6. Това не е кражба на сирене и пуканки от хранителния магазин.
Осъдят ли го на 6-7, ще му минат няколко от най-хубавите години там. Но майка му 100% ще дърпа конците да излезе по-рано или да му се размине с най-лека присъда. Не се съмнявам, тя толкова години дърпа конци и опъва чадъри, та сега ли да спре.
Хокон звучи нелепо като повтаря като грамофонна плоча как чакали властите да си свършат работата пък каквото стане. Жена му два пъти се намеси да саботира процеса и би трябвало също да е подсъдима, ама хайде - сигурно заради краля се сдържат същите тия власти. Който и да е друг, който звъни на жертва да й влияе преди разследване и след това чисти да маха доказателства преди полиция да обискира - ще му се наложи да иде да се обяснява и дори да бъде подведен под съдебна отговорност.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 22:10 от Fenris

# 1 143
А според мен е мнооооооооооого тъпо сам да се инкриминираш като се снимаш докато правиш нещо незаконно, ама е НА - има клипове и снимки.

Освен ако имаш профил в някоя "тъмна мрежа" и печелиш пари/крипто от това.

# 1 144
Или не изнудва жертвите си, че има унизителни техни клипчета.
а може и да е пълен психопат и да си ги разглежда и да се радва.

нищо няма да ме изненада при него.

# 1 145
Съдът оставя Мариус в затвор 1 седмица със забрана да получава поща и посещение. Тоест изолация спрямо външния свят. Може само адвокатът си да среща с това ограничение, мисля.

Полицията е искала 2 седмици, защото паралелно разследват 2 изнасилвания. Имало е 2 видеа в мобилния му телефон, които показват двете изнасилвания.

Съдът даде само една седмица. Като наближи края, полицията може да поиска удължаване.

Адвокатът на Мариус е щастлив, че само 1 седмица са дали вместо две. Странно защо е щастлив като би трябвало да е тъжен, че съдът вярва на полицията повече, отколкото на неговия клиент.
Мариус утре ще кажел дали ще обжалва решението. Да обжалва и да му дадат 2 седмици мисля Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 23:10 от Fenris

# 1 146
Норвежкият водевил само доказва, че богатите и могъщите си правят каквото искат,  имат чадър от правоохранителните органи, не се обясняват и винаги ще има кой да замете след тях.
Пък вие си чакайте от умрял писмо, пардон присъда.
Колко души извън Норвегия, според вас, се интересуват от темата?
Аз лично ще бъда изненадана, ако този скандал катурне монархията.

# 1 147
Това сигурно ли е,че в телефона му имало две видеа с изнасилванията? Питам,понеже полицията по принцип няма право да разкрива подробности от разследването.

# 1 148
Явно норвежката полиция всичко може.
Много време ни изяжда тази Норвегия и отвлича от други интересни и приятни клюки.

Отбелязахме ли годишния прием на дипломатическия корпус в Бъкингам?
https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/a62952131/ro … reception-photos/
Тиарата на Камила е страхотна. Самата Камила не ми хареса. Особено на едната снимка 😄

# 1 149
  • При семейството си
Отбелязахме го, птица.

Кралят и кралицата, придружени от принца на Уелс са домакини на годишния прием за членове на дипломатическия корпус в официалните зали на Бъкингамския дворец, отбелязвайки присъствието в Лондон на един от най-големите дипломатически корпуси в света.
Кралица Камила носи Five Aquamarine Tiara  на покойната кралица.
Тиарата беше често носена от херцогинята на Единбург през последните години.
Не ми харесва как ѝ седи тази тиара на Камила, на Софи много повече ѝ подхожда, просто на Камила ѝ ходят големи тиари, тази е прекалено малка за нея.

# 1 150
  • Някъде там
Това сигурно ли е,че в телефона му имало две видеа с изнасилванията? Питам,понеже полицията по принцип няма право да разкрива подробности от разследването.
Та тя има ли нещо което да не е разкрила до тук. Е да, повечето е по втория начин, но  част от това което излиза като инфо, няма как от друг да дойде. Детайли от разследването са.
Още не бяха обявили, че разследват две изнасилвания и медиите вече информираха, че полицията разследва и две изнасилвания. Всеки ден излизат с нещо ново от разследванията.
Имат ли право или не, не се знае, но постоянно изнасят инфо на медиите.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 11:32 от daviz

# 1 151
Кралицата получи почетна докторска степен в Деня на основаването на Лондонския университет. Тя се присъедини към четирима изтъкнати наградени, които също получиха почетна докторска степен от ректора на университета, Кралската принцеса.
Кралицата получи почетна докторска степен, като признание за нейната „лична мисия“ да насърчава грамотността.

# 1 152
Много се радвам, честито да му е тази седмица. Нека свиква, това го чака.
Колко души извън Норвегия, според вас, се интересуват от темата?
Аз лично ще бъда изненадана, ако този скандал катурне монархията.
А не е ли по-важно данъкоплатците на Норвегия да се интересуват? В крайна сметка от тях зависи дали ще има монархия.

# 1 153
Монархистите по света винаги се интересуват от всички монархии... Те са като едно голямо семейство...

# 1 154
Хаха, британското ОК! Магазин обърка съвсем.

Мариус не е в Гренландия, а в Grønland - квартал на Осло.

Така е, който превежда с Гугъл транслейт.

Общи условия

Активация на акаунт