Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 407
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 885
А той казвал ли е, че Чарлз е расист?
Аз, доколкото си спомням, изрично беше казал, че не визира баба си и баща си.

# 886
  • Sofia
Все едно какво ТОЧНО е казал. Идеята на поста ми е друга - ако съм казал каквото и да е лошо за някого, пък той ми е честитил рождения ден, означавало, че това непременно е истина.
А не, например, че съм великодушен и съм простил или че някой друг ми е написал поста, или че искам да изглеждам добър пред света, нищо че съм се обидил и т.н.

Просто задължително, щом са ми честитили, нищо че съм ги обидил, значи че е, понеже всичко написано е истина Simple Smile
Сега става ли ясно, че тази логика е абсурдна?

# 887
Лилия, няма още дата. Разследването не е приключило. Разпитите на трите момичета са приключили, така че явно има още какво да се желае от Мариус. Той по съвет на адвоката си бави максимално всичко. Сега се и проверява дали Метте-Марит може да бъде привикана да даде показания. Нали в конституцията има един параграф, който пази принцове и принцеси, но той е замислен за децата на краля и кралицата, не за зетьове и снахи.
Журналистите обаче не спират - редовно пускат някакви разкрития.
Като се внесе крайния обвинителен акт и се насрочи дата, ще ви кажа.
Това ще е делото на десетилетието.

# 888
  • Sofia
Аз си признавам, че напоследък отварям темата главно заради датската Мери. Какво се случва с нея не знам, но рязко остаря, промени се. Всъщност е ясно защо де, но все пак се чудя има ли още някой да рови в историята на мъжа й или рязко я прекъснаха? Къде изчезна въпросната любовница? Съди ли медиите, както се беше заканила?

# 889
Честитенето на официалния сайт на КС е по-скоро професионален акт, а не личен.
Личното отношение се вижда при реалните срещи, които имат като се върне в страната - нямат такива срещи, освен отново по работа и една кратка, в наистина труден момент.
Доказателство за мнението им за обвиненията е точно каквото самите те казаха - "Спомените могат да варират".

# 890
  • в сърцето на един мъж...
Аз си признавам, че напоследък отварям темата главно заради датската Мери. Какво се случва с нея не знам, но рязко остаря, промени се. Всъщност е ясно защо де, но все пак се чудя има ли още някой да рови в историята на мъжа й или рязко я прекъснаха? Къде изчезна въпросната любовница? Съди ли медиите, както се беше заканила?

Няма много информация. Испанските медии шумяха, не е излязла информация да е съдила медии. Тук таме излиза по някоя информация, че той прескача, а нея са я видели тук и там и това е. Общото мнение е, че аферата си върви.

# 891
Мери страда, факт, но е умна жена и знае, че Фредерик няма да я изостави, защото това рязко ще промени настроението на поданиците му спрямо него. Тя е и майката на бъдещия Крал все пак.

# 892
Мери страда, факт, но е умна жена и знае, че Фредерик няма да я изостави, защото това рязко ще промени настроението на поданиците му спрямо него. Тя е и майката на бъдещия Крал все пак.
Тоест важното е да е кралица, а не че  я унижава пред всички през цялото това време? Мери може да страда, но да страда като кралица, а не като обикновена жена? Тя наистина е умна и красива жена и не виждам защо търпи това отношение.

# 893
Той вече я е изоставил в личното й качество. Остава титлата и длъжността. И усилието да се преструва до него пред камерите.

# 894
Тоест важното е да е кралица, а не че  я унижава пред всички през цялото това време? Мери може да страда, но да страда като кралица, а не като обикновена жена? Тя наистина е умна и красива жена и не виждам защо търпи това отношение.
Подозирам, че има нещо общо с договорите, които са я накарали да подпише, докато е била млада булка и бременна. Нещо по отношение на какво става с децата от този брак, предвид че са наследници на короната.
После пак ми говорете колко весела и готина е Маргрете.

# 895
Фея Таралежка, вероятно това е причината, както и фактът, че ако се разведат, ще бъде разделена от децата си.

# 896
  • София
А, Маргрете си е весела и готина за нас. Иначе е от стомана.

# 897
  • Някъде там
Хари в Канада на Grey cup.
Чаровник.

https://x.com/ChrisBaronSmit1/status/1858292390705906085?t=tqpvE … wyAPNjpJjK6A&s=19

Алберт и Шарлийн връчват медалите за физическо възпитание и спорт на 50-те носители, присъстващи на Stade Louis-ll.

# 898
  • София
С поведението си въпросния мухльо унизи себе си и монархията и принуди майка му без време да абдикира от трона, за да го спаси от развод. Мери излезе от ситуацията горда и с чест. Сега нафукания мъжкар вече внимава, щото жена му ако му натресе един развод, ще гледа трона само на снимка.

# 899
  • Sofia
Защо, при развод какво става с трона?

Общи условия

Активация на акаунт